This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/autors/?t=kremko-t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-11. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 


КРЕМКО Олександр.


    КРЕМКО Олександр Олександрович (1944, с. Велика Кореніха Миколаївської обл.), Заслужений журналіст України (1994).
    Закінчив Миколаївський державний університет ім. В. Сухомлінського. Працював фотокореспондентом в Миколаївській молодіжній газеті, був фотокореспондентом ТАСС, РАТАУ і ДІНАУ. З 1981 року - фотокореспондент "УКРІНФОРМу" у Миколаївській області. Член Спілки журналістів СРСР з 1970 р.
    Роботи Олександра Кремко були опубліковани у найбільших періодичних виданнях країни і за кордоном - в газетах, журналах, фотоальбомах. Літописець найважливіших подій: знімав з'їзди, фестивалі, олімпіади, випробування авіаносців, міжнародні військові навчання та ін. Був акредитований на 1-му З'їзді народних депутатів СРСР (1988). Персональні виставки О. Кремко проходили у Києві, Москві, за кордоном колишнього СРСР.
    У 1999 р. удостоєний звання "Городянин року" в номінації "Засоби масової інформації - преса". У 2000 р. став лауреатом Міжнародного рейтингу "Золота фортуна". У 2002 р. здобув звання "Почесний громадянин м. Миколаєва". У 2003 р. визнаний переможцем у творчому конкурсі до 85-річчя "УКРІНФОРМу". У 2004 р. нагороджений орденом "За заслуги III ступеня". У 2005 р. - лауреат Міжнародного рейтингу "Золота фортуна".



Loading...