This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/autors/?t=gudak-t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-11. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 


ГУДАК Сергій Олександрович.


    Перші знання з фотосправи Сергій Гудак ще у дитинстві здобув від батька - знаного в Закарпатській області фотомайстра. Відтак продовжує навчатися улюбленого діла в безперервній самоосвіті. Виробляє власну зображальну мову, провадить експерименти та творчі пошуки. Різноманітний у жанрах. Поруч із захопленням живою природою у всіх її виявах (через що і здобув фах біолога, у 2002 році закінчивши навчання на біологічному факультеті Ужгородського національного університету), найбільше активний у репортажній зйомці.
    Фотожурналістом працює з 2001 року. Починав з обласної газети "Молодь Закарпаття", а потім були "Закарпатська правда", "Вест-експрес", співробітництво із багатьма обласними виданнями, всеукраїнським журналом "Світ Карпат". У 2004 році розпочав співпрацю з Агенцією, з 2006 року є штатним фотокореспондентом УКРІНФОРМу в Закарпатській області.
    Світлини Сергія Гудака увійшли до презентаційних фотоальбомів "Закарпаття. Transcarpathia", "Ужгород - древнє місто в центрі Європи", "Мукачево"; буклетів про культурні заклади регіону, рекламних видань. Нині, окрім фотожурналістики, працює над створенням серії фоторобіт про свята, звичаї та самобутні місцини найзахіднішого регіону України.
    Натхненням для фотографа є саме Закарпаття: його люди, буденне життя, фольклор, природа. На сьогоднішній момент метою своєї творчості вважає якнайкраще ознайомлення загалу із рідним краєм.



Loading...