This version of the page http://photo.ukrinform.ua/ukr/autors/?t=dvorny-t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-11. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фотоновини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Укрінформ-новини

Прес-центр

Ділова Україна

Україна-2012

Країни світу

Новини ПАНІА

Web-архів
 


Творча біографія Бориса Дворного,1958 р.н.


Народився і виріс на Черкащині, недалеко від тих пам"ятних місць, де зароджувалася Трипільська цивілізація, де творив українську історію Богдан Хмельницький, де почав свій шлях у вічність Тарас Шевченко.
Фотографією захопився ще у шкільні роки, і диво відтворення реальності хіміко-оптичними засобами вплинуло на все його життя. Вже у шкільні роки Борис стає членом черкаського фотоклубу "Славутич", приймає участь в республіканських та міжнародних фотовиставках.
Логічним продовженням стало навчання на операторському факультеті знаменитого Всесоюзного державного інституту кінематографії (м.Москва).
З 1985 року Борис Дворний працює власним фотокореспондентом Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Запорізькій області.
Багатосторонність художніх амбіцій Бориса Вікторовича підтверджується членством у творчих Спілках журналістів, фотохудожників та рекламістів.
Нагороди та лауреатські звання численних вітчизняних та зарубіжних фото конкурсів, салонів підтверджують високий творчий рівень фотомайстра.
Художня концепція Бориса Дворного :
- фотографічний апарат - це не дзеркало, що механічно відтворює життя, а фотомитець - це не механік, що бездумно крутить його у всі боки. Особистісна інтерпретація реальності за допомогою композиції, світла, кольору, тональності, оптики та інших засобів дозволяє відтворити "свою" реальність, та примусити повірити в неї всіх бажаючих.



Loading...