This version of the page http://www.opelukraine.com/news/p0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-10. The original page over time could change.
Новини | Opel Україна

Новини

Opel Astra Classic III надійшли в дилерську мережу
Офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», яка входить до складу Корпорації УкрАВТО, почала постачання моделі Opel Astra Classic у трьох кузовах: п'ятидверний хетчбек, седан і універсал.
  • детальніше
 
Отримано більше 30 000 замовлень на нове покоління Opel Meriva
На нове покоління Opel Meriva, продажі якого стартували 12 червня 2010 у всіх дилерських центрах Opel в Європі, вже отримано більше 30 000 замовлень від охочих придбати «гнучкий» сімейний однооб'ємник.
  • детальніше
 
Opel визнано самим інноваційним брендом 2010
У Кельні, на церемонії нагородження, були оголошені переможці конкурсу "Plus X Award 2010", який є найбільшим у світі в сфері технологій, інновацій та спорту. На конкурсі, моделі бренду Opel, які представляє в Україні Корпорація УкрАВТО, святкували перемогу в семи номінаціях.
  • детальніше
 
У сервісних центрах УкрАВТО з’явилось нове моторне масло
По всій Україні, в сервісних центрах Opel, що входять до складу Корпорації УкрАВТО, на зміну добре відомому синтетичному моторному маслу виробництва компанії Адам Опель ГмбХ (Корпорація GM) 5W-30 Super Synthetic виходить нове моторне масло 5W-30 dexos2.
  • детальніше
 
Дизайн Opel Meriva відзначений AUTO BILD
Opel Meriva нового покоління, українська прем'єра якого запланована на вересень, під час Столичного АвтоШоу 2010, отримав нагороду за дизайн від німецького видання AutoBild в категорії «кросовери, однооб'ємники і повнопривідні автомобілі».
  • детальніше
 
Opel Insignia в Україні отримала нові прайси
В дилерській мережі Української Автомобільної Корпорації, яка офіційно представляє бренд Opel в Україні, відбулося зниження цін на всі модифікації флагманської моделі Opel Insignia.
  • детальніше
 
Opel збільшує виробництво моделі Corsa
У зв'язку з високим попитом в Європі на оновлений компактний хетчбек Corsa, компанія Opel ухвалила рішення збільшити виробництво моделі ще на 16 000 одиниць.
  • детальніше
 
Система AFL+ що використовується в Opel Insignia отримала нагороду
Система Адаптивного Головного Освітлення (AFL+), яка використовується в Opel Insignia та Opel Astra нового покоління, отримала нагороду «Genius 2010», яка щорічно вручається найбільшою страховою компанією Allianz.
  • детальніше
 
За останні 2 тижні Opel Insignia став доступнішим на 7,5 %
Лише 2 тижні тому, в зв’язку зі стабілізацією та зміцненням курсу гривні, по відношенню до євро, офіційний дистриб’ютор автомобілів Opel, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», змінила ціни на 7,5% на флагманську модель бренду – Insignia. В грошовому еквіваленті зниження ціни склало від 15 680 до 30 720 грн. Відтепер вартість «Автомобілю року 2009» в Європі та «Автомобілю року 2010» в Україні змінилась в бік зменшення і на даний момент, ціна на Opel Insignia починається від 193 120 грн..
  • детальніше
 
Нові ціни на Opel Insignia
Opel – модель Insignia, яка отримала титул «Автомобіль Року 2010» і в Україні, ставши найкращим автомобілем середнього класу. Зміна курсу євро дозволила запропонувати всім клієнтам, які цінують яскравий дизайн, високу якість матеріалів інтер’єру, інноваційні технології, і при цьому хоче вирізнятися в потоці машин, нову ціну на Opel Insignia.
  • детальніше
 

    1 / 5