This version of the page http://mista.org.ua/misto/kosiv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-02. The original page over time could change.
Косів : Міста України

Косів

Косів: телефонно-інформаційний бізнес-довідник міста та району

Перший електронний телефонно-інформаційний бізнес-довідник міста Косова та Косівського району Івано-Франківської області. Довідник містить номери телефонів і адреси підприємств, установ, організацій і мешканців міста та району. Крім цього, до нього входить додаток з безліччю корисної інформації, що може стати вам у нагоді.

Косів — Інформаційно-довідковий сайт міста та району

Cайт kosivart.if.ua є незалежним проектом, головним покликанням якого є слугувати віртуальним осередком для всіх косівчан та людей, небайдужих до нашого міста. Косівський сайт буде корисним, як жителям міста так і українцям з діаспори, вихідцям з нашого міста, котрі прагнуть дізнаватись свіжі новини, туристам, краєзнавцям, та й взагалі всім людям, які прагнуть нового.

Косів — відпочинок в Карпатах

Історія, легенди, населені пункти, фольклор, фото та люди Косівщини. Відпочинок в горах, зелений туризм, турбази, готелі, бази відпочинку, карти та маршрути. Гуцульське декоративно-прикладне мистецтво, Косівський базар та аутентичні вироби гуцульських майстрів: різьба, кераміка, вишивка, ткацтво.