This version of the page http://www.personal-plus.net/288/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-31. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №36 (288) 17 - 23 вересня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Розпад коаліції

Спікер Арсеній Яценюк офіційно оголосив про припинення діяльності коаліції демократичних сил.
[ читати далі... ]

65 років тому почалася битва за Київ

Андрій Гусєв У вересні 1943 року війська Воронезького фронту під командуванням генерала армії М.Ватутіна вийшли до Дніпра південніше Києва. Німці добре закріпилися на правому березі Дніпра в надії спинити наступ радянської армії. Розраховуючи зустріти радянські війська в районі Переяслава-Хмельницького, супротивник створив тут міцний рубіж оборони, примушуючи місцеве населення споруджувати ДОТи, рити траншеї на високому крутому березі Дніпра.
[ читати далі... ]

Тимошенко готується до виборів?

[ читати далі... ]

Фінансисти набувають кваліфікації

Під звуки старовинного студентського гімну «Гаудеамус» завершився сьогодні четвертий рік навчання студентів Інституту міжнародної економіки та фінансів МАУП. Близько 180 випускників денної форми спеціальностей «Банківська справа», «Фінанси», «Маркетинг», «Облік та аудит» досягли кваліфікаційного рівня — бакалавр та отримали відповідні дипломи.
[ читати далі... ]

Обережно! Посольство Іспанії

[ читати далі... ]
Актуально

Янукович про смерть коаліції

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про те, що будь-які конфігурації в парламенті без участі основних сил держави «приречені».
[ читати далі... ]

Кабмін збирається латати газові діри

[ читати далі... ]

Молоді мами мають право одержувати 538 грн. допомоги

Слабкі місця законодавства виявив у суді павлоградський юрист Валерій Батраченко. Після народження сина молодий батько ретельно вивчив статті закону України про допомогу родинам і з’ясував — у відпустці по догляду за дитиною до трьох років матері мають право на 538 грн. Тому що Конституційний Суд визнав незаконними торішні змі­ни в Держбюджет про ви­плати лише 130 грн.
[ читати далі... ]

Vanco відкидає звинувачення

Засновник і президент Vanco Energy Company Джин Ван Дайк в своєму листі до Financial Times спростовує закиди Юлії Тимошенко, що «російські інтереси маскувалися за х’юстонською компанією Vanco Energy», оприлюднені раніше в інтерв‘ю цьому ж виданню.
[ читати далі... ]

Вакарчук не хоче бути депутатом

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона», музикант Святослав Вакарчук подав в апарат парламенту заяву про складання ним депутатських повноважень.
[ читати далі... ]

Україна страждає від відтоку іноземних інвестицій

Іноземні інвестори виводять гроші й найбільше страждає Україна
[ читати далі... ]

Ціни знову зростатимуть

Осінь принесе українцям чергове зростання цін. На думку експертів, інфляція буде слабшою, ніж навесні, а найбільше подорожчають продукти харчування, житлово-комунальні послуги та проїзд у транспорті.
[ читати далі... ]

Займатися бізнесом складніше, ніж в Україні — тільки в Африці

Україна в рейтингу Світового банку за складністю ведення бізнесу (Doіng Busіness 2009) зайняла 145 місце, опустившись на один пункт порівняно з минулим роком.
[ читати далі... ]

Експорт зерна з України досяг майже 5 млн. тонн

Експорт зерна з України з початку нового маркетингового року (МР, починається з 1 липня) склав 4,8 млн. тонн за прогнозом понад 20 млн. тонни на увесь МР.
[ читати далі... ]

Буде щомісячна доплата

[ читати далі... ]
Світ

США постачатимуть Ізраїлю 1000 бомб, здатних знищувати бункери

[ читати далі... ]

Путін вже передумав

[ читати далі... ]

Лукашенко поліпшує відносини зі США?

[ читати далі... ]

Розбився автобус

[ читати далі... ]

Загадкова катастрофа

[ читати далі... ]

Рада міністрів ЄС і вибори в Білорусі

Рада міністрів іззагальних справ тазовнішніх відносин ЄСзакликає Білорусь провести чесні вибори іготова переглянути санкції проти країни. Як повідомляє УНІАН, про це йдеться в ухвалених сьогодні Радою висновках щодо ситуації у Білорусі.
[ читати далі... ]

ЗМІ: КНДР провела випробування двигуна міжконтинентальних ракет

[ читати далі... ]

Грузія йде в НАТО

Грузія не відмовиться від курсу на вступ до НАТО, а «твердо і послідовно» продовжить добиватися членства в Альянсі. Про це заявив президент Грузії Михайло Саакашвілі на відкритті виїзного засідання Ради НАТО в Тбілісі, яке пройшло під керівництвом генерального секретаря альянсу Яапа де Хооп Схеффера, передає NEWSru.com. Засідання Ради альянсу проходить у форматі 26+1 (26 країн-членів НАТО плюс Грузія).
[ читати далі... ]

Кількість жертв буревію Айк зростає

[ читати далі... ]
Аналітика

Війна на Кавказі — каталізатор війни владних еліт в Україні

Глобальний світ, його реалії і щоденні виклики вимагають від політичної еліти України державницьких позицій і геополітичного мислення, що передбачає, по-перше, чітке усвідомлення національних інтересів країни, по-друге, осмислення питань національної безпеки, по-третє, прагматичний підхід у визначенні національних пріоритетів, по-четверте, проведення передбачуваної, послідовної і цілеспрямованої зовнішньої і внутрішньої політики, по-п’яте, відповідальності за вироблення, втілення і результат стратегічного розвитку власної державності.
[ читати далі... ]

Хто нам загрожує?

[ читати далі... ]
Регіони

Крим: керований хаос чи порозуміння на грунті компромісів?

Одним із наслідків для України російсько-грузинського конфлікту та визнання з боку РФ незалежності Південної Осетії та Абхазії, що ставить під загрозу територіальну єдність Грузії, стала не тільки відсутність консолідованої позиції українських політиків з цього питання.
[ читати далі... ]
Економіка

Українська економіка напередодні світової рецесії

Наближення краху заснованої на доларі світової фінансової системи дедалі частіше штучно гальмується військово-політичними чи військовими заходами, що стало можливим у пострадянському однополюсному світі.
[ читати далі... ]
Культура

Україна має свою візію

Новий час розширює кордони людського життя і його розуміння. В його розмаїтті можна не лише загубитися — таке було вже, коли геополітично вторглися інші цінності, — а й розчинитися.
[ читати далі... ]

Культуримо, панове!

Втрапив на очі свіжий номер однієї з українських газет, котра аж ніяк не погоджується зі звинуваченнями у бульварності. Ми, мовляв, ЗМІ високого ґатунку. І що? На всю першу сторінку — здоровенний розпачливий заголовок: «Співачка Р зламала палець!» і величезне кольорове фото потерпілої.
[ читати далі... ]

У Львові вручили гран-прі книзі «Гамлет, принц датський»

[ читати далі... ]

Концерт Queen у Харкові

На блігодійний концерт Queen+ Paul Rodgers в Харкові за оцінкою експертів прийшло більше 300 тисяч чоловік
[ читати далі... ]
Долі

Льотчиця з Щучої Греблі

Її давно вже немає. Загинула в далекому 1942 році в небі над Вол­гою. Колись там, на високому право­му березі великої російської річки, в районі Тракторного заводу, стояв пам’ятник, нашвидку зроблений з цегли, взятої з сусідніх руїн, та з часом, «упоряд­ковуючи» територію, той пам’ятник знесли, а на новому місці «забули» згадати навіть ім’я покійної льотчиці, нашої землячки Шури Селіванової.
[ читати далі... ]

Партизани в степах України

Одним із найзастаріліших стереотипів мислення, який не можуть подолати навіть деякі професійні сучасні історики, є твердження про начебто всеохоплюючий загальнонародний характер партизанської війни наокупованих теренах СРСР у 1941-44 рр. Ідеологічні штампи на взірець: «земля горіла під ногами окупантів, всі — від малого достарого — чинили опір, радянська Україні — партизанський край» і досі упублічному обігу.
[ читати далі... ]

СБУ організовує виставку про УПА

15-26 вересня цього року в приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України триватиме виставка «Українська Повстанська Армія: історія нескорених», що є спільним проектом Служби безпеки України та Центру досліджень визвольного руху.
[ читати далі... ]
Освіта

Чи знищить Незалежне тестування корупцію? В Україні виробляють нові правила тестування для випускників шкіл

Пройшов перший навчальний тиждень у школах. Але головна інтрига для старшокласників залишилася. Учні 11-х класів ще дотепер не знають, скільки їм доведеться вчитися — вісім чи дев’ять місяців. Адже саме для них готують нові правила прийому до вузів на наступний рік.
[ читати далі... ]

«А сонях, влюблений у сонце…»

Сергій Козеренко [ читати далі... ]
Наука

Міжнародні премії: хто і за що їх отримує

[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Гість Дискусійного клубу МАУП – народний депутат України Тарас Стецьків

Сучасний динамічний світ вимагає невпинного розвитку і постійного навчання, аби завжди іти вперед і досягати мети. Такі можливості пропонує своїм студентам Міжрегіональна Академія управління персоналом. Реалізація навчально-виховних завдань у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувається за допомогою різних методів та форм навчання.
[ читати далі... ]

Студенти МАУП у Сирії

[ читати далі... ]

Гордість Академії — це її випускники

12 вересня у МАУП відбувся урочистий випуск студентів заочної форми навчання Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу імені Богдана Хмельницького. Дипломи отримали 247 випускників, серед них 120 магістрів, а крім того бакалаври, а також спеціалісти перепідготовки.
[ читати далі... ]

Команда МАУП взяла участь у Студентській вітрильній регаті 2008

Другий рік поспіль на хвилях Дніпра за підтримки Федерації вітрильного спорту України проводиться молодіжна вітрильна регата «Університетський кубок» 2008, цього року у змаганнях взяли участь шість команд з трьох вищих навчальних закладів. У кожній команді було щонайменше чотири учасника, кожен з яких перш за все повинен був володіти спритністю та вправністю у роботі з вітрилом, що примхливо здимається під поривами вітру.
[ читати далі... ]
Автосалон

Академія Hummer у пустелі Сахара

[ читати далі... ]

Subaru Impreza — перший!

[ читати далі... ]

Новий незвичайний Mercedes

Mercedes-Benz опублі­кував перші фотографії свого нового концепту, що буде показаний на паризькому автошоу. Модель одержала назву ConceptFASCINATION, і вона являє собою великий 3-дверный хэтчбек, побудований на базі Е-класса.
[ читати далі... ]

«Раллійна» версія Lancer

[ читати далі... ]

Яхт-джип від Range Rover: Ексклюзивний автомобіль за $1 млн

[ читати далі... ]

Lexus RX стане семимістним

[ читати далі... ]

Avensis нового покоління

[ читати далі... ]

Lexus — супербренд

[ читати далі... ]
Новодруки

ЯК ЗВІЛЬНИТИСЯ З ПОЛОНУ ПРИВИДА КОМУНІЗМУ?

[ читати далі... ]

Люди відчувають правильність мови на фізичному рівні

[ читати далі... ]

Параолімпіада-2008: Українці серед кращих

[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85