This version of the page http://www.personal-plus.net/273/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-31. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №21 (273) 3 - 9 червня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Фестиваль бойових мистецтв у Академії

Богдан Войтенко Серед пріоритетних напрямів навчально-виховної роботи в МАУП один з головних — виховання здорової молоді, а отже — розвиток спорту. Нині для студентів Академії при її Інститутах працюють численні спортивно-оздоровчі гуртки, активно пропагується здоровий спосіб життя.
[ читати далі... ]
Актуально

Фігуранта відпустили на підписку про невиїзд

[ читати далі... ]

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

[ читати далі... ]

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

[ читати далі... ]

Похоронний гумор

[ читати далі... ]

Жванія атакує

[ читати далі... ]

Кличко не стане дрібним пайовиком

Блок Віталія Кличка не перешкоджатиме роботі мера Леоніда Черновецького, але жорстко контролюватиме всі його дії — заявив його лідер Президентові Віктору Ющенку під час особистої зустрічі у понеділок, повідомляє прес-служба блоку.
[ читати далі... ]

Хабарі лякають

[ читати далі... ]

Балога і Ющенко на «полюванні»

Група «Народна самооборона» зареєструвала у Верховній Раді постанову про політичні репресії в Україні та вимагатиме її розгляду найближчим часом.
[ читати далі... ]

У сирії буде база ЧФ РФ?

[ читати далі... ]
Джерела

Хірург уже на підході

Петро Масляк Буття будь-якої держави, Україна не є винятком, відбувається за загальними законами суспільного розвитку. При цьому вчені вже давно науково довели, що у будь-якій країні близько 30% населення не здатне самостійно мислити.
[ читати далі... ]

Медійне королівство кривих дзеркал

Про київські вибори у кривому медійному дзеркалі в Україні утвердилися дві небезпечні тенденції. Перша — ні року без виборів. Друга полягає в тому, що кожні нові вибори стають бруднішими за попередні. Вибори столичного мера, як і вся кампанія, — яскраве тому підтвердження. Роль медіа щодо цієї негативної тенденції — більш ніж показова.
[ читати далі... ]
Трибуна

Політичний клас україни: що це є насправді

Звісно, на сучасному етапі державотворення, коли багато колишніх постсоціалістичних, пострадянських держав, республік принципово змінюють свою політичну систему і в політичних науках — політології, філософії політики, соціальній політиці, виникає потреба дещо по-іншому пояснити, обгрунтувати наявні і, фактично нові, поняття і категорії.
[ читати далі... ]
Політикум

Україна без Ющенка та інших

Відтоді, як політична боротьба в Україні припинилася, змінившись політичною гризнею, головним сюжетом у владі стали не якісь там плани реформ чи пропозиції щодо виходу з кризи, а можливі відставки тих чи інших конкретних осіб. Відповідно, у ЗМІ дедалі частіше з’являються різні версії щодо відправки на вільні хліби тих чи інших осіб, аж до Президента України.
[ читати далі... ]

Вечір пам’яті Коновальця

Cтаніслав Гоцуляк [ читати далі... ]
Світ

ЛІВІЯ — КОРОЛЕВА АФРИКИ

Початок у попередньому номері)
[ читати далі... ]
Світ

Китай у космосі

Азат Чаріяров Кілька десятиліть тому космонавтика та космічна діяльність була прерогативою тільки Радянського Союзу та США. XXI століття та науково-технічний прогрес внесли свої зміни в розташування сил у цій сфері, і тепер проектуванням космічної техніки займаються вже близько 40 країн світу.
[ читати далі... ]
Суспільство

Рейтинг професіоналізму — 2008

П’ятий Всеукраїнський рейтинг професіоналізму служб безпеки, який був заснований Міжнародним громадсько-правовим журналом «КОМІТЕТ», відбувся в конференц-залі Укрінформу. Співорганізатором Рейтингу цього року виступив Департамент ДСО МВС України.
[ читати далі... ]

Хто винуватий в трагедії?

Українська комісія дійшла висновку, що причиною аварії українського буксира «Нафтогаз-67» є зіткнення із судном Yao Hai, яке трапилося через помилку оператора СУРС (служба управління рухом судів), який здійснював проведення радіолокації Yao Hai та радіолокації «Нафтогазу-67», двох морських лоцманів на борту китайського судна, а також капітанів обох судів, пише газета «Сегодня».
[ читати далі... ]
Авіація

УКРАЇНСЬКИЙ АН-71, КОД НАТО «MADCAP»

Володимир РЕПАЛО На початку 1980-х років з новою силою спалахнув військовий конфлікт між Сирією і Ізраїлем. У долині Бекаа сталися найбільші танкові і повітряні битви сучасності.
[ читати далі... ]

ШВЕДСЬКИЙ «АВАКС»

Володимир РЕПАЛО Маленька Швеція досягла значних успіхів не тільки в галузі створення винищувачів. Багато країн світу закуповують у неї ефективні й недорогі системи далекого радіолокаційного виявлення, що відомі як “авакси”.
[ читати далі... ]
Діаспора

ЗАРЯСНІВ СВІТ НАШИМ ЦВІТОМ

Станіслав Лазебник Якби місця розселення українців на карті земної кулі позначити нашими національними кольорами, то їхній квіт заполонив би усі континенти, включно з Ан­тарктидою, де щороку працюють полярні експедиції з берегів Дніпра.
[ читати далі... ]
Мандри

НА ВЕРШИНІ ЄВРОПИ

«І фіорди бачили?» Це перше запитання, яке ставили знайомі, дізнавшись, що ми повернулися з Норвегії. «Авжеж!» — натхненно відповідали щоразу, несподівано зловивши себе на думці, що починаємо почуватися у ролі старожилів-більшовиків, які «бачили Леніна».
[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Суспільство знань

[ читати далі... ]

Чому в МАУП?

(путівник для тих, хто обирає Майбутнє, та для їхніх батьків. І не тільки...)
[ читати далі... ]

Останній дзвоник у ліцеї МАУП

[ читати далі... ]
Автосалон

Audi розкриває карти

Інгольштадт детально розповів про нові моделі. Audi планує суттєво розширити лінійку своїх моделей, а до 2015 року довести обсяг продажів до 1,5 млн. Як уже повідомлялося раніше, найближчими роками під брендом Audi вийдуть такі моделі: новий мінікар A1, чотирьохдверне купе A7 і спортбек A5.
[ читати далі... ]

Mazda1 — перші штрихи сіті-кара

[ читати далі... ]

Rolls-Royce офіційно стає меншим

Rolls-Royce йде в народ. Дивно звучить, чи не так? Проте німці з концерну BMW, якому належить Rolls-Royce, чітко знають, де саме живе цей народ.
[ читати далі... ]

AG Excaliber — «диво» з Литви

Адроніс Густаутас з Литви створив оригінальний автомобіль з 30-дюймовими (!) колісними дисками. Під час його будівництва за основу було взято Mercedes-Вenz CL.
[ читати далі... ]

Буде нова дорога

[ читати далі... ]

Реабілітація Форда затягується

[ читати далі... ]

Водій маршрутки, але не хам...

За повідомленням міського управління транспортного комплексу в Одесі, власники транспортних підприємств звільнили п’ятеро водіїв за грубе поводження з пасажирами.
[ читати далі... ]
Крим

Повітряне місто

Ніка Костенко Сufut Qale, Джуфт Кале, Чуфут-Кале — третій, останній, пункт з низки туристичних місць Бахчисарая. Потрапити до нього можна, пройшовши через Свято-Успенський монастир.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85