This version of the page http://www.etalontaxi.com.ua/pages/ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-31. The original page over time could change.
Наші нагороди - EtalonTaxi


Наші нагороди

 

 

10 квітня 2008 року Лауреатом Премії «Український Транспортний Олімп» визнано Приватне Підприємство «Аспект-Транссервіс» ТМ «Еталон Таксі» у номінації: «Висока якість обслуговування»

 

 

 









 

 


 

 

ТМ «Еталон Таксі» визнано кращою торговою маркою у номінації «Народне визнання» за підсумками щорічного всеукраїнського конкурсу «Бренд року-2009».

Конкурс «Бренд року-2009» є незалежним рейтингом популярних брендів, оцінки яким виставляють самі споживачі. Він проводиться щорічно з 2000 року. Споживачі голосують за обраний бренд заповнюючи анкети, які розповсюджуються поштою, друкуються в масових газетах з мільйонними тиражами, а також у мережі Інтернет.

Для «Еталон Таксі» звання «Бренд року 2009» в номінації «Народне визнання» - свідоцтво високого рівня довіри споживачів до компанії та якості послуг, що надаються нею.

 

 

 


 


«Еталон Таксі» за результатими незелажного тестування визнано кращею службою таксі на ринку міста Києва!

ВГО "Якість життя" у партнерстві з ВГО "Громадянська позиція" у березні - квітні 2009 року провели тестування служб таксі в місті Києві.

Найбільш якісні послуги на ринку таксі в Києві надає «Еталон Таксі»! Детальніше - на сторінці ВГО "Якість життя"

 

 




«Еталон Таксі» - переможець рейтингу «Золота фортуна» у номінації "За професіоналізм та високу якість обслуговування"

Рейтинг «Золота фортуна» оголосив своїх переможців: у номінації "За професіоналізм та високу якість обслуговування" переможцем визнано столичне «Еталон Таксі».

 

Нагородження переможців рейтингу популярних і якісних товарів та послуг «Золота фортуна» відбувся у Києві. На цьому заході були названі кращі представники торгових марок і вітчизняних товарів. Перше місце - міжнародні нагороди: Золота Стела та Диплом якості "За професіоналізм та високу якість обслуговування" одержала торговельна марка «Еталон Таксі».

 

 


 


На початку вересня 2009 р. ТМ «Еталон Таксі» стала лауреатом національної премії ГРАН-ПРІ «Вища проба» за високу якість послуг
перевезення автомобілями на замовлення.

Генеральний директор компанії «Аспект-Транссервіс» Корнієнко Віталій Анатолійович відзначений почесним званнямм
«Кращій керівник року».

 
















 



 
Послуги
Тарифи
Законодавство
Довідкова інформація


Голосування
Як Ви дізналися про нас?
 



Наші Партнери




Київська міська організація
Професійної спілки таксистів України