This version of the page http://eratv.com.ua/content/4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-30. The original page over time could change.
Телеканал ЕРА
 

ПРОГРАМИ РАНОК

Доброго ранку, Україно!
Спорт
Погода
Події очима майбутнього
Ера якості
Ера бізнесу
Енергопанорама
Рейтингова панорама
Автодрайв
Ера здоров'Я
Ранкова молитва
Православний календар

ПРО КАНАЛ

КАСТИНГ
Наша команда
Контакти
Зворотній зв'язок

ВЕДУЧІ

Торопчинов Юрій
Терехова Тетяна
Мамедова Лейла
Вознесенська Олена
Мудрик Костянтин
Зерченко Денис
Шевлюга Марина
Ксьонз Ольга

ГАЛЕРЕЯ


| Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | Субота | Неділя |

Спорт

Якщо хочете вставати рано та ще й з радістю – дивіться спортивні новини телекомпанії “Ера”. Вони кращі за будь-які будильники. Наше основне завдання – це принести вам у дім радість та оптимізм! Ми прагнемо зробити так, аби ви прокидались легко, отримували позитивний заряд енергії і робочий день починали із задоволенням. Тому ми підбираємо для вас найбільше саме оптимістичної інформації і навіть у песимістичній шукаємо нотки оптимізму! Голоси наших ведучих та кореспондентів, якщо ви помітили  - по-ранковому свіжі та бадьорі! І з шостої до восьмої ранку, якщо ви вже завели “будильник” (тобто, включили “Доброго ранку, Україно!) - то він вже точно вас розбудить, бо звучатиме тричі впродовж цього часу. Саме стільки, тричі, і виходять спортивні випуски під час ранкового ефіру (о 06.15, о 07.15 та 08.10).

В наших новинах ви обов'язково знайдете найбільш оперативну інформацію про футбольні матчі українських збірних, єврокубків, чемпіонату України та провідних єврочемпіонатів. Також будуть висвітлені усі головні події в інших видах спорту. Будьте певні, ми зробимо так, що ви не пропустите нічого важливого! Розуміючи, що у вас не так багато часу зранку, аби дивитись новини – ми стараємось за 3-4 хвилини розповісти якомога більше інформації і разом з тим вкласти у неї весь свій настрій!

Здавалось би, треба серйозно, засукавши рукава та насупивши брови, взятись за всі справи - ми все-одно хочемо вступити весело та сповнені оптимізму! Бо найкращий результат (і це показують будь-які дослідження), приносить та праця, яку робиш весело і з радістю!

В році бика в нас з'явиться просто “биче” здоров'я – акцент в наших новинах ми будемо робити на здорових - ЗДОРОВЕННИХ - людях! Здорових – в усіх сенсах! 

З нового року наші новини будуть все частіше заповнюватись оригінальними сюжетами про:

-         рекорди України та великих рекордсменів, які живуть поруч з нами;

-         екстремальні види спорту, від яких перехоплює подих;

-         людей, яким спорт врятував життя і які здоровий спосіб життя не проміняють ні на що на світі;

-         чудеса спортивної України.

Ми хочемо вам показати, що українському спорту є чим пишатися! Що силі волі та духу наших людей позаздрить будь-який іноземець! Що нема нічого ціннішого в житті за власне здоров'я і будь-яку перешкоду можна здолати, сповідуючи здоровий спосіб життя!  Дуже хочеться вірити, що ми вас у цьому зможемо переконати.

      Дивіться наші новини в ранковому та вечірньому ефірах телекомпанії “Ера”



Коментарі


Залишити коментар:
Ваше ім'я *
Email   
Ваша думка*

Введіть цифри*   
Будь ласка, заповніть всі поля відмічені *
 
Відправити коментар

ПРОГРАМИ ВЕЧІР

Підсумки
Від першої особи
Ера бізнесу. Підсумки
Фільми Фестивалю Покров
Акваторія бізнесу

наші партнери