This version of the page http://www.uspp.org.ua/image/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-27. The original page over time could change.
Інформаційно-іміджева робота

 
Про УСПП Президент УСПП Офіційно Членство в УСПП Довідник


Календар подій

Липень 2010
ПнВтСрЧтПтСбНд
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Наші партнери









Інформаційно-іміджева робота

Творчість у бізнесі

Іміджева робота – необхідна складова діяльності бізнесу, яка суттєво допомагає досягненню його основних цілей. Департамент з питань інформаційної політики та громадсько-політичних питань УСПП пропонує компаніям спектр інформаційно-іміджевих послуг, які стосуються формування іміджу в ЗМІ та реалізації довгострокових PR-програм.

  • Розробка і реалізація PR-програм

    Ми допоможемо Вам сформувати та реалізувати власну довгострокову комунікаційну стратегію, яка дозволить здійснити необхідний вплив на цільову аудиторію. Це може бути просування на ринку Вашого бренду, особистий PR або захист інтересів у корпоративних конфліктах та інших кризових ситуаціях. В залежності від задач, програми можуть передбачати організацію PR-подій, взаємодію зі ЗМІ, створення іміджевої продукції.

  • Організація PR-подій

    Професійний PR-супровід – це формування таких інформаційних приводів, які дозволять закріпити Ваш позитивний імідж у споживчій аудиторії та серед партнерів. Організація власних подій – від PR-акцій для клієнтів до круглих-столів та бізнес-форумів для експертів – допоможе заявити про себе на ринку та завоювати прихильність. Запрошення представників влади, громадсько-політичних діячів, висвітлення події у ЗМІ зробить захід важливою подією на інформаційному просторі.

  • Взаємодія зі ЗМІ

    Партнерські відносини з національними та регіональними ЗМІ дозволяють нам створювати для членів УСПП індивідуальні програми співпраці. Вони можуть включати розміщення PR-матеріалів, організацію прес-конференцій і прес-турів, запрошення експертів від підприємств в якості гостей на теле- та радіоканали.

  • Створення іміджевої продукції

    Ми створимо для Вас сучасну презентаційну продукцію, починаючи від написання рекламних текстів до розробки стильного дизайну. Ваші буклети та брошури вирізнятиме «правильний» копірайтинг, здатний донести до аудиторії усі переваги співпраці з Вами.

  • Впровадження корпоративної соціальної відповідальності

    Програми соціальної відповідальності не тільки виводять на якісно новий рівень PR-діяльність, вони забезпечують компанію власною корпоративною філософією, яка допомагає побудувати стійкі довірливі відносини з партнерами, владою, клієнтами та співробітниками.

  • Реалізація рекламних кампаній

    Запланувавши рекламну кампанію разом з нами, Ви зможете отримати максимально можливі знижки на розміщення. З багатьма ЗМІ, операторами зовнішньої реклами в УСПП діють партнерські програми, що дозволяють надавати членам Союзу ексклюзивно вигідні умови розміщення реклами.

  • Розміщення реклами у «Віснику» та на сайті УСПП

    Ми випускаємо власний корпоративний журнал – “Вісник УСПП”, який розповсюджується всією Україною та роздається учасникам усіх заходів, що проводяться Союзом.
    На сайті УСПП друкуються аналітичні огляди, результати роботи департаментів, проекти важливих законодавчих актів, над якими працює Союз.

  • Інформаційно-аналітичні роботи

    Щоденно фахівцями УСПП проводяться інформаційні моніторинги та аналітичні досліження, які можуть отримувати усі члени Союзу. Завдяки спеціальним інформаційним програмам, контрактам з провідними агентствами ми можемо здійснювати для Вас тематичні моніторинги Інтернет-простору та контенту електронних та друкованих ЗМІ, дослідження певного ринку або галузі. Ви маєте можливість щодня отримувати моніторинг повідомлень про окремих суб'єктів ринку, персоналії, показники розвитку.

  • Іміджеві програми для лідерів

    Для перших осіб УСПП пропонує програми лідерства, направлені на підвищення особистого іміджу. Програми можуть передбачати участь в якості гостя у високого рівня заходах, що проводяться провідними організаціями та засобами масової інформації, у рейтингових теле- та радіопрограмах. Ми допоможемо Вам підготувати промову, доклад або презентацію, яка зробить Ваш публічний виступ яскравим та переконливим.

  • Промисловий туризм

    Ефективна реклама підприємтсва, яка не потребує фінансових витат, дієвий засіб додаткового прибутку – все це поєднує в собі промисловий (індустріальний) туризм. Тисячі вітчизняних та зарубіжних туристів готові платити кошти, аби на власні очі побачити процес виплавки чавуну, виробництва високотехнологічних приладів, розливу напоїв, збирання машин тощо. Приймаючи гостей на території свого підприємства, Ви маєте нагоду презентувати його потужності і потенціал, якість продукції, переваги перед конкурентами. Такі візити можуть стати початком нових партнерських відносин і розширення клієнтської бази.

  • Надання можливості користування логотипом УСПП

    Торгова марка УСПП символізує порядність, якість продукції, надійність партнерства. Знак Союзу може розміщуватись на документації, продукції підприємства, презентаційних матеріалах. УСПП надає торговий знак лише тим компаніям, які справді варті довіри як партнери та клієнти, демонструють високі стандарти роботи. Тому переваги від користування логотипом УСПП для компанії, яка прагне розвитку та довіри з боку клієнта, важко переоцінити.

    Наші контакти
    Департамент з питань інформаційної політики та громадсько-політичних питань
    Тел./факс +380 44 279-74-80
    e-mail: shelihova@uspp.org.ua
    01001, м. Київ
    вул. Хрещатик, 34


Актуальне

12 липня 2010 р.
Звернення учасників круглого столу «Інвестиційна привабливість України» до українських промисловців та підприємців, представників державної влади і місцевого самоврядування

7 липня 2010 р.
Виступ народного депутат України, президента УСПП Анатолія Кінаха у Парламенті щодо проект Податкового кодексу України

2 липня 2010 р.
Звернення Економічної ради УСПП щодо проекту Податкового кодексу України

3 червня 2010 р.
Виступ народного депутата від фракції Партії регіонів, президента УСПП Анатолія Кінаха у Верховній Раді України 3 червня 2010 року

19 травня 2010 р.
Виступ народного депутата, президента УСПП Анатолія Кінаха в Верховній Раді України 19 травня

19 травня 2010 р.
Голова підкомітету з питань ОПК та військово-технічного співробітництва Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони А. Кінах виступив у ВРУ щодо допуску підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі у військових навчаннях.

18 травня 2010 р.
Українською асоціацією діячів грального бізнесу за участі фахівців Українського союзу промисловців і підприємців розроблено проект Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері грального бізнесу»

14 травня 2010 р.
Звернення Українського союзу промисловців і підприємців щодо порушення прав платників податків у частині відшкодування податку на додану вартість

12 травня 2010 р.
12 травня народний депутат України Анатолій Кінах виступив в парламенті. Подаємо текст виступу

28 квітня 2010 р.
Світ чекає від України послідовності та прогнозованості в усіх сферах міжнародного життя - президент УСПП, народний депутат України Анатолій Кінах

28 квітня 2010 р.
28 квітня президент УСПП Анатолій Кінах виступив на ІУ міжнародній конференції з корпоративній соціальній відповідальності

21 квітня 2010 р.
Меморандум про партнерство та співробітництво між Кабінетом Міністрів України та Українським союзом промисловців і підприємців

20 квітня 2010 р.
Звернення УСПП з дотримання спрощеного візового режиму для громадян України, вітчизняних підприємців з країнами Європейського Союзу

31 березня 2010 р.
Подаємо текст виступу народного депутата України Анатолія Кінаха 31 березня у ВРУ

17 березня 2010 р.
Антикризова громадська рада проти реєстрації мобільних телефонів та монопольного електронного нотаріуса

4 березня 2010 р.
Подаємо доповідь президента УСПП А.К.Кінаха на засіданні правління УСПП 19 лютого поточного року

2 березня 2010 р.
2 березня 2010 р. заступник голови фракції Партії регіонів в ВРУ, глава Координаційної ради політичних партій та громадських організацій, президент УСПП Анатолій Кінах виступив на засіданні парламенту з заявою фракції Партії регіонів в парламенті.

18 лютого 2010 р.
Рішення Київради про підвищення плати за землю для підприємств столиці скасовано через дії УСПП

15 лютого 2010 р.
Подаємо виступ віце-президента УСПП Олександри Блавдзевич на конференції в Мінську - "Вплив митного союзу на економіку України»

10 лютого 2010 р.
Подаємо виступ президента УСПП А.К.Кінаха на засіданні Верховної Ради України 10 лютого 2010 року

5 лютого 2010 р.
Звернення учасників круглого столу Українського союзу промисловців і підприємців щодо недопущення погіршення фінансово-економічного стану підприємств у зв’язку з прийняттям постанови НКРЕ від 29.10.2009 № 1234

Архів рубрики


Пошук по сайту

© 2001—2010 Український союз промисловців та підприємців
Створення сайту — web-студія «Kenga»