This version of the page http://onat.edu.ua/?pg=eng_edu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-24. The original page over time could change.
::ОНАЗ ::НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ
Skip all go to Content
Skip all go to News
Skip all go to Navigation

НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

Шановні абітурієнти!

Обравши навчання англійською мовою у TECHNICAL ELITE GROUPS факультету Інформаційні мережі ви отримаєте не тільки якісні знання і сучасний рівень підготовки, але й значні переваги:

  • сучасний рівень знань з можливостями вільного спілкування технічною англійською мовою;
  • можливості отримання сучасних знань з нових світових технічних видань;
  • можливості вільного спілкування технічною англійською мовою з фахівцями країн світу у єдиному інформаційному середовищі;
  • конкурентоспроможність на ринку праці;
  • можливості працевлаштування у міжнародні телекомунікаційні компанії;
  • можливості працевлаштування за кордоном;
  • можливості працевлаштування до відомих науково-дослідних інститутів, де зможете проводити наукові дослідження та приймати участь у науково-технічному
  • розвитку телекомунікацій;
  • можливість вільно працювати з технічною документацією для виконання задач розробки та експлуатації обладнання телекомунікацій;
  • можливість продовжувати навчання та працювати в галузі телекомунікацій країн світу.

ФАКУЛЬТЕТ ІНФОРМАЦІЙНІ МЕРЕЖІ

НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

TECHNICAL ELITE GROUPS

Основний напрямок підготовки спеціалістів на факультеті Інформаційних мереж – це формування якісно нового навчального середовища, яке відповідає сучасному стану і перспективним тенденціям науково-технічного розвитку телекомунікацій, новітнім досягненням в телекомунікаціях з метою підготовки конкурентоспроможних фахівців галузі.

Стрімкий розвиток телекомунікацій вимагає сучасних знань для кожного, хто бере активну участь у їхній розробці й обслуговуванні. Тільки ті фахівці, які володіють не тільки знаннями, а й вільно спілкуються технічною англійською мовою, здатні впроваджувати й розвивати нові інформаційні технології, здійснювати ефективний інженеринг галузі й інформатизації на всіх рівнях її ієрархії.

Єдине інформаційне середовище інфокомунікацій потребує від фахівців постійної співпраці і вільного спілкування з світовими виробниками сучасного обладнання, знання іноваційних технологій і постійного удосконалення знань за допомогою сучасних видань світової технічної літератури, що може бути забезпечено тільки знаннями технічної англійської мови.

Тому з метою якісної підготовки фахівців телекомунікацій, здатних витримати будь-яку конкуренцію на ринку праці, на факультеті Інформаційних мереж створені групи «Технічної еліти», які вивчають усі предмети англійською мовою.

Студенти TECHNICAL ELITE GROUPS навчаються окремим потоком, слухають лекції, працюють на практичних і лабораторних заняттях і спілкуються з викладачами тільки англійською мовою.

Лектори та викладачі, які викладають у TECHNICAL ELITE GROUPS мають високу кваліфікацію і значний досвід роботи у міжнародних навчальних закладах.M

Для можливостей роботи у лабораторіях та забезпечення навчального процесу студенти забезпечуються навчальними посібниками та методичними керівництвами розробленими на англійській мові для усіх дисциплін, які вивчаються.

Для постійного удосконалення мовного рівня та технічної англійської термінології для студентів TECHNICAL ELITE GROUPS організовані постійні тренінги та мовні курси з викладачами кафедри іноземних мов та волонтерами з країн світу.

Значна увага при підготовці студентів TECHNICAL ELITE GROUPS виділяється практичній підготовці та мовній практиці. Вже з першого курсу навчання студенти приймають участь у роботі міжнародних конференцій та семінарів, які проходять у Академії, активно працюють і спілкуються з міжнародними учасниками і мають можливості отримати суттєвий досвід спілкування. Практика студентів організована на підприємствах, де робочою мовою є англійська.