This version of the page http://onat.edu.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-24. The original page over time could change.
::ОНАЗ ::ЛАСКАВО ПРОСИМО!
Skip all go to Content
Skip all go to News
Skip all go to Navigation

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Хочеш освіту - ВИЩИЙ КЛАС, завітай до ОНАЗ!


АБІТУРІЄНТАМ-2010!
ЦЕНТР ДОВУЗІВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ готує до зовнішнього незалежного оцінювання 2010 року!


10 ПРИЧИН НАВЧАННЯ В ОНАЗ





УВАГА!

Друга вища освіта за напрямом Телекомунікації для студентів, що навчаються або навчались за іншими спеціальностями, як в Одеськії національнії академії зв'язку ім.О.С.Попова так і в інших вищих навчальних закладах.

Телефон для довідок: 723-55-95, 720-77-25


ВСТУПНИЙ ЕКЗАМЕН В МАГІСТРАТУРУ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ


В період з 18 по 20 серпня 2010 року в м. Одеса пройде VII-й Міжнародний форум «Телекомунікації без меж: бізнес безмежних можливостей».

Детальна інформація

Реєстраційна форма


 

В період з 8 по 10 вересня 2010 року в м. Одеса пройде Міжнародна науково-практична конференція «Інфокомунікації: проблеми та перспективи розвитку»

Детальна інформація



В період з 15-17 вересня 2010 року в м. Одеса пройде Міжнародний семінар «Тарифна політика та міжмережна взаємодія операторів телекомунікацій».

Детальна інформація

Запрошення

 

Запрошуємо операторів та провайдерів телекомунікацій, державні установи, навчальні заклади, приватні компанії та інших зацікавлених осіб для співпраці в рамках глобальної ініціативи «Child online protection worldwide». В рамках цієї ініціативи ОНАЗ ім. О.С. Попова та НДІ Інформаційної інфраструктури (м. Львів) реалізують низку соціальних проектів, які базуються на застосуванні Системи обмеження доступу до нецільових ресурсів мережі Інтернет.

Детальна інформація – www.copworldwide.org

 

 

Мережна академія Cisco Systems запрошує слухачів для проходження навчання за програмами CCNA (Cisco Certified Network Associate) та CCNP (Cisco Certified Network Professional). Випускники мережної академії отримують знижку 80% при складанні сертифікаційного іспиту. Записатися на курс, а також отримати додаткову інформацію можна за телефоном: (048) 720-78-63.

Детальна інформація – www.cisco.onat.edu.ua.

 

 

Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова оголошує набір слухачів навчального курсу «STARTING A BUSINESS» (в рамках проекту Cisco Entrepreneur Institute). Записатися на курс можна за телефоном: (048) 720-78-63. Телефон для довідок по програмі курсу: (067) 790-44-32.

Детальна інформація – www.ciscoinstitute.net

 

ЦИФРОВЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ В УКРАЇНІ!


ВЧЕНИМ АКАДЕМІЇ ПРИСУДЖЕНО ДЕРЖАВНУ ПРЕМІЮ В ГАЛУЗІ НАУКИ І ТЕХНІКИ ЗА 2009 РІК

УВАГА ОРЕНДА!
НАВЧАЛЬНИЙ ПОЛІГОН!

«Золоті сторінки випускників академії»

У світ вийшов черговий том циклу «Золоті сторінки випускників академії», що містить інформацію про успіхи та досягнення наших колишніх студентів. З питань придбання книги звертатися до Нікітіной Валентини Іванівни 048-720-78-71.

Збірник методичних видань

База даних наукових керiвникiв

Збiрник "Наукові праці ОНАЗ"

Пошукова система CORSearch

Збiрник "Цифровi технологiї"

   

Збірник авторефератів дисертацій