ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

                                                    ВІТАЄМО

переможців ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу

«Кращий державний службовець» в м. Києві та Київській області

Після підведення підсумків визначено переможців ІІ туру Конкурсу серед керівників та спеціалістів в місті Києві›››, в Київській області›››

Новини
Колегія виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)

      Виконувач обов’язків заступника начальника Управління державної служби Головдержслужби України в м. Києві та Київській області Григорій Романюк взяв участь у розширеному засіданні Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Нарада щодо проведення III етапу Всеукраїнської спартакіади

     Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в м. Києві та Київській області Романюк Григорій Миколайович провів нараду стосовно проведення III етапу Всеукраїнської спартакіади

Апаратна нарада

       Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в м. Києві та Київській області Романюк Григорій Миколайович був присутній на апаратній нараді у голови обласної державної адміністрації.

Апаратна нарада з працівниками Управління

       Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в м. Києві та Київській області Романюк Григорій Миколайович провів апаратну нараду з працівниками Управління, щодо підведення підсумків за півріччя

Нарада в режимі відеоконференції

       Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в м. Києві та Київській області Романюк Григорій Миколайович взяв участь у відеоконференції з керівниками окремих структурних підрозділів у центральному апараті та керівниками територіальних органів Головдержслужби України під головуванням Першого заступника Начальника Головдержслужби України Володимира Ткача.

Оголошення
Увага!Триває передплата на 2010 рік

Шановні відвідувачі сайту!!!

Продовжується  передплата на 2010 рік на журнал "Вісник державної служби України"

 Журнал виходить щоквартально, кожен номер якого містить: інтерв’ю з кращими державними службовцями України;наукові статті з різних аспектів розвитку державної служби; інформацію щодо проведення публічних обговорень пріоритетних законопроектів, урочистих засідань та інших громадських заходів. У журналі публікуються закони України, укази Президента України, постанови і розпорядження Кабінету Міністрів України, які впливають на реалізацію державної кадрової політики, запровадження складових адміністративної реформи, становлення інституту державної служби. 

Окремими розділами журналу передбачено: розміщення роз'яснень щодо практичного запровадження процесів і процедур організації служби в органах державної влади; інформування про розвиток складових державної служби; висвітлення питання проходження служби посадовими особами місцевого самоврядування; публікація наукових статей, тематика яких охоплює широке коло питань, пов'язаних із ефективністю діяльності органів виконавчої влади і їх посадових осіб, моніторингом і оцінкою зазначеної ефективності, системними аспектами розвитку державної служби, концептуальними основами державної кадрової політики, досвідом управління в цій галузі, кадровим менеджментом.

  Передплатити журнал можна в усіх відділеннях поштового зв’язку.

  Передплатний індекс 22965.


Постійно діюча виставка "Історія державної служби в Україні та місті Києві"

В Управлінні державної служби Головдержслужби України в м. Києві та Київській області (вул.Хорива,36) діє постійна виставка "Історія державної служби в Україні та місті Києві", присвячена 90-річчю запровадження державної служби в Україні. 


УВАГА!!! "Пряма телефонна лінія" з актуальних питань державної служби.

Щосереди з 14-00 до 16-00 години

в Управлінні державної служби Головдержслужби України в місті Києві та Київській області

проводиться пряма телефонна лінія з актуальних питань державної служби

за телефонами:

425-55-88, 425-77-44, 221-25-76, 221-25-74,

425-77-47, 425-77-41


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність Управління за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти