This version of the page http://www.rise.ua/news61.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-21. The original page over time could change.
ЗАТ "РАЙЗ" - Завжди на крок попереду!
ПОГОДА
www.gismeteo.ua
21 липня, Середа
Київ
вдень 31..33 0C
вночі 23..25 0C
Вітер: 0-2 м/сек
Погода в інших містах України

ЕКОЛОГІЯ


МЕДІА-ЦЕНТР






ПАРТНЕРИ






НОВИНИ
04-06.02.2009 - Виставка InterAgro 2009

 З 04 по 06 лютого 2009 року на території виставкового центру «Експоплаза», що знаходиться за адресою м.Київ, вул.Салютна, 2-Б пройде V ювілейна виставка «Інтерагро-2009» в якій прийме участь і наша компанія. Цього року на площі понад 2000 м², на якій буде розміщатися ЗАТ компанія «Райз», у Вас буде чудова нагода ознайомитися з новинками техніки John Deere та інших партнерів-постачальників ЗАТ компанії «Райз».



На цій виставці будуть представлені нові зернозбиральні комбайни серії W, T, S та C, які цього року пройшли успішні тестування в Європі, деякі з них (серія Т) вже працюють на українських ланах та зараз є велика зацікавленість в українських аграріїв. Серед тракторів, представлених на виставці, чільне місце займе трактор серії 9030 з потужністю 597 к.с.

А також буде можливість ознайомитися з широким спектром посівної та ґрунтообробної техніки. З кожним роком зростає і попит на техніку для гольфових полів, присадибних ділянок та ландшафтного дизайну компанії John Deere. Це і газонокосарки, і аератори, і міні-трактори, а також гатори.
Крім того, Ви зможете побачити та отримати більше інформації про техніку інших наших партнерів-постачальників таких як:
- Kverneland Group (посівна та ґрунтообробна техніка),
- Bauer (зрошувальні установки),
- Farmet (ґрунтообробна техніка),
- Schulte (роторні подрібнювачі рослинних решток),
- Merlo (телескопічні навантажувачі), 
- Fliegl (зернові причепи),
-
Hardi (причіпні та самохідні обприскувачі)
- Focus Ind. (змішувачі маточного розчину)



Насіння. Мінеральні добрива. Засоби захисту рослин. 
Особливу увагу буде приділено і напрямку агросервісу: тобто, у відвідувачів буде чудова можливість ознайомитися з останніми новинками від світових лідерів-постачальників насіння, мінеральних добрив та засобів захисту рослин. Кваліфіковані спеціалісти нашої компанії зможуть не лише показати, але і розказати про всі переваги продуктів, їх властивості та інше.

Завітайте до нашого стенду в павільйоні №3 та отримайте всю необхідну інформацію.

Чекаємо на зустріч з 04 по 06 лютого 2009 року.

З повагою,
ЗАТ компанія «Райз».

Повернутися назад
АКТУАЛЬНО