« »

Корейська компанія «CommeDefen Co.Ltd» передала Фонду «Україна 3000» автомобіль швидкої допомоги

19 Грудня 2006 15:49


19 грудня 2006 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко відвідала Дитячий центр «Розвиток дитини» у м. Сеул.

Катерина Ющенко оглянула приміщення Центру, поспілкувалася з його вихованцями. Пані Катерину супроводжували Голова Наглядової ради фундації «Юк Юнг-Су» пані Парк Кун-Йонг та директор Центру Лі Йонг-Де. Дитячий центр «Розвиток дитини» був створений за підтримки фундації «Юк Юнг-Су», яка продовжує опікуватися Центром.

У центрі «Розвиток дитини» президент корейської компанії «CommeDefen Co.Ltd» Кім Хйоп Чу передав для Фонду «Україна 3000» автомобіль швидкої допомоги. Під час церемонії передачі Кім Хйоп Чу зазначив, що його компанія протягом тривалого часу співпрацює з українськими підприємствами і має намір долучитися до покращення стану дитячої медицини в Україні. Пані Катерина Ющенко, у свою чергу, подякувала компанії «CommeDefen Co.Ltd» та пообіцяла, що автомобіль буде передано до однієї з дитячих обласних лікарень – учасниць Програми «Від лікарні до лікарні», яку здійснює Фонд «Україна 3000». «Сьогодні в Україні святкують День святого Миколая, в який дорослі традиційно роблять подарунки дітям. Ми дякуємо за цей прекрасний подарунок, який діти України отримали сьогодні від вашої компанії», – сказала Катерина Ющенко.

Нагадаємо, що у жовтні 2005 року відбулася передача реанімаційних машин швидкої допомоги Кіровоградській, Закарпатській, Луганській обласним дитячим лікарням та Черкаському територіальному Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. Чотири реанімобілі загальною вартістю понад 1,5 млн. гривень були передані Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000» та компанією «Проктор енд Гембл Україна». За час роботи в дитячих лікарнях та Центрах України ці реанімобілі дали можливість врятувати життя сотням дітей України.

Пані Катерина Ющенко супроводжує Президента України Віктора Ющенка, який перебуває у Республіці Корея з державним візитом.

Версія для друку



24 Червня 2010
Голова Правління Фонду «Україна 3000» нагороджений почесною медаллю «Трудова слава» Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»
Колектив Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000» вітає Олександра Володимировича з цією високою нагородою і бажає здоров’я, наснаги та успіхів. »»

16 Червня 2010
Представники Фонду «Україна 3000» підписали Меморандум на підтримку реформування законодавства щодо благодійної діяльності
Запропонованими законопроектами, зокрема, спрощується процедура і скорочується термін реєстрації благодійних організацій, а також знижується податковий тягар як для благоотримувачів, так і для благодійників. Ці законопроекти вже зареєстровані у Верховній Раді України. »»

16 Червня 2010
Катерина Ющенко взяла участь у дебатах на тему «Капіталізм не виправдав очікувань на пострадянському просторі»
»»

1 Червня 2010
Катерина Ющенко відвідала в Українському домі благодійний дитячий книжковий ярмарок
»»

31 Травня 2010
За сприяння Фонду «Україна 3000» в «Українському домі» відкрилася виставка дитячих та молодіжних фоторобіт
»»

29 Травня 2010
Олександр Максимчук взяв участь у програмі «Велика політика» на телеканалі «Інтер»
»»


  



 
© 2001-2010
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Керівництво | Програми і проекти | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Звіти

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua