This version of the page http://www.leopolishotel.com/ua/home/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-17. The original page over time could change.
Готелi Львова - Готелі у Львовi готель Леополic
Готелi у Львовi

Готель "Леополіс" – це результат прогресивного бачення, метою якого є створення справді виняткового сервісу, котрий підносить гостинність на новий рівень. Вишуканість готелю підкреслює розташування у надзвичайно гарній історичній будівлі в центрі міста. Таке розташування є ідеальним і для бізнесменів, і для туристів, котрі відвідують Львів.                                                                                                        

40 кімнат і 3 люкси було розроблено для задоволенняя потреб ділових людей, а також закоханих пар, куди вони мають змогу втекти від буденності у вишукану та романтичну атмосферу. Кожна кімната має велике двоспальне ліжко (King Size) з натуральною білизною. Ресторани "Світлиця Лева" та "Пивниця Лева" поєднують у собі затишну релаксуючу атмосферу та ефектний дизайн з неперевершеною сучасною Європейською та Українською (Галицькою)кухнями.                                                                         

Пропонуємо Вам готель у Львовi зi зручним розташуванням, сучасними технологіями та індивідуальним сервісом, який Ви очікуєте від бутік-готелю найвищого рівня. Наші працівники подбають про Ваше комфортне та приємне перебування у місті Львів.

Приємним  початком вечора для гостей у готелi Львова стане можливість насолодитися широким асортиментом напоїв, коктейлів та канапе в затишній атмосфері Бібліотеки готелю  щодня з 17:30 до 19:00. Ця послуга - "Бізнес година" - входить у вартість проживання в готелi "Леополic".

 НАШІ ПАРТНЕРИ

79008 Україна, м. Львів, вул. Театральна, 16
Teл:        +380 32 295 95 00       
Факс: +380 32 295 95 99
E-mail: hotel@leopolishotel.com
www.leopolishotel.com