This version of the page http://www.etalontaxi.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-17. The original page over time could change.
EtalonTaxi
EtalonTaxi

Шановні мешканці та гості міста!


Торговельна марка «Еталон Таксі» існує на ринку перевезень пасажирів на таксі та на замовлення з вересня 2006 року і за цей досить невеликий проміжок часу здобула значних досягнень у цій сфері обслуговування, за що була відзначена багатьма українськими та міжнародними нагородами.

 

 


















Одним із революційних рішень для київського таксомоторного ринку стало орієнтування компанії на інформаційний менеджмент замість звичайного пасажирського перевезення. В основі мотивації клієнта, який замовляє таксі за телефоном, є бажання отримати якісну послугу за мінімальний час. Саме досягненню такої мети спрямовані всі складові .

 


















Крім того діяльність компанії «Еталон Таксі» спрямована на розширення своєї присутності на ринку таксомоторних перевезень за рахунок надання послуг компаніям-партнерам за безготівковий розрахунок на вигідних умовах.


Диспетчерська служба «Еталон Таксі» використовує розроблений та створений апаратно-програмний комплекс, який є кращим серед тих, що використовується у міських службах аналогах. Саме цей комплекс, високий професіоналізм персоналу та система транкінгового радіозв’язку дозволяє направляти автомобіль ще до того як клієнт завершить робити замовлення. Середній час прийому одного замовлення диспетчером – 1 хвилина. За цю хвилину диспетчер отримує від клієнта дані про час, місце замовлення, прораховує тариф, за допомогою радіозв’язку знаходить першу вільну машину служби «Еталон Таксі» у районі, направляє автомобіль на замовлення та підтверджує клієнту час подачі, марку колір та номер автомобіля. Швидкість та якість передачі інформації – одні з головних конкурентних переваг компанії на сьогоднішній день.

 

















На данний час в «Еталон Таксі» працює більш ніж 700 радіфіцированих автомобілів таксі та автомобілів на замовлення. Щоденно служба «Еталон Таксі» обслуговує близько 24 відсотків клієнтів у м. Києві, які зробили замовлення автомобіля за телефоном. Такий високий відсоток обслуговування на ринку обґрунтований великою кількістю диспетчерів та наявністю в диспетчерській службі багатоканальних телефонів як міських операторів («Оптима Телеком», «Голден Телеком» та «Укртелеком») так і операторів мобільного зв’язку ( «ТМ life:)» та «Київстар Дж.Эс.Эм.»).














Радіозв’язок дозволяє водіям отримати гарантовану кількість замовлень, а не шукати клієнтів на вулицях міста. Час подачі машини клієнту складає від 5 до 15 хвилин. Кожен водій має діючий договор страхування. «Еталон Таксі» – єдина інформаційно - диспетчерська служба в місті, де клієнт може знайти свої речі, залишити свою скаргу або пропозицію за телефоном «гарячої лініі» 0-800-300-541.

Більш детальну та додаткову інформацію про нашу компанію, а саме про парк, персонал, нагороди, додаткові послуги, діючі акції, анонси, дисконтні програми, Ви можете отримати на цьому сайті.

 


 

Гаряча лінія

Заради поліпшення якості сервісу «Еталон Таксі» вводить телефон
гарячої лінії: 0-800-300-541!

Зателефонувавши за цим номером Ви можете повідомити про те як Вас облуговують наші працівники.

Також за номером 0-800-300-541 працює бюро знахідок де Ви можете дізнатися про залишені Вами речі в автомобілях нашої служби.

Прохання до всіх хто телефонує за номером гарячої лінії зазначати позивний водія або диспетчера який Вас обслуговував.

 


 

Автолайтбокс

«Еталон Таксі» пропонує до Вашої уваги новий вид рекламного носія – Автолайтбокс.

Більш детально дізнатися про наш продукт Ви зможете тут...

З питань розміщення реклами на Автолайтбоксах звертайтесь за тел.: 537-22-20

 


 

Рекламні послуги

Рекламний відділ компанії «Еталон Таксі» пропонує повний спектр професійних послуг із розробки дизайну і виготовлення рекламної та поліграфічної продукції.

Більш детальну інформацію Ви зможете знайти тут..., або звертайтесь за тел.: 550-00-66

 


 

Страхування

Компанія «Еталон Таксі» в співробітництві зі страховою компанією «Універсальна» пропонує послуги страхування.

До ваших послуг професійний консультант, що допоможе вам зорієнтуватися у спектрі страхових продуктів, швидко оформити всі документи та отримати поліс. Ознайомитися з детальною інформацією>>>

З питань отримання страхових послуг звертайтесь по тел.: 550-00-66


 
Послуги
Тарифи
Законодавство
Довідкова інформація


Голосування
Як Ви дізналися про нас?
 



Наші Партнери




Київська міська організація
Професійної спілки таксистів України