This version of the page http://www.vinbiznes.com/info/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-16. The original page over time could change.
Про проект ВінБізнес-Вінниця / ВінБізнес-Вінниця :: каталог підприємств Вінниці та Вінницької області
Вибір порталу ::
ВінБізнес-Вінниця
ВінБізнес-Львів
 Дивись адреси підприємств Вінниці на карті Google
WAP-версія сайту: wap.vinbiznes.com
 Розширений пошук |  Написати нам листа
Підприємств: 2132 
 Про проект |   Преміум картки |   Додати підприємство |   Партнери |   Корисні телефони  ВХІД ДЛЯ ФІРМ 
Ви знаходитесь тут: Головна » Про проект ВінБізнес-Вінниця

Про проект ВінБізнес-Вінниця

Додати підприємство

Які переваги має web-каталог "ВінБізнес"?

  1. «ВінБізнес» — це перший Інтернет-орієнтований каталог провідних підприємств Вінниці та Вінницької області.
  2. Серед наших друзів довідник "Ділова Вінниччина" (Золоті Сторінки України), а також у Вінницькому Інтернеті такі відомі сайти як Моя Вінниця, Вінницька Реклама, Метастудія, Рекламне Питання, Експоцентр ВТПП, VIP.vn.ua, Міс Вінниця, Будівельна Рада та ін.
  3. Wap-версія сайту wap.vinbiznes.com зі зручним пошуком доступна з будь-якого мобільного телефону, який підтримує WAP.
  4. Вся інформація на сайті індексується відомими пошуковими системами, такими як “Google”, “Yandex”, “Rambler”, “Meta”, “Aport”, “Yahoo” та ін.
  5. На відміну від газет, радіо та телебачення проект "ВінБізнес" (а отже і Ваша інформація) доступний щоденно цілодобово - завжди.

Чому "ВінБізнес"?

  1. Ми активно рекламуємо наш проект у Вінницькій області. Причому використовуємо різні види реклами - від Google AdWords до біллбордів.

  2. Ефективність інтернету - давно доведений факт. Єдина проблема при співпраці з інтернет-проектами - це якість аудиторії. Повірте нам, ми давно могли б зробити відвідуваність нашого проекту на рівні декількох тисяч користувачів на день (для цього існує дуже багато механізмів накрутки лічильників), а потім з апломбом розказувати Вам, які ми круті хлопці і яка у нас велика відвідуваність. Але ми так ніколи робити не будемо! І причини дуже прості - ми зробили проект "ВінБізнес" не на один день і навіть не на один рік, ми прагнемо чесної та довготривалої співпраці, ми хочемо довести всім, що Інтернету (хоча б частинці його) можна довіряти. Тому ми робимо все для того, щоб наша аудиторія збільшувалась лише чесним шляхом. І вона дійсно збільшується.
  3. Перед наступним аргументом задамось питанням: "Що таке реклама, наприклад, в газеті?" Навіть з великою кількістю читачів? Вашу рекламу в такій газеті побачать, на жаль, значно менше людей, ніж Ви можете розраховувати, причому ці люди купили газету заради чогось конкретного (почитати новини, переглянути об'яви, почитати анекдоти тощо), і навіть якщо вони помітять Ваш рекламний блок, то навряд чи одразу кинуться до телефону, щоб з Вами зв'язатись, а потім, коли потрібно буде, можуть газету і не знайти. На жаль, реклама в газеті недовговічна - вже через тиждень весь наклад може стати "підставкою" під зернята...

    Вартість пакету "Стандарт" нашого проекту складає 400 грн/рік, що на порядок менше вартості рекламного блоку в більш-менш пристойному місці одного випуску газети. І на наш сайт користувачі заходять не почитати новини чи порозважатись, вони приходять шукати інформацію про підприємства, і можливо саме в цей час Ваші потенційні клієнти продивляються саме Вашу рубрику каталогу.

Види реєстраційних пакетів

  1. Пакет "Преміум-МАКС". Вартість - 3000 грн/рік. Картка пакету "Преміум" + баннер на ВСІХ сторінках проекту (220x90 пікселів, до 20 кБ). Кількість пакетів - чотири (4).
  2. Пакет "Преміум+". Вартість - 1600 грн/рік. Картка пакету "Преміум" + баннер на головній сторінці проекту (250x120 пікселів, до 20 кБ). Кількість пакетів - шість (6).
  3. Пакет "Преміум". Вартість - 800 грн/рік. Має найвищий пріоритет відображення (відображається над усіма пакетами "Стандарт" та "Економ"). Назва підприємства відображається на головній сторінці проекту та у блоках "Рекомендуємо в першу чергу". Підприємство може бути включене до десяти (10) підрубрик. Ширина картки - повна ширина екрану. Колір картки - помаранчевий. Склад картки: логотип підприємства; назва підприємства ; десять (10) адрес підприємства; десять (10) номерів телефонів з коментарями; три (3) e mail'и; три (3) веб-адреси; опис діяльності підприємства (1000 символів); три (3) додаткових файли (наприклад, прайс-лист, презентація тощо); схематична карта "Як нас знайти!", сім (7) ілюстрацій (фотографії, плакати тощо).
  4. Пакет "Стандарт". Вартість - 400 грн/рік. Має другий пріоритет відображення (відображається над усіма пакетами "Економ"). Підприємство може бути включене до п'яти (5) підрубрик. Ширина картки - повна ширина екрану. Колір картки - зелений. Склад картки: назва підприємства; п'ять (5) адрес підприємства; п'ять (5) номерів телефонів з коментарями; один (1) e-mail; одна (1) веб-адреса; опис діяльності підприємства (500 символів); дві (2) ілюстрації (фотографії, плакати тощо), прайс-лист.
  5. Пакет "Економ". Вартість - безкоштовно. Має третій (найнижчий) пріоритет відображення. Підприємство може бути включене до двох (2) підрубрик. Ширина картки - половина ширини екрану. Колір картки - блакитний. Склад картки: назва підприємства; адреса підприємства; два (2) номери телефонів з коментарями, опис діяльності підприємства (100 символів).

Детальніше про пакети тут.

Кількість пакетів "Преміум+" та "Преміум-МАКС" обмежена

У зв'язку з особливістю відображення кількість пакетів класу "Преміум+" та "Преміум-МАКС" обмежена.

Як зареєструватись у проекті "ВінБізнес"?

  1. Потрібно зайти на сайт проекту www.vinbiznes.com.
  2. Відкрити розділ "Додати підприємство".
  3. Та послідовно пройти три кроки реєстрації: обрати пакет, заповнити анкету та вибрати спосіб оплати.
  4. Або просто зв'язатись з нами за допомогою розділу сайту "Написати нам листа"