This version of the page http://www.personal-plus.net/263/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-15. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №11 (263) 20 – 26 березня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Позиційну війну закінчено. Тимошенко йде в атаку!

Юлія Тимошенко сказала «годі» і перейшла в наступ по всій довжині фронту. Дивно, адже вона ніколи не вирізнялася стратегічним мисленням, а тут така широкомасштабна акція. Скоріш за все, саме «газове питання» спровокувало готову завжди і з усіма до війни армію біло-червоносердечних.
[ читати далі... ]

Чому в МАУП?

[ читати далі... ]
Актуально

Вирок убивцям Гонгадзе винесено

Апеляційний суд Києва виніс вирок колишнім офіцерам міліції, обвинуваченим у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, повідомляє УНІАН. Їх визнано винними. Відповідну ухвалу оголосила колегія суддів Палати з кримінальних справ на чолі із суддею Іриною Григор’євою. Суддя читала вирок 4,5 годин.
[ читати далі... ]

Тимошенко проти Шаповала

Прем’єр Юлія Тимошенко вимагає відставки глави ЦВК Володимира Шаповала. «Я звертаюся до членів ЦВК, зокрема, від нашої політичної сили, щоб вони підготували звернення щодо звільнення пана Шаповала в понеділок вранці», — сказала вона на брифінгу в неділю.
[ читати далі... ]

Депутати збільшили собі пільги

[ читати далі... ]

Хто перетворює Україну на рай для педофілів?

[ читати далі... ]

ЗА УНІКАЛЬНІСТЬ НАУКОВИХ ДОСЯГНЕНЬ

[ читати далі... ]
Політикум

Кому потрібна Україна? Віддам Україну в «добрі руки»…

Сьогодні вже ні в кого не виникає сумнівів, що глобалізація під егідою США — це спроба зміни парадигми цивілізаційного розвитку Заходу, а за ним і всього світу шляхом трансформації світової економічної системи, культури і статусу націй і народів.
[ читати далі... ]
Гаряча тема

Зіркові війни мера та прем’єра. Апокаліпсіс відтерміновано

Віктор Вірний Минулого тижня спокій киян було атаковано — три чверті маршрутних таксі оголосили страйк і вимагали від Київської міської держадміністрації (КМДА) згоди на підвищення тарифів. «Випадково» виступ приватних перевізників проти киян збігся із запланованим Юлією Володимирівною звітом голови КМДА Леонідом Черновецьким перед Кабінетом Міністрів.
[ читати далі... ]
Влада і ми

ЛІБЕРАЛЬНА ТИРАНІЯ ЧИ ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ?

Конституція без мети держави, відповідальної влади і народного контролю — це злочинна оборудка
[ читати далі... ]
Суспільство

Як нас оцінюють?

Підбір, атестація кадрів та оплата їхньої праці
[ читати далі... ]
Світ

ХАЙ ЗАПАХНЕ МАНДРІВОЧКА

Наталка Поклад. [ читати далі... ]

«Французи шукають своє українське коріння...»

Наслідком складної історії нашої країни стали кілька хвиль еміграції, коли українці полишали свою землю — хто в пошуках кращої долі, а хто, побоюючись політичних переслідувань. Франція ще з 20-х років минулого століття надавала притулок політемігрантам, які й на чужині продовжували жити Україною.
[ читати далі... ]
А де феміда?

Битва за перевал

Синдром встановлення пам’ятника Катерині ІІ, який символізує чужу державу, в українському місті міг повторитися де завгодно, але тільки не в Західній Україні. Так, принаймні, вважає чимало українських патріотів.
[ читати далі... ]

Журналіста били, щоб не знімав?

У неділю ввечері у Донецьку після закінчення матчу «Шахтар» — «Металіст» було побито фотокореспондента агентства «Укрінформ» Ігоря Ткаченка.
[ читати далі... ]

Не поспішати з висновками просить Фан-клуб київського «Динамо» у журналістів у зв’язку з подіями у Дніпропетровську

Ольга Худецька Фан-клуб київського «Динамо» поширив заяву до преси, у якій просить об’єктивніше висвітлювати події навколо матчу в Дніпропетровську. У цьому зверненні йдеться про розслідування інциденту і подається інша версія його причин та перебігу.
[ читати далі... ]
Урок історії

Чому Петлюра співпрацював з поляками?

Ігор Срібняк [ читати далі... ]
Економіка

Чим цікавий Фрідман Україні? Економічні теорії Заходу

Сьогодні важливим для України є питання управління грошовою масою, щоб не «заразити» економіку країни новою хвилею інфляції після виплати громадянам по одній тисячі. Саме зараз доречно пригадати напучування американця Фрідмана, лауреата Нобелівської премії, засновника монетаризму.
[ читати далі... ]
Трибуна

Карійці ми чи таки українці?

Торік у газеті «Літературна Україна» було надруковано статтю письменника Сергія Плачинди «Троада: забута давньоукраїнська держава», в якій стверджується, що ми, нібито, карійці, а не українці.
[ читати далі... ]

Карлсон з голосом Скрипки

Егіне Габріелян [ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Кваліфікований психолог потрібен завжди

[ читати далі... ]

Луганщина — козацький край

[ читати далі... ]
Загадки

Вони відкриють двері в інший світ

Олена Литвиненко У Першу світову війну загинуло 10 млн людей, з них 10% цивільне населення. Близько 20 млн поранених і калік. Ще жахливіші результати Другої світової війни — загинуло 60 млн чоловік, половина з них цивільне населення, понад 90 млн стали інвалідами.
[ читати далі... ]
Авіація

ШВЕДСЬКИЙ «ГРИФ»

Володимир Репало Світ не перестає дивуватися, яким чином такій невеликій країні, як Швеція вдалося створити серійний бойовий літак четвертого покоління. Лише деякі країни з могутньою авіаційною промисловістю змогли дозволити собі розробку дуже дорогих і дуже складних сучасних винищувачів.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85