This version of the page http://www.personal-plus.net/267/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-14. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №15 (267) 17 - 23 квітня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

З дипломом МАУП на престижну роботу

Вероніка Собко Довгих два роки випускники Міжрегіональної академії управління персоналом та її філій чекали своїх дипломів. Увесь весь цей час тривала боротьба МАУП з Міністерством освіти і науки України за право видати своїм випускникам документи про вищу освіту.
[ читати далі... ]
Актуально

Україна вимагає від Росії припинити погрози

МЗС України вимагає від російської сторони припинити практику погроз щодо України і дотримуватися положень Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ.
[ читати далі... ]

БЮТ може зняти Турчинова з виборів?

Представники БЮТ не виключають зняття свого кандидата під час виборів міського голови Києва.
[ читати далі... ]

Червоного щура вигнали з архівів

[ читати далі... ]

Міністерство юстиції має намір створити «сільський нотаріат»

Міністерство юстиції має намір створити «сільський нотаріат», щоб максимально наблизити послуги нотаріусів до населення.
[ читати далі... ]

Газ дорожчає

З травня ціна на газ для споживачів щомісяця підвищуватиметься на 3-5%.
[ читати далі... ]

Тимошенко пояснила, чому залишила «РосУкрЕнерго»

«РосУкрЕнерго» поки залишається в постачаннях газу в Україну за наполяганням російської влади і «Газпрому».
[ читати далі... ]
Політикум

Бездержавна нація чи безнаціональна держава?

Хто керує минулим, той керує майбутнім; хто керує сьогоденням, той керує минулим. Джордж Оруелл
[ читати далі... ]

Село вимирає

[ читати далі... ]

Від Мороза тікають

[ читати далі... ]

Скопенка звільнено. Хто наступний?

Всі дипломи та інші документи, підписані ректором Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Віктором Скопенком з 2000 року, можуть бути визнані недійсними. На думку українських юристів, їх законність поставлена під сумнів указом президента Віктора Ющенка, яким він скасував призначення Скопенка ректором.
[ читати далі... ]
Архіваріус

Хронологія геноциду

Документи Галузевого державного архіву Служби безпеки України як джерело вивчення Голодомору 1932 –1933 рр. в Україні
[ читати далі... ]
Право

КОЛИ ДЕРЖАВА ПОЗБАВЛЯЄ ЛЮДИНУ ВОЛІ

Наша газета вже зверталася до проблеми позбавлення волі. Мова йшла про невідповідність Конституції України норм Кримінально-процесуального кодексу щодо затримання підозрюваних у скоєнні злочину осіб. Парламент держави за цей час не спромігся ні внести зміни в КПК, ні, тим більше, прийняти новий. Народні депутати зайняті іншим…
[ читати далі... ]
Дискусія

Демократія зброї. Що від нас приховує ліберальна пропаганда

Ідея написання цієї статті виникла після публікації Олександра Шморгуна «Ліберальна демократія проти тиранії тоталітарного міфу» у №13 «ПП» за цей рік. У ній автор виступив з гострою і всеохопною критикою моделі держави, описаної в моїй статті «Ліберальна тиранія чи Третій гетьманат?» (№11). Олександр Шморгун є відомим українським політологом, економістом, філософом і культурологом, тому його критика дуже цінна для формування гетьманської моделі.
[ читати далі... ]
Геополітика

Проблеми є, і їх не варто спрощувати

З часів розпаду СРСР Україну у геополітичному плані кидає то в один бік, то в другий. Коли гору беруть менш дружні до Росії сили — посилюється прагнення збільшити дистанцію між двома країнами. Якщо ж зміцнюються позиції більш дружніх до Росії кіл — починаються розмови про необхідність взаємної поваги між прибічниками двох поглядів щодо цієї країни. Існує і третій рух — десь посередині.
[ читати далі... ]

Росія змінить напрямок атаки?

[ читати далі... ]

Вітренко за розкол України

[ читати далі... ]
Щоденник солдата

Війна очима бійця

1941 р. до артилерійської частини групи армій «Центр» прибув унтер-офіцер зв’язку тридцятирічний Гельмут Пабст. До війни він був студентом, який вивчав юриспруденцію, брав участь у війні з Францією 1940 р. З першого тижня «російської кампанії» Пабст вів щоденник у формі листів батькам і друзям з Франкфурта-на-Майні.
[ читати далі... ]
Світ

Європа зблизька

Брюссель — серце Європи, де вирішується доля Об’єднаної Європи
[ читати далі... ]
Постаті

Далай-лама: «Тибет має стати зоною миру»

Це інтерв’ю індійському журналісту Карану Тапару Далай-лама дав ще у квітні минулого року. Але, зважаючи на події у Лхасі у березні цього року, багато сказаного духовним лідером тибетців здається актуальним і донині.
[ читати далі... ]
Знай наших

Т-84У: гарний «кінь» для козака

Володимир Репало Сьогодні наша бойова машина вважається класичною, і багато військових фахівців називають Т-84 найкращим середнім танком світу. Могутній танк продовжує традицію, почату знаменитим «тридцать четвертим», створеним у Харкові.
[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Академія без кордонів

Сучасний етап розвитку суспільства цілком можна охарактеризувати як інформаційний. Свого рівня розвитку він досяг за рахунок тих кардинальних змін у сфері обробки інформації, які відбулися в результаті кількох інформаційних революцій.
[ читати далі... ]
Самоврядування

Київ—Луцьк: обмін досвідом

[ читати далі... ]

Студенти вчаться відповідальності

Студентське самоврядування у вищому навчальному закладі — це самостійна громадська діяльність студентів з реалізації функцій управління вищим навчальним закладом, яка здійснюється студентами відповідно до мети й завдань, які стоять перед студентськими колективами, та функціонує задля забезпечення виконання студентами своїх обов’язків, захисту їхніх прав і сприяє гармонійному розвитку особистості студента, формуванню у нього навичок майбутнього організатора, керівника.
[ читати далі... ]
Спорт

Наталя Скакун: «Вирішила присвятити себе родині»

Надія Тарасевич Наталя у свої 23 роки знала усі можливі спортивні перемоги — європейські, світові, олімпійські. Тож після Ігор в Афінах-2004 вона взялася за облаштування сімейного вогнища — вийшла заміж, народила сина. Згодом чемпіонка знову розпочала тренування, проте повернення було нетривалим...
[ читати далі... ]

Чому в МАУП?

(путівник для тих, хто обирає майбутнє, та для їхніх батьків. і не тільки...)
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85