This version of the page http://www.personal-plus.net/265/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-14. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №13 (265) 3 - 9 квітня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

Суд постановив: видати дипломи!

Випускникам МАУП 2006/2007 років буде видано дипломи
[ читати далі... ]
Актуально

Ніколаєнко програє випускникам МАУП

Постать С.М. Ніколаєнка, колишнього одіозного міністра освіти і науки України, який намагався здійснити соціалістичну революцію в окремо взятому відомстві, в принципі не заслуговує на увагу. Дуже, вже невиразна політична особистість і нецікавий чоловік.
[ читати далі... ]

Ющенко пропонував Медведчуку РНБО?

[ читати далі... ]

Принцип скотобази і метод втику

[ читати далі... ]

Вакарчук зажадав від ректорів пояснень

[ читати далі... ]

Тимошенко збирається сидіти в Київраді?

Віце-прем’єр Олександр Турчинов вважає, що Прем’єр Юлія Тимошенко, яка очолила список від БЮТ, братиме участь у засіданнях Київради.
[ читати далі... ]

Українці обстежують «Яохай»

[ читати далі... ]
Політикум

Хто затягує геополітичні вузли?

Віктор Вірний Президентські вибори в США давно не вирізнялися такою невизначеністю. Демократи сподіваються отримати перемогу за Білий дім, обіцяючи вивести війська з Іраку на річницю війни (20 березня — п’ять років від дня нападу США на Ірак), республіканці продовжують наполягати на правильності своєї позиції.
[ читати далі... ]
Гаряча тема

Середній палець із кігтиком…

«Вот ты думаешь, это мне дали 15 суток? Это нам дали 15 суток», — згадував безсмертний фільм Гайдая «Операция «Ы» и другие приключения Шурика» пан Черновецький. Однак задуму Банкової пані Тимошенко «не зрозуміла». Ідея Секретаріату зі створенням комісії, яка має у підсумку залишити за Черновецьким його посаду, розтала, проте впевненість не полишила Леоніда Михайловича.
[ читати далі... ]

Звідки береться альтернатива

Уляна Стрий [ читати далі... ]
Берило

Ліберальна демократія проти тиранії тоталітарного міфу

Олександр Шморгун [ читати далі... ]
День академії

МАУП готує дипломатів

Міжрегіональна Академія управління персоналом — заклад, що динамічно розвивається. Вона нині знана не тільки в своїй країні, а й далеко за її межами, адже це найбільший та найкращий вітчизняний вищий навчальний заклад недержавної форми власності.
[ читати далі... ]
Ідеологія

Доленосна сила націоналізму

[ читати далі... ]
Урок історії

Бомбардування німеччини: терор чи логіка війни?

13—15 лютого 1945 року Королівськими військово-повітряним флотом Великої Британії і військово-повітряними силами США було здійснено низку нищівних бомбардувань німецьких міст. В результаті повітряної атаки Дрездена, близько чверті промислових підприємств міста і близько половини інших будинків (міська інфраструктура і житлові будинки) було знищено або серйозно ушкоджено.
[ читати далі... ]

Українці в пошуках Грааля

22 березня, у перший день звичаєвого арійського нового року, в Києві відбулася шоста науково-практична конференція «Буття українців». Тема: «Від Дитини до Людини. Творення-виховання в явному світі цілісного українця від зачаття до повноліття».
[ читати далі... ]
Таке життя

Україна та її гуманітарії

[ читати далі... ]
Гра мільйонів

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ГОЛЬФ

2007 року виповнилося 550 років з дня появи на європейському континенті гри аристократів. Історики стверджують, що ця гра з’явилася ще раніше як розвага пастухів, які випасали овець на пасовищах Римської імперії. Потім про цю гру на якийсь час забули, і вона з’явилася вже в ХV столітті в оновленому вигляді в Європі — Шотландії, Данії, Голландії і Бельгії — і набула поширення в країнах Старого і Нового світів.
[ читати далі... ]
Дивосвіт

На хвилях біблійного моря

Наш автобус зупиняється майже на самісінькому березі моря в курорті Ейнбокік. Туристи «вимітаються» з салону миттєво. Адже нас чесно попередили: маємо півтори години, аби ознайомитися з дивом природи, вартим того, щоб посісти чільне місце у щоденнику вражень.
[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

На Євро — за ліцензіями

Ірина Голінько У перший день квітня у фінському Тампере стартував чемпіонат Європи з боротьби. Українські вільники і класики їдуть до Скандинавії за ліцензіями, яких їм бракує для більш масштабного представництва на пекінській Олімпіаді. А от жінки цим не надто переймаються — повний комплект олімпійських ліцензій вони здобули ще на чемпіонаті світу-2007 у Баку.
[ читати далі... ]

Оле-оле! Втретє чемпіони!

Надія Тарасевич Недавно у МАУП відбулася першість Академії з аеробіки. За кубок змагалися команди шести інститутів й Економіко-правового технікуму при МАУП. Третій рік поспіль найсильнішими виявилися студенти Інституту соціальних наук. Тепер Департаменту спорту доведеться замовити новий кубок, оскільки той, що є, тепер назавжди залишиться соціологам.
[ читати далі... ]
Субкультура

Енергети, репери, скінхеди... Хто вони і звідки?

Здається, світ перевернувся. Нове покоління замість жити і радіти життю, добровільно перетворює його на пекло. Я не про наркотики чи алкоголь, я маю на увазі сам світогляд молоді, який став головним чинником формування різних молодіжних субкультур.
[ читати далі... ]
Авіація

«ІГЛА» ПРОТКНЕ СТРАТОСФЕРУ

Володимир Репало Сьогодні багато країн світу працюють над новим типом озброєння — гіперзвукового. Володіти гіперзвуковими повітряно-космічними літаками (ПКЛ) прагнуть не лише США. У цьому напрямі активно діють Росія, Франція, Японія, Німеччина, Велика Британія, Індія, Китай і навіть маленька Швеція. Але їхні технічні та фінансові можливості не можуть зрівнятися з можливостями США.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85