This version of the page http://www.nokia.ua/about-nokia/company/quality (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-12. The original page over time could change.
Якість - Nokia Україна



Червень 2006

Якість є головним елементом бренду Nokia – дуже людяні технології.

Ми хочемо, щоб наші клієнти знали, що якість компанії Nokia – найкраща в галузі.

Наша основна мета – пропонувати найкращу продукцію та послуги у галузі, працювати з найбільш лояльними клієнтами, використовуючи найбільш ефективні методи роботи.

Ми вважаємо, що якість полягає в тому, щоб задовольняти та перевершувати сподівання клієнтів. В Nokia ми розглядаємо якість цілісно і як невід'ємну частину управління бізнесом. Якість продукції та відносини з клієнтами залежать від якості процесів, які в свою чергу тісно пов’язані з якістю управління.

Ключові цілі Nokia по відношенню до якості:

  • бути № 1 у лояльності клієнтів та споживачів
  • бути № 1 в лідерстві продукції
  • операційна перевага

Якість та надійність нашої продукції та послуг є найбільш важливими факторами, що ведуть до задоволення та лояльності клієнтів. Розробка продукції доброї якості починається з розуміння вимог клієнтів та створення найкращого досвіду у користувачів. Вся зв’язка, починаючи від постачальників, через R&D, операційну діяльність, продаж та дистрибуцію впливає на кінцевий результат – кожен в цій зв’язці виконує свою роль у досягненні якості.

Наш досвід у просуванні продуктів та роботі з клієнтами є результатом нашої щоденної роботи. Управління процесом означає визначення найпростішого шляху створення споживчої вартості з найменшими витратами. Ми обмірковуємо все, що ми робимо, і наші процеси постійно покращуються за рахунок вимірювань та зворотного зв’язку з клієнтами.

Якість в менеджменті є життєво необхідним для глобального впровадження інновацій та покращення продуктивності в цілому. Наш підхід до якості – це позиційне мислення, управління процесом та поєднання управління, заснованого на фактах, з лідерством в цінностях. Ми розробили ключові рамки для покращення якості в Nokia, які ми назвали системою управління, що саморегулюється. Це стосується практики управління, що дозволяє нам вести бізнес на постійній, ефективній та основаній на фактах основі.

Постійне покращення якості – важлива складова нашого процесу управління. Це є і бізнес-стратегією, і особистою відповідальністю, а також частиною нашої культури цінностей. Але врешті-решт, покращення якості – це дещо більше, ніж те, що можна визначити словами або образами. Це тип мислення. Приймаючи якість особисто, ми в змозі надавати якість світового рівня нашим клієнтам. Це джерело нашого натхнення, енергії та стимулу до дії.

Приймайте якість особисто!