This version of the page http://www.nokia.ua/about-nokia/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-12. The original page over time could change.
Компанiя - Nokia Україна

Компанія



Офіційне представництво Nokia в Україні відкрилося 8 червня 2000 року. Відкриття представництва зміцнює позиції компанії в цьому регіоні і свідчить про довгострокові плани розвитку й просування фірмових продуктів і рішень в галузі телекомунікаційних технологій на українському ринку.


Мережу NMT-450 було введено в експлуатацію українським оператором мобільного зв'язку (UMC) ще 1993 року. Відтоді Nokia дістала в Україні значного поширення й визнання як провідний виробник мобільних телефонів та мережного обладнання. На сьогодні Nokia Mobile Phones посідає провідні позиції на ринку поставок мобільних телефонів для всіх стандартів мобільного зв'язку, підтримуваних в Україні. Не менш успішним напрямом діяльності компанії є постачання обладнання для мобільних, фіксованих та IP-мереж, а також мультимедійних терміналів.

Прес-релізи


Тут ви знайдете останні прес-релізи компанії

Події


Події та заходи, що проводить компанія Nokia в Україні