This version of the page http://www.nardop.org.ua/news.php?id_news=33 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-05. The original page over time could change.
ОГ "Народна Допомога" - об'єднання громадян допомоги бездомним
 

ENG

Грудень 2009 року: в Мінпраці відбулась перша робоча зустріч виконавців проекту «Професійна інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні». 

17 грудня 2009 року в Мінпраці України відбулась зустріч ключових учасників проекту «Професійна інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні», який реалізується ОГ «Народна допомога».
В заході взяли участь представники громадських організацій, що є виконавцями проекту зі Львова, Києва, Чернівців, заступник Міністра праці та соціальної політики Бичков С.І., представники Управління з питань бездомних громадян та груп ризику, представники Державного центру зайнятості.
Заступник міністра Бичков С.І. у вступному слові висловив підтримку Мінпраці щодо реалізації даного проекту, висловив сподівання щодо успішної співпраці в рамках даного проекту та активної участі Мінпраці в проектних заходах.
Координатор проекту в Україні Алієва Л.А. ознайомила учасників з передумовами виконання даного проекту в Україні, наявними досягненнями в історії співпраці ОГ «Народна допомога» та Мінпраці, роллю австрійських експертів у підтримці проектних заходів.
Учасники зустрічі також були ознайомлені із змістом та цілями проекту, цільовою групою, методологією впровадження проекту, розподілом обов’язків серед партнерів проекту, основними завданнями та методами їх виконання, етапами виконання проекту та запланованими результатами, описом практичних заходів проекту, які будуть виконані в трьох пілотних регіонах, тощо.
В рамках обговорення загальних питань, щодо виконання проекту, було приділено особливу увагу ролі Державної служби зайнятості в заходах проекту. Зокрема, було визначено необхідність у детальному ознайомлені представників Державного центру зайнятості в описі проекту, аналізі можливості участі Державної служби зайнятості в створенні системи професійної інтеграції бездомних громадян.
Для підвищення ефективності виконання проекту було вирішено створити детальний план заходів із розподілом обов’язків ключових учасників проекту та з метою підготовки проекту протоколу про наміри співпраці в галузі професійної інтеграції бездомних громадян після завершення проектної діяльності.


 [1-10]  [11-20]  [21-22] 

показати всі новини

 

© 2009 ГО "Народна Допомога"

Партнери: