This version of the page http://www.nardop.org.ua/news.php?id_news=34 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-04. The original page over time could change.
ОГ "Народна Допомога" - об'єднання громадян допомоги бездомним
 

ENG

Пошук бізнес-партнера 

Пропонуємо вигідне співробітництво бізнес-партнерам зі сфери харчового виробництва. Звертатись в ОГ «Народна допомога» за тел. 585-156, м. Чернівці, вул. Гайдара 9а.

Інформаційна довідка:
Соціально підприємство – неприбуткова організація, яка переважну частину своїх доходів отримує від підприємницької діяльності, тобто від продажу створених нею послуг або товарів, та інвестує цей дохід у діяльність, пов’язану із місією НПО.
Метою соціального підприємства є професійна зайнятість осіб (представників цільової групи), які втратили свої професійні навички та загальні навички праці, і є неконкурентоздатними на загальному ринку праці, для забезпечення повернення таких осіб на ринок праці та їх соціальну інтеграцію.

Мета та умови створення:
Соціально-економічне підприємство в м. Чернівці створюється в рамках україно-австрійського проекту «Професійна інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні», на базі ОГ «Народна допомога».
Ідея створення соціально-економічного підприємства (СЕП) полягає в забезпеченні професійної інтеграції бездомних громадян та представників групи ризику шляхом їх зайнятості в роботі кулінарної майстерні, створеної на базі громадської організації.
Соціально-економічний ефект
Напрямок роботи майстерні є кулінарним, тобто передбачається, що бездомні люди, що проходитимуть в майстерні курс професійної інтеграції (соціальний ефект), будуть залучені до виконання частини певного технологічного процесу (виготовлення фаршу/ нарізка овочів або фруктів/ виготовлення тіста тощо), після чого продукт їх праці передаватиметься бізнес-структурі, що виконує повний технологічний процес та має відповідний ринок збуту (економічний ефект).

Внесок громадської організації:
За умовами проекту, ОГ «Народна допомога» забезпечить персонал (регіональний менеджер проекту та соціальний менеджер майстерні), що безпосередньо займатиметься вирішенням технічних та організаційних питань створення майстерні. Також, в рамках проекту у якості помічника соціального менеджера працюватиме представник цільової групи.
Для створення майстерні будуть використані вже наявні ресурси ОГ «Народна допомога»: кухонне приміщення із відповідним обладнанням (плити, холодильні установки тощо), а також, за кошти проекту існує можливість придбання додаткового обладнання, необхідного для роботи майстерні.

Перспективи після завершення проекту
Передбачається, що після завершення проектного фінансування, кулінарна майстерня працюватиме як незалежне соціально-економічне підприємство.


 [1-10]  [11-20]  [21-22] 

показати всі новини

 

© 2009 ГО "Народна Допомога"

Партнери: