This version of the page http://www.nardop.org.ua/news.php?id_news=32 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-04. The original page over time could change.
ОГ "Народна Допомога" - об'єднання громадян допомоги бездомним
 

ENG

Жовтень, 2009 – Травень 2011, Україна - Австрія: ОГ «Народна допомога» впроваджує проект «Професійна (трудова) інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні» 

Жовтень, 2009 – Травень 2011, Україна - Австрія: ОГ «Народна допомога» впроваджує проект «Професійна (трудова) інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні», у партнерстві із НУО «Фольксгільфе Австрія», Федеральним міністерством соціальних справ та захисту прав споживачів Австрії та Міністерством праці та соціальної політики України. Цільова група проекту – бездомні громадяни та групи ризику в трьох обраних українських містах – Києві, Чернівцях та Львові.
Загальною метою проекту є сприяння соціальному включенню бездомних в Україні шляхом професійної (трудової) інтеграції.
Цілі проекту передбачають ознайомлення фахівців соціальної сфери України із актуальним австрійським досвідом роботи з соціально виключеними групами (бездомні, групи ризику) в розрізі їх професійної (трудової) інтеграції, розробка та втілення програми трудової інтеграції бездомних громадян на базі соціально-економічних майстерень НПО – партнерів в трьох пілотних регіонах, зміцнення інституційної спроможності НПО – партнерів проекту.
Заходи проекту включають організацію двох навчальних візитів ключових учасників проекту до Австрії з метою ознайомлення з загальною системою соціального захисту Австрії, професійної інтеграції бездомних, ролі служб зайнятості та з найкращими практиками в сфері професійної інтеграції бездомних та інших соціально виключених груп; проведення міжнародної конференції на тему «Професійна інтеграція: інновативні шляхи соціального включення бездомних в Україні» для фахівців соціальної сфери недержавного та державного сектору України, видання публікації результатів проекту, проведення двох семінарів в обраних містах проекту за участі австрійських експертів з метою підтримки українських учасників в розробці програми соціально-професійної інтеграції бездомних в Україні, практичні заходи з втілення/адаптації програм професійної (трудової) інтеграції на базі НПО в Києві, Львові та Чернівцях.
В результаті впровадження проекту, його учасники отримають досвід у сфері трудової інтеграції представників соціально виключених груп, необхідний для подальшого практичного впровадження програм трудової інтеграції в Україні, такі програми будуть розроблені та практично втілені на базі соціально-економічних майстерень НПО у Києві, Чернівцях та Львові.


 [1-10]  [11-20]  [21-22] 

показати всі новини

 

© 2009 ГО "Народна Допомога"

Партнери: