This version of the page http://www.nardop.org.ua/news.php?id_news=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-04. The original page over time could change.
ОГ "Народна Допомога" - об'єднання громадян допомоги бездомним
 

ENG

Презентація проекту „Свідома молодь”. 

27 - 28 травня 2009 року з 21.00 до 23.00, на території студенських містечок НУ “Львівська політенхніка”, за адресами м.Львів, вул.Лазаренка 42/43 та вул.. Миколи Лукаша, 12 – відбулася презентація проекту „Свідома молодь”.

Активну участь взяли більше 200 осіб. Метою пропонованого заходу є підвищення рівня поінформованості молоді м. Львова про проблему бездомності, шляхом проведення показу ”Вуличного кіно”.
На даному заході будуть представлені документальні відеоматеріали про життя бездомних людей, та діяльність громадських організацій що працюють у даній тематиці, а саме об’єднанням громадян “Народна допомога» з Чернівців, Києва, Львова.
Молоді особи мали змогу не лише переглянути фільми про життя бездомних людей різних міст нашої країни а також з Росії та Данії та Польщі, але і вкласти свій особистий внесок для допомоги бездомним людям, а серйозно задуматися про майбутнє, про своїх близьких.
Вбачаємо, що проведення таких кінофестивалів може вплинути на формування толерантного ставлення громадян нашого міста, а зокрема молоді до проблематики бездомності.


 [1-10]  [11-20]  [21-22] 

показати всі новини

 

© 2009 ГО "Народна Допомога"

Партнери: