This version of the page http://www.personal-plus.net/286/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-03. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №34 (286) 3 - 9 вересня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

З новим роком! навчальним... В МАУП пройшло свято ДНЯ ЗНАНЬ

[ читати далі... ]
Актуально

За 6 смертей — 10 років в’язниці

Оголошено вирок водієві, який збив на травневі свята в Харкові 6 людей. Це перший вирок щодо резонансного ДТП. Водієві присудили 10 років в’язниці, правда, насправді йому доведеться протриматися у в’язниці до першої амністії — максимум кілька років.
[ читати далі... ]

Студенти стануть багатшими

[ читати далі... ]

Школам Харківщини не вистачає 559 вчителів

Складна ситуація з педагогічним складом шкіл виникла в Харківській області. Вчителів не вистачає, крім того, не всі кадри мають професійну підготовку. Найбільш дефіцитними є вчителі англійської, фізики і математики, фізкультури та трудового навчання.
[ читати далі... ]

Тарас Чорновіл пішов проти Віктора Януковича

[ читати далі... ]

У школах Києва відкрито 12 класів ДАІ

[ читати далі... ]

Розвідка боєм

[ читати далі... ]

«Сірі кардинали» і «чорні полковники» Осені-2008. Ч. 2. Давид Жванія

Валентин Лисенко [ читати далі... ]

Як чапаєвці у футбол грали

У культовому радянському фільмі «Чапаєв» є епізод, взятий, власне, з життя. Червоному комдиву і майбутньому герою анекдотів під час мітингу хтось із «несвідомих селян-одноосібників» підкинув запитання: «Ти, Василь Іванович, за кого — за більшовиків чи за комуністів?»
[ читати далі... ]
Суспільство

Список керівників і співробітників місцевих органів Державного політичного управління УСРР, а також документів, пов’язаних з діяльністю цих осіб під час проведення в Україніполітики Голодомору та репресій

Інформація взята із сайту ssu.gov.ua
[ читати далі... ]

Хто спартачив історію?

У світової слави французького письменника ХХ століття Андре Моруа якось запитали: яка з видатних постатей минулого найбільше вплинула на ходу історії? Моруа негайно відповів: «Якщо розглядати історію як науку, то найбільше змін у ній наробили самі історики».
[ читати далі... ]

Український Стоунхендж?

Біля села Снідавка Косівського району Івано-Франківської області археологи знайшли доісторичні скельні скульптури. Про це повідомили в Інституті історії та політології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (ПНУ).
[ читати далі... ]

День танкіста

9 вересня в Україні відзначатиметься професійне свято — День танкіста.
[ читати далі... ]
Аналітика

Спікер парламенту Південної Осетії заявив про приєднання до Росії

Голова парламенту Південної Осетії Знаур Гассієв 29 серпня заявив, що РФ приєднає цю республіку протягом декількох років або навіть раніше.
[ читати далі... ]

Слони і миші зійшлися в герці

[ читати далі... ]

ЄС пожурив Росію за дії в Грузії

[ читати далі... ]

Білий дім підтримав рішення ЄС

Адміністрація Джорджа Буша заявила про підтримку рішень, що було прийняте 1 вересня в Брюсселі надзвичайним самітом лідерів ЄС щодо ситуації навколо Грузії, на якому лідери країн ЄС вирішили відкласти переговори стосовно базової згоди з Росією.
[ читати далі... ]

Лукашенко оголосив свою позицію щодо Грузії

[ читати далі... ]

Казахстан підтримав Росію

Казахстан підтримав рішення Росії про незалежність Абхазії та Південної Осетії, заявив президент країни Нурсултан Назарбаєв.
[ читати далі... ]
Погляд

Нам потрібна стратегія духовного розвитку

Невже хвороба суспільства — криза влади для України стала хронічною? Чи існують ліки проти цієї недуги? Чому держава зосереджує свою основну увагу на біжучих проблемах політики й економіки, а вирішенню стратегічних питань у сферах науки, культури, захисту національної самобутності та розвитку духовності відводить другорядну роль? Чи саме не це є причиною усіх тих проблем, які ми маємо?
[ читати далі... ]

В Батурині відкрили церкву

Президент України Віктор ЮЩЕНКО у Батурині Чернігівської області взяв участь у церемонії освячення новозбудованої Церкви Покрови Пресвятої Богородиці. Урочисту літургію відправив у новозбудованій церкві Патріарх Київський і Всієї Руси-України Філарет.
[ читати далі... ]
Наука

Розум потребує свободи

Наталя Околітенко На Херсонщині є в нас один дуже допитливий читач, учитель історії. Називаючись Анатолієм, він час від часу дзвонить нам і просить висвітлити якесь непросте питання. «Я вичитав, що прибічників унітаріанства дуже небагато, однак вони справляють непомірно великий вплив на світові суспільні процеси. Що це за релігія така?» — поцікавився він цього разу. Відповідаємо.
[ читати далі... ]

У Всесвіті знайшли гігантський прискорювач елементарних часток

Астрономи вперше виявили, що околиця нейтронної зірки (пульсара) працює як гігантський космічний прискорювач елементарних часток.
[ читати далі... ]

В Єгипті археологи виявили саркофаг фараона Сенусерта

[ читати далі... ]
Урок історії

Послідовники української слави севастополя

Олесь Козуля У часи Радянського Союзу проводилася політика змішування матросів і офіцерів із різних регіонів. Так, у Севастополі вчився, закінчив спеціальні курси командного складу одесит Олександр Маринеско (його мати-українка одружилася з румуном). Молодий офіцер одержав направлення на Балтику.
[ читати далі... ]
Оце людина!

Що принижує нашу мову?

[ читати далі... ]

Петрівка: шлях до цивілізованого ринку

Нині найпопулярніший і, можливо, найбільший на Україні книжковий ринок «Петрівка» переживає справжній розк­віт. Створено доволі зручний широкий доступ до всіх торговельних точок, розміщено новий ряд кіосків, що увібра­ли до себе неорганізованих продавців, встановлено покажчики, впорядковано прилеглу територію тощо.
[ читати далі... ]

Склади під Лозовою підпалили, щоб приховати нестачу снарядів?

[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Диплом МАУП — перепустка у доросле життя

Міжрегіональна Академія управління персоналом найбільший недержавний вищий навчальний заклад України, в якому навчається понад 50 тисяч студентів з багатьох країн світу. Випускники Академії успішно працюють в державних установах, органах місцевого самоврядування та приватному секторі.
[ читати далі... ]
Автосалон

R2 Favorite Edition

[ читати далі... ]

Новий Honda (Acura)

Нове покоління суперкара Honda (Acura) NSX представлять тільки через два роки, але прототипи нової моделі вже зараз проходять активні іспити на трасі Нюрбургринга.
[ читати далі... ]

Гламурный гібрид Hummer і Bentley

За замовленням арабського шейха недавно був виготовлений унікальний повнопривідний автомобіль, основою якого стали американський внедорожник Hummer і британський розкішний седан Bentley.
[ читати далі... ]

Новий двигун від Toyota

У зв’язку з різким ростом цін на паливо в США компанія Toyota випустить нову модифікацію кроссовера Highlander з більш економічним 2,7-літровим двигуном.
[ читати далі... ]

Модифікований Outlander

[ читати далі... ]

«Довгоносик» з танковим мотором

[ читати далі... ]

Оновлені Lexus LS460 уже у продажу

[ читати далі... ]

Новинки від Infiniti

[ читати далі... ]
День академії

Туристична галузь чекає на випускників МАУП

[ читати далі... ]

Студенти МАУП зараховані до кадрового резерву банку

[ читати далі... ]

У студентів — високий рівень знань

[ читати далі... ]

Бухгалтер – диригент фінансових справ

[ читати далі... ]

Плідне партнерство Академії та Альфа-Банку сприяє професійному зростанню студентів

[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85