This version of the page http://www.ukraine-nato.gov.ua/nato (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-23. The original page over time could change.
НАТО - Новини


Довідник НАТО

 



Новини


2010-06-16 В Кіровограді відбувся семінар-тренінг, організований Інститутом трансформації суспільства

16 червня 2010 року в Кіровограді відбувся семінар-тренінг „Створення Кіровоградського центру євроатлантичної та європейської інтеграції та його роль в інформуванні регіональної громадськості про зовнішні пріоритети України”.

детальніше 

2010-06-16 Україна надала Польщі, Угорщині і Таджикистану гуманітарну допомогу для подолання наслідків повені

У результаті чисельних злив, що пройшли у травні цього року у Республіці Польща, Угорській Республіці та Таджикистані, уряди згаданих країн звернулися до Євроатлантичного координаційного центру реагування на катастрофи (ЄАКЦРК) у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі з проханням розповсюдити запит про допомогу серед країн Ради євроатлантичного партнерства.

детальніше 

2010-06-14 Кабінет Міністрів України затвердив план заходів щодо виконання Річної національної програми співробітництва Україна-НАТО на 2010 рік
Кабінет Міністрів України затвердив план заходів щодо виконання Річної національної програми співробітництва Україна-НАТО на 2010 рік
детальніше 

2010-06-11 У Брюсселі керівники оборонних відомств країн-членів НАТО позитивно відзначили прогрес, досягнутий у розвитку співробітництва України з НАТО, та наголосили на підтримці України в її зусиллях у реформуванні сектору безпеки та оборони

У штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбулося засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони.

детальніше 

2010-06-10 Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен: “Можу запевнити, що наше співробітництво залишатиметься міцним і надалі”

“Можу запевнити, що наше співробітництво залишатиметься міцним і надалі”. На цьому наголосив Генеральний секретар НАТО пан Андерс Фог Расмуссен, відкриваючи засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони, яке відбувається у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

детальніше 

Архів

 

 

 

 

Фотогалерея
Kорисні посилання
 


 
Розробник: ЗАТ "Софтлайн"©  (c) МЗС України