This version of the page http://www.ogo.rv.ua/advertise (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-23. The original page over time could change.
Реклама на сайті | Рівненський тижневик "ОГО". Новини Рівного.
  • Новини

  • Конкурси

  • Проекти

  • Архів випусків газети ОГО

  • Рейтинг

  • Довідник Рівного

RSS-Feed

  • Реклама на сайті

Реклама на сайті

Рекламу в інтернеті можна порівняти з рекламою в друкованих виданнях. Але Інтернет виграє по можливості миттєвого надання додаткової інформації. Все що потрібно відвідувачу - це натиснути на банер або посилання. Користувачі інтернету - жителі міст, які мають доступ до комп'ютера. До переваг можна віднести: можливість отримання оперативної статистики по рекламній кампанії, простота налаштування, інтерактивність, прогресивність. Інтернет може стати додатковим способом для розширення аудиторії на яку буде впливати реклама і додатковим засобом збуту продукції та надання послуг.
Переваги реклами в Інтернеті:
- Доступність інформації та оперативність її надання
- Новий канал збуту продукції
- Відносна дешевизна і простота реалізації
- Новий спосіб розширення вашої цільової аудиторії
- Надання прогресивності вашому іміджу
- Оперативна статистика
- Простота в налагодженні орієнтування
- Інтерактивність

Сайт ogo.rv.ua - онлайн версія газети "ОГО". Щодня головні події Рівненщини, щотижня всі матеріали газети "ОГО" - новини тижня, економіка, бізнес, фінанси, інформація для споживача, цікаві репортажі, інтерв’ю, розважальна інформація, архів номерів газети "ОГО", курс валют, вартість цінних матеріалів, досьє відомих рівнян та підприємств, довідкова інформація про Рівненщину, конкурси та акції.

Наші контакти:
Тел.: (0362) 62-04-44
E-mail: reklama@ogo.ua
Керівник рекламного відділу: Шевчук Сергій

Ви можете скористатися рекламними можливостями сайту газети "ОГО" для того, щоб розмістити інформацію про свою компанію, товари та послуги в інтернеті:

1. Замовлення і розміщення банерів:
Банер в Internet — графічне зображення або текстовий блок рекламного характеру, який розміщується на сайті і є гіперпосиланням на веб-сторінку з розширеним описом продукту або послуги компанії, або ж просто інформує про проведення акції, відкриття магазину, сезонні знижки.
Банери розміщують на веб-сторінках для залучення відвідувачів (потенційних клієнтів) або для формування іміджу.

Банери розміщуються на сайті, так як це вказано на схемі:





Технічні вимоги до банерів:
- Для розміщення приймаються банери формату gif, jpeg, swf.
- Обсяг кожного файлу (gif, jpg, flash) не повинен перевищувати 30 кБайт для банерів розміру 468x60, 240x86 і 40 кБайт для банерів формату 730x90px.
- Не приймається реклама, що дискримінує людину згідно його соціального положення, раси, національності, підлоги, освіти, політичних поглядів, релігійних переконань, а так само реклама, що дискредитує товари інших виробників.
- Не приймається реклама, що вводить користувача в оману (використовує елементи інтерфейсу і т.д.)
- Ми залишаємо за собою право відхилити розміщення банерів, що містять спалахи або часту зміну кадрів, які потенційно дратують користувачів сайту.
- Не приймаються матеріали відверто еротичного і порнографічного змісту.
- Геометричні розміри gif, jpg, flash файлів для банерів статичного розміру повинні точно відповідати розмірам рекламного місця, на якому планується розміщення.
- В усіх swf-файлах необхідне обов'язкове використання параметру "_blank" замість "_self" (відкриття сторінки в новому вікні).
Бекграунд (фон) в swf-файлах має знаходитися у самому swf-файлі, а не в HTML коді. Інакше ваш банер буде відображатися некоректно.

Технічні вимоги до мультимедійних матеріалів:
- Аудіоматеріали: файл mp3, стиснення не більше 128 кбіт/c, розміром не більше 10Мб
- Відеоматеріали: файл 320х240 px, розмір до 15 Мб, формат – flv (flash video)
- Картинки (фото, схеми, діаграми, таблиці, графіки): ширина не більше 450 px, розмір не більше 60 Кб.

2. Публікація новини-анонсу, рекламних статей і розміщення платних посилань
Новина-анонс
Якщо, Ви плануєте відкриття представництва/філії Вашої компанії в місті Рівне (області), проведення акції або хочете повідомити громадськість про майбутні знижки на Ваші товари / послуги, або освітити інше важлива подія в житті компанії - Вам варто розмістити анонс в розділі "Новини Рівного онлайн" (стрічка "гарячих" новини, яка оновлюється кожні півгодини і анонсується також на інтернет-ресурсах OGO.ua, gazeta.rv.ua, rivne1.tv).
Вартість розміщення новини - 50грн.

Рекламно-інформаційний матеріал
Ви можете надіслати свій власний текст статті, або замовити її написання у нас.
Вартість публікації статті в тематичних рубриках - 400 грн. Об'єм статті до 5 000 знаків, 5-10 ілюстрацій. Термін розміщення анонсу статті на Головній сторінці сайту з фото - 1 тиждень.

Примітки:
- термін розміщення статей, новин в архіві не обмежений. Матеріали поміщаються в базу даних і будуть доступні користувачам постійно.
- зміст статті, новини попередньо узгоджується з редакцією сайту.
- націнка на політичну рекламу 100%.
- редакція сайту залишає за собою право не приймати до розміщення на сайті рекламні матеріали, які не відповідають тематиці сайту або можуть завдати шкоди його репутації.

Статті, новини та замовлення на їх написання надсилайте на E-mail: reklama@ogo.ua з поміткою в полі «Тема» - «Рекламна стаття».

Платні посилання ви можете розмістити як на головній сторінці нашого сайту, так і на внутрішніх. Дана послуга ефективна для тих клієнтів, у яких є свій сайт. Розміщення посилання на нашому порталі, показники якого зараз складають ТІЦ 120, PR - 4, допоможе вам прискорити індексацію вашого ресурсу в пошукових системах і надати йому вагу і переваги в порівнянні з сайтами вашого конкурентного сегменту.

3. Створення Вашої сторінки в «Каталозі підприємств Рівного»:
Для чого це потрібно?
Наш каталог Рівного щодня проглядають сотні відвідувачів, всі вони можуть стати вашими майбутніми клієнтами, інвесторами і партнерами, якщо Ви дасте їм можливість дізнатися більше про Вас і Вашу компанію.
Адже не секрет, що люди при виборі товару, послуги фірми хочуть дізнатися не лише її адресу та телефон, але й багато інших нюансів, які неможливо вмістити в звичайних рекламних оголошеннях.

Переваги розміщення персональної сторінки в довіднику:
- Якщо Ви вже розмістили у нас банер або рекламну статтю, але у Вас немає власного сайту, користувач по одному кліку зможе перейти на Вашу сторінку і дізнатися всі потрібні йому дані про Вашу компанію.
- Ваша сторінка буде доступна для пошукових систем.
- Якщо навіть у вас є свій сайт, пам'ятайте, що додаткова інформація про Вашу компанію в довіднику не лише зміцнить ваші позиції в пошукових системах, а й буде ще одним місцем в Інтернеті, де люди зможуть дізнатися про Вас.
- Ви зможете давати посилання на свою сторінку клієнтам
- І нарешті, розміщення сторінки в довіднику Рівного - це найшвидший спосіб (в порівнянні з розробкою і розкруткою власного сайту) мати розгорнуту інформацію про Вашу компанію для цільової аудиторії в Інтернеті.

Для того, щоб Ваша сторінка була максимально інформативною для користувачів, дотримуйтесь наступних правил її заповнення:
- Коротка інформація про фірму - час роботи на ринку, відгуки клієнтів, нагороди та сертифікати якості, координати філій
- Опис товарів / послуг та їх переваг, інформація про знижки, акції, особливі умови для постійних клієнтів / оптовиків / дистриб'юторів
- Контактні дані - адреса, телефон, факс, імейл, веб-адрес, ICQ, інше
- Додаткові матеріали - логотип компанії, фото продукції, карта проїзду, посилання на згадки про Вашу компанію в пресі та інше, в залежності від специфіки Вашої компанії.
Вартість публікації сторінки в «Каталозі підприємств Рівного» - 120 грн / 6 місяців.

Прайс на рекламу, грн:
Банер 730х90px (в шапці) - 400.00 / місяць
Банер 240х86px, справа (1-4 місце) - 150.00 / місяць
Банер 240х86px, справа (з 5 місця) - 100.00 / місяць
Банер 730х90px, внизу сторінок - 200.00 / місяць
Текстове посилання - 50.00 / місяць
Сторінка в «Каталозі підприємств Рівного» - 120.00 / 6 місяців
Публікація рекламно-інформаційного матеріалу - 400.00

Наші контакти:
Тел.: (0362) 62-04-44
E-mail: reklama@ogo.ua
Керівник рекламного відділу: Шевчук Сергій
Коментарі
Ім’я:
Ваш коментар:

Гороскоп

днепропетровск найти хорошую работу, погода донецк, последние закарпатские новости