This version of the page http://www.kievpereklad.com.ua/ua/arabic (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-23. The original page over time could change.
Арабський переклад у Києві - бюро (агенція) Київ Переклад (044) 353 44 55 / Мови перекладу в бюро перекладів Київ Переклад (044) 353 44 55 / БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ Київ Переклад у Києві (044) 353 4455
  Додому   Контакти    Мапа сайту  
Реєстрація     Вход    

Арабський переклад у Києві - бюро (агенція) Київ Переклад (044) 353 44 55

Ара́бська мова -  найпоширеніша семітська мова семіто-хамітської родини мов, якою розмовляють близько 120 мільйонів осіб у західній Азії і північній Африці.

 

 

Арабська мова дуже давня за своїм походженням. Вважається, що вона виникла близько 6 століття на півдні Аравійського півострову і пізніше розповсюдилась по всьому сучасному арабському світу завдяки завоюванням арабами сусідніх земель, що пояснювалось розповсюдженням Ісламу. Найближчими спорідненими до неї мовами є іврит та арамейська мова.

Говори

Під арабською мовою розуміють єдину літературну (класичну) мову, а також п'ять основних груп говорів: аравійські, сірійські, єгипетські, іракські та магрибські (Пн. Африка)., Арабська мова на даний час є однією з мов спілкування ООН, мовою однієї з світових релігій - ісламу, мовою міжнародного спілкування на Близькому Сході.

 

Арабська мова має складне звучання. Вона складається з 28 приголосних та 3 голосних звуків.

Арабське письмо, у зв'язку з його особливою формою, з давніх-давен називалося у східних слов'ян особливою назвою - арабська в'язь. В арабській абетці - 28 букв, 25 з них - для позначення приголосних звуків і 3 - для позначення довгих голосних, а також відсутності звуку (відповідає українському апострофу.

Арабське письмо здійснюється справа ліворуч.

За довгий історичний час арабська мова збагатила мови народів світу науковими міжнародними термінами в галузі математики, астрономії, хімії, тепер же сама інтенсивно поповнює свою лексику новою термінологією, запозиченою від інших народів.

Слова ймовірно арабського походження, наявні в українській мові: майдан, сундук.

 

 

Вартість перекладу на цю мову в агенції Київ Переклад вказана у прайсі. Деталі за телефоном (044) 353 44 55 (Киев) 

 


  Друкувати

Зміст розділу