This version of the page http://www.gavryliuk.com.ua/?nid=12010 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-23. The original page over time could change.
Миша Бартон знявся у фільмі об 'Тату'

Миша Бартон знявся у фільмі об 'Тату'

2007-10-18 00:00:00

Творці широко анонсированого фільму «У пошуках Тату» заручилися згодою відомої американської акторки й моделі Миши Бартон (Mischa Barton) зіграти одну з головних ролей у картині. В основу стрічки, нагадаємо, покладений роман російського політика Олексія Митрофанова «Тату камбэк», у якому розповідається історія двох шанувальниць скандального дуету - 17-літньої росіянки Лани Старковой (Миша Бартон) і її перевесниці з Америки

У своїй книзі Митрофанов описав реальну історію двох дівчин, що вирішили втекти з будинку, щоб потрапити на концерт своїх кумирів. Одна з них при підготовці до втечі вбиває свою матір, намеревавшуюся перешкодити її планам. Дівчини зустрічаються в Москві на концерті «Тату» і «поринають у привабливий і небезпечний мир нічного життя, виявившись утягненими у вир експериментів і пригод, схожих те на казку, то на страшний сон».

Юля Волкова й Лена Катина знялися у фільмі в ролі самих себе. Також учасниці «Тату» написали ексклюзивний саундтрек ккартине.

Зйомки «У пошуках Тату» проходили влітку в Москві. Режисером стрічки став відомий британський фильммейкер і сценарист Роланд Джоффе (Roland Joffe), на рахунку якого премія Оскар за фільм «Місія». Бюджет фільму становить 12 млн доларів. Прем`єра «У пошуках Тату» відбудеться в рамках Канського кінофестивалю навесні 2008 року

Еще новости:

» My Chemical Romance випускають DVD за мотивами 'Black Parade'
» Мика випускає дебютний DVD
» Йен Браун проїдеться по в`язницях Королівства