This version of the page http://med.edu.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-22. The original page over time could change.
ХМАПО
   
 

 Ректор


 Хвисюк Олександр Миколайович - ректор Харьківської медичної академії післядипломної освіти, професор
Шановні друзі!

Я маю честь вітати Вас від імені колективу співробітників і слухачів Харківської медичної академії післядипломної освіти!

Наша Академія має 80-річну історію і давні традиції, які ми дбайливо зберігаємо і всіляко примножуємо. У її стінах в різні роки працювали і продовжують працювати видатні майстри лікарської справи, відомі вчені й талановиті педагоги, імена яких прикрашають славні сторінки вітчизняної історії.

Академія є одним з найпотужніших в Україні вищих навчальних закладів, котрий проводить всі види післядипломної освіти для лікарів України, країн СНД та далекого зарубіжжя.

Академія є унікальним в Україні за своїм профілем вищим навчальним закладом післядипломної освіти, що готує фахівців за наступними напрямками: первинна спеціалізація (інтернатура) з 48 спеціальностей, вторинна спеціалізація з 70 спеціальностей, тематичне удосконалення, передатестаційна підготовка і стажування майже з усіх лікарських спеціальностей.

На протязі багатьох років в академії створена продуктивна система підготовки науково-педагогічних кадрів та чітка система планування науково-дослідних робіт. Видатні вчені академії та сформовані ними наукові школи і напрямки мають не тільки вітчизняне, а й всесвітнє визнання.

Майбутнє розвитку сучасної медицини за фахівцями нового покоління і Ви приймете правильне рішення, обравши наш навчальний заклад для продовження своєї освіти на післядипломному етапі.

Ми будемо раді бачити Вас у нашій Академії!
Усi новини
31.05.2010
Про міжнародне співробітництво
Харківська медична академія післядипломної освіти розвиває і поглиблює відносини з різними державами світу та бере активну участь у міжнародному багатосторонньому співробітництві. З метою систематизації інформації щодо роботи кафедр в сфері міжнародного співробітництва надавати до відділу міжнародних зв’язків інформацію щодо проведення роботи на кафедрі.
13.05.2010
Харківська медична академія післядипломної освіти проводить підготовку лікарів-інтернів за контрактною формою навчання
Щоденно проводяться співбесіди з майбутніми лікарями-інтернами з питань навчання в інтернатурі академії. Прийом документів проводиться з 05 липня 2010 року за адресою м. Харків, вул. Корчагінців, 58, 2 поверх, 29 кабінет з 9-00 до 16-00 (перерва з 12-00 до 13-00). Довідки за телефоном 711-80-37.
20.04.2010
Ліцензування відділу міжнародних зв’язків
Ліцензування відділу міжнародних зв’язків
10.03.2010
Щодо планування циклів спеціалізації
Просимо Вас надати інформацію про кількість фахівців Вашої області, міста, району, лікарні, котрі потребують підвищення кваліфікації