This version of the page http://www.the-simpsons.org.ua/03-19-sprinhfild.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-19. The original page over time could change.
the Simpsons & Futurama | Сімпсони & Футурама | Симпсоны - » » Спрінгфілд



-->
Бер 19

Спрінгфілд

Відомо, що дія мультиплікаційного серіалу «Сімпсони» відбувається в США в містечку Спрінгфілд. Назва міста має два переклади - це або «поле, на якому б’є джерело», або ж «весняне поле». Насправді в Сполучених Штатах Америки дуже багато невеликих містечок з такою назвою. Саме цей факт і посприяв тому, що мультяшний містечко назвали Спрінгфілд. Фанати досі намагаються з’ясувати, де ж насправді знаходиться Спрінгфілд, який послужив прототипом місця дії «Сімпсонів». Вони керувалися його географічним розташуванням, його характеристиками, погодними умовами та іншими корисними орієнтирами. Але насправді містечко є вигаданим. Під його опис підпадає багато міст практично у всіх штатах. Оточення міста нерідко змінювалася від серії до серії: то навколо Спрінгфілда пролягали рівнини, то його оточували гори, то його обпікала пустеля, то поблизу шуміло узбережжі. Творець ситкому Метт Гроунінг нерідко говорив про те, що Спрінгфілд - це вигадка. Але в самому серіалі раз по раз давалися підказки щодо того, де насправді в реальному світі знаходиться Спрінгфілд, в якому живуть Сімпсони.

Дизайн фону серіалу створював Ланс Уайдлер, що виріс у невеликому містечку Челмсфорд, що в штаті Массачусетс. Багато закладів Спрінгфілда є прототипами саме цього містечка. Приміром, протітіпом школи, в якій гризуть граніт науки Барт і Ліза, є McCarthy Middle School. А прототипом ратуші послужила Челмсфордская бібліотека. Багато публічні заклади (Skip’s Restaurant, Zesty’s Pizza, Tony and Ann’s Pizza і Skip’s Ice Cream) змальовані з реальних об’єктів в місті Челмсфорд.

А от у повнометражному мультфільмі про сімейку Сімпсонів «Тhe Simpsons Movie» автори ще раз вирішили довести всім, що насправді мультяшний Спрінгфілд є вигадкою. Це продемонстровано в одному з епізодів, де Нед Фландерс і Барт стоять на вершині гори, і Нед, вказуючи на міські околиці, говорить про те, що з Спрінгфілд межують штати Невада, Огайо, Кентуккі і Мен. Кожен американець знає, що спільні кордони є тільки у Невади і Кентуккі. Невада ж знаходиться на заході США, а Мен в їх на крайній північно-східній частині. Так що доводити той факт, що «сімпсоновскій» Спрінгфілг - це вигадка, вже не потрібно. Та й навіщо проектувати реальність на таке казкове дійство, яким є серіал?

Спонсори запису:
Шукаєш де поспілкуватися? Завітай на український форум Hack-ua.

Замов юридичні послуги Львів у професіоналів.

Продаєш авто? Опублікуй оголошення на автобазар.

« Фільми онлайн

Сімпсони зробили “непосильний” внесок в англійську мову »



Залишити коментар

Ви повинні увійти щоб писати коментарі.

Категорії

Архів Сайту

Лічильники



скачать фильм аватар на компьютер : Готовим суши. Японские суши делать роллы дома не составит труда. : Лучшие мини атс panasonic спешите. Продажа мини-атс Panasonic KX-TEB308. : от угона автомобиля поможет страхование каско киевский офис : для дизайнеров ноутбуки hp весь модельный ряд Sony