This version of the page http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1360 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-17. The original page over time could change.
СК Енергія - Уникнена біда, украдене щастя…
Карта Сайту
Попередній матч
Коментарі
Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-На кожну гру ставлю завдання перемогти. Хоч ми і програли у Харкові, але по грі ми нічим не поступалися. Інколи навіть переважали суперника. Проти «Локомотива» грати на виїзді завжди важко. Остання гра – яскраве цьому підтве Далі...
Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»
-До цього матчу у турнірній таблиці усе було ясно. Зважаючи на це, гравців важко налаштовувати на такі матчі. Тут немає мотивації. Головна мотивація для гравців – вболівальники, які прийшли підтримати команду. Можливо, саме з Далі...
Голосування
 
Який матч "Енергіїї" у сезоні вважаєте найкращим?






Проголосувати
Спонсори
Уникнена біда, украдене щастя…

Бойовою нічиєю завершилося львівське футзальне дербі, у якому «Енергія» приймала «ТВД». Команда Миколи Сича не змогла втримати перемогу на останніх хвилинах матчу. Утім, гра відбувалася із перемінним успіхом обох команд. За три хвилини до завершення матчу перемагали «теведисти» -2:1, а на останній хвилині матчу – уже «енергетики» - 3:2. Та попри це, переможця та переможеного у львівському дербі не було – фінальна сирена зафіксувала бойові трійки на табло.

Початок матчу був оптимістичним лише для однієї команди – «ТВД». Контратака номінальних гостей в самому дебюті матчу завершилася результативно: пас Засенка на Вахулу і перше взяття воріт у матчі зафіксовано. Пропустивши гол, підопічні Миколи Сича пронозовано пішли вперед відігруватися. І відігралися зовсім скоро. Струк прочитав передачу на Ткачука, вийшов на побачення з Колтком і холоднокровно пробив у дальній від воротаря кут – 1:1. Хто спізнився на матч, мабуть, про це пошкодує.

Надалі «Енергія» повністю заволоділа ігровою та територіальною перевагою. Суперник зробив ставку на контратаки. Загалом, у цьому матчі вони вдавалися «будівельникам» доволі непогано. Одна із них у першому таймі для «енергетиків» знову завершилася невтішно. Кордоба протаранив двох захисників, і віддав передачу на Засенка. Андрій не схибив – 2:1 – попереду знову «ТВД». Вийшло так, що атакували одні, а забили інші. Утім, у футболі, а тим паче, в міні-футболі, таке трапляється. Колектив Миколи Сича атакував багато, контролював м’яч також багато, однак завершальна стадія атаки в «енергетиків» бажає бути кращою. Один з найреальніших шансів зробити рахунок 2:2 мав Сергій Тригубець. Утім, з дабл-пенальті Сергій пробив вище. Заглянувши у статистику, іронічно сміємося: у цьому чемпіонаті «Енергія» ще жодного гола не забила з 10-метрового.
Перша половина матчу завершилася за мінімальної переваги «ТВД» у рахунку, однак глядачі на трибунах тільки «протирали руки у долоні». Вони розуміли, що усе найцікавіше відбудеться у другому таймі.

З початку другої половини матчу «Енергія» заграла першим номером, а «будівельники» думали про своє щастя біля воріт суперника лише на конратаках. Кинулося у вічі й те, що у цьому матчі «енергетики» часто і не безупішно включали пресинг, який давав свій результат. Єдине, чого бракувало – ударів по воротах та доведення награних комбінацій до логічного завершення.
Коли до завершення матчу залишалося п’ять хвилин, наставник «Енергії» Микола Сич взяв тайм-аут, після чого випустив на майданчик п’ятого польового гравця. Проаналізувавши попередні матчі з «зайвим» гравцем «Енергії», одразу зловив себе на думці, що номінальним гостям зберегти ворота на замку буде непросто. Пройшла хвилина-друга і Сергій Тригубець створив справжнє футзальне диво. Після передачі Рогачова він в падінні головою пробив бездоганно – 2:2 – прокляття з воріт Колтка знято! Окрилені успіхом «енергетики» знову пішли в більшості в атаку, і знову забили. За гру рукою Хавера у штрафному майданчику арбітри матчу вказали на «точку». Забити своїй колишній команді Євгену Рогачову вдалося – 3:2. Утім, святкувати перемогу у львівському дербі «зелено-білим» не судилося – підопічні Романа Ковальчика вдало розіграли «зайвого» за 27 секунд до кінця матчу. Рятівником «теведистів» став Дмитро Сільченко.

Відтак, 3:3 - перший матч в оновленому палаці спорту «Галичина» «Енергія» звела внічию. Вболівальникам гра сподобалася, адже львівське дербі вдалося на славу…

13 лютого. 12.30. Львів. Палац спорту “Галичина”.
«Енергія» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 3:3
Судді: В. Дараган, В. Гора (обидва – Київ)
Інспектор: Г. Лисенчук (Київ)
«Енергія»: Кардаш, Рогачов, Задорожний, Федюк, Тригубець, - Струк, Петрушин, Ільницький, Іванов, Романов
«ТВД»: Колток, Засенко, Денис, Вахула, Кордоба, - Хавер, Сільченко, Маржановський, Ткачук, Кіндій
Голи: Струк, 4, Тригубець, 38, Рогачов, 40 (з пен.) – Вахула, 2, Засенко,17, Сільченко, 40
Нереалізований дабл-пенальті: Тригубець, 15
Попередження: Дмитро Іванов (33)- Василь Денис (29), Андрій Засенко (30),


Післяматчеві коментарі

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Команда, яка перед собою ставить високі завдання та має у своєму розпорядженні такий підбір виконавців, не повинна грати внічию
у такому матчі. Ми просто зобов’язані були відстояти у захисті останні 40 секунд матчу. Загалом, у цій грі нам багато чого не вдавалося. Ми пропустили швидкий гол, який змусив нас внести певні корективи в установку на гру. Зобов’язані були відгруватися, однак в атаці не вистачало нам якоїсь «родзинки». У деяких епізодах гравці моєї команди брали інціативу на себе, тоді, коли необхідно було віддати передачу.
Загалом, вважаю, що львівське дербі вдалося. Думаю, глядачам гра сподобалася.

Роман Ковальчик, головний тренер «ТВД»
-І перший, і другий тайм ми грали з однією тактикою. Вважаю, у другому таймі гравці «ТВД» занадто сильно переживали за свої ворота. Та попри це, ми створювали небезпечні моменти при рахунку 2:1 на нашу користь. Хтозна як би склалася гра, якби ми бодай один із них реалізували. Коли нам забивали другий гол, помилився у захисті Роман Вахула. Він був змушений діяти у центрі. Якби це зробив, передача на Тригубця не пройшла б.
Загалом, гра вийшла важкою як і фізично, так і психологічно. Результат матчу є закономірним, відповідає перебігу подій на майданчику. Нам ця нічия дуже потрібна. З такою серйозною командою як «Енергія» ми повинні брати очки, якщо, звісно, хочемо потрапити у шістку кращих команд чемпіонату.

Фото Віктора ДИЧЕНКА
На фото: Радість Сергія Задорожного була передчасною



    

  Прес-служба, 13 лютого 2010

   Коментарі:
 
Додати коментар
 
Ім'я:  
Email:  
URL:  
Повідомлення:  
Попередній Тур
32 Тур
Локомот
2 : 1
Енергія
Шахтар
1 : 4
Ураган
Єнакієв
3 : 0
Тайм
Турнірна таблиця
КомандаІО
1 Тайм3281
2 Шахтар3273
3 Енергія3260
4 Ураган3257
5 Локомотив3245
6 Єнакієвець3241
7 ТВД3240
8 ЛТК3239
9 Моноліт3238
10 Кардинал3226
11 ПФС3225
12 Контингент324

Турнірна таблиця повністю...
Бомбардири
Ім'яІГ
1
Цвєлих
(Ураган)
31
34(0)
2
Павленко
(Тайм)
30
24(1)
3
Ільницький
(Енергія)
32
22(0)
4
Нестерук
(Єнакієвець)
28
21(0)
5
Д.Клочко
(Локомотив)
29
21(2)
Гравці команди
Ім'яІГПоп.
Іван Ільницький 32222
Євген Рогачов 31202
Михайло Романов 29196
Сергій Задорожний 30142
Сергій Тригубець 16101
Дмитро Іванов 29105
Андрій Федюк 2994
Олексій Петрушин 3164
Сергій Шевченко 1151
Степан Струк 3147
Тарас Кузь 820
Андрій Пітуля 1210
Андрій Луців 400
Петро Ільків 000
Володимир Кардаш 2803
Реклама

Українська Банерна Мережа