This version of the page http://apitu.org.ua/csit (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-07. The original page over time could change.
Комп'ютерні науки та інформаційні технології - міжнародна конференція у Львові | Асоціація підприємств інформаційних технологій України

Комп'ютерні науки та інформаційні технології - міжнародна конференція у Львові

З 15 по 17 жовтня 2009 року в Національному університеті "Львівська політехніка" проходитиме ІV Міжнародна науково-технічна конференція "Комп'ютерні науки та інформаційні технології" (CSIT-2009).

Організаторами конференції є Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехніка", Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Метою конференції є висвітлення та обговорення найважливіших досягнень в галузі комп’ютерних наук та інформаційних технологій і визначення перспективних напрямків її розвитку. Для участі в конференції запрошуються автори оригінальних доповідей з України та представники міжнародної наукової спільноти. Під час пленарних засідань відбудуться цільові доповіді запрошених провідних вчених.

Робочими мовами конференції є українська та англійська. Для секції прикладної та комп’ютерної лінгвістики робочою мовою є також німецька.

Посилання

  • http://csit2009.org/uk - Офіційний сайт конференції