This version of the page http://103fm.com.ua/index.php?limitstart=240 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-05. The original page over time could change.
Житомирська Хвиля-Радіостанція Житомирська хвиля
  • Новини
  • Реклама
  • Про нас
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Замовити Пісню
  • Ваші запитання
  • Програма передач
  • Перша нота
  • Гості ефіру
  • Знайомства
  • Музичний автомат
  • ФОРУМ
  • Житомирська облдержтелерадіокомпанія

     



Новини



Зірки на долоні

Борис Моісеєв скасував весілля. А професія Баскова загрожує йому смертю. Деталі читайте в рубриці «Зірки на долоні»

 

В Житомирі прийнято міський бюджет

Обсяг доходів до нього складає 663 мільйони 376 тисяч гривень. Основні видатки розраховані на виплату заробітної плати та оплату за енергоносії і комунальні послуги. Передбачено в бюджеті і видатки на підтримку малозабезпечених верст населення. По бюджету розвитку – закладено півтора мільйони гривень на погашення кредиторської заборгованості на початок року, є кошти і на завершення будівельних робіт, розпочатих торік.

 

Вже найближчого літа Житомирщина знову може бути представлена на професійній футбольній арені України

Мова йде про відродження житомирського клубу «Полісся». Як нам повідомив президент клубу Зая Авдиш його вже підтримали губернатор області Сергій Рижук та голова обласної федерації футболу Олександр Чернявський.

«Зараз формується склад команди та тренерський штаб. Також необхідно привести до ладу центральний стадіон Житомира, щоб був спроможний приймати матчі національної першості» – зазначив президент житомирського футбольного клубу «Полісся» Зая Авдиш.

 

Житомирська митниця отримала нового керівника

Це відомий в області екс-депутат Верховної Ради Миколу Тимошенка. Сьогодні його колективу митниці представник заступник Держмитслужби України Тарас Козак.

«У Вас новий керівник митниці. На сьогодні недобор зборів складає понад 5 мільйонів гривень. Завдання новому керівнику – за два місяці виправити ситуацію»

 

На Житомирщині продовжують штрафувати браконьєрів, що займаються масовим виловом риби

Починаючи з першого квітня порушників було оштрафовано на суму майже 28 тисяч гривень і відкрито одну кримінальну справу. Так за незаконний вилов риби одного з браконьєрів було оштрафовано більш ніж на 3 тисячі гривень. «При умові продажу прибутку він отримав би за нього в 10 раз менше» - розповідає головний іхтіолог Житомирської області Микола Лавренчук:

 

З початку року митарі області припинили діяльність 17 підпільних виробництв

У Коростишеві митарями нейтралізовано цех з переробки каменю, у Бердичеві та Коростені зупинено діяльність незаконних цехів з переробки деревини, а в обласному центрі – незаконного автосервісу. У Новограді-Волинському податківці нейтралізували незаконний пункт продажу складно-побутової техніки.

 

В Житомирі з Днем матері вітали матерів-героїнь

З нагоди Дня матері в Житомирській мерії привітали «золотий» фонд місцевої громади - жінок, які удостоєні почесного звання України Мати-героїня. Кожній із запрошених жінок вручили квіти й подарунки, в концертній програмі для них прозвучали пісні у виконанні молодих артистів творчих колективів Житомира. Міський голова Віра Шелудченко звернулась до гостей зі словами глибокої вдячності й шани за їх батьківський подвиг.

 

Скільки отримає бюджет Житомира від приватизації об’єктів комунальної власності міста?

12 мільйонів 600 тисяч гривень заплановано отримати до міського бюджету Житомира від приватизації об’єктів комунальної власності міста. Мова йде про 31 приміщення, які здавалися в оренду і приносили дохід у 60 тисяч гривень щомісяця. Серед об’єктів, які планується продати з аукціону, - нежитловий будинок по вулиці Старовільській 14 та приміщення магазину по вулиці Крошеньській 45.

 

Житомирське міське управління ДАІ може розраховувати на певну матеріальну підтримку міста

Депутати міської ради підтримали пропозицію мера про виділення 10 відсотків коштів, що надходять від штрафів за порушення правил дорожнього руху, на матеріальний розвиток автоінспекції. Щоправда депутати не погодилися передавати ці кошти напряму в ДАІ, а наполягли на тому, щоб акумулювалися фінанси на міському рахунку, а потім рішенням сесії спрямовувати їх цільовим призначенням. Минулого року до міського бюджету надійшов один мільйон 800 тисяч гривень штрафів.

 

18 недобудованих об’єктів соціальної сфери, готові на 90 відсотків і більше, очікують в нашій області на завершення робіт

Як повідомила начальник Головного управління економіки облдержадміністрації Зінаїда Янченко, в цьогорічних планах є завершення будівництва ряду цих споруд:

«Намічається ввести за рахунок всіх джерел фінансування корпус Житомирської міської дитячої лікарні, лікувальний корпус Центральної районної лікарні в Романові, поліклініку в Червоноармійську, дитячу музичну школу в Житомирі, їдальню та спортивний блок школи №8 у Новограді-Волинському, очисні споруди в Бердичеві та інші об’єкти»

 

Майже 2 мільярди гривень планується спрямувати в розвиток промисловості області

Більше одного мільярда восьмисот мільйонів гривень планується спрямувати в розвиток промисловості та випуск нових видів продукції в нашій області в поточному році. Така цифра міститься в програмі соціально-економічного розвитку Житомирщини.

 

Викрито шахрайство працівників одного з сільськогосподарських товариств

На Житомирщині працівники служби боротьби з економічною злочинністю викрили шахрайські дії працівників одного з сільськогосподарських товариств. Як з’ясували правоохоронці, зловмисники надали підроблені документи для придбання саджанців та отримали з держбюджету понад один мільйон гривень. Прокуратурою області вже порушено кримінальну справу, всі обставини якої має з’ясувати досудове слідство.

 

Житомирянка Аліна Соколовська здобула перемогу на Всеукраїнському турнірі з дзюдо у Сумах

У ваговій категорії до 48 кілограмів вихованка тренера Сергія Дмитренка перемогла своїх суперниць та вперше виконала норматив майстра спорту. Наступний виступ нашої землячки відбудеться у столиці України найближчими вихідними на черговому етапі кубку Європи з дзюдо.

Представниця нашої області бердичівлянка Оксана Зарудняк здобула срібну медаль на Чемпіонаті України з боксу серед жінок. У фінальному поєдинку вона поступилася Тетяні Коб з Волині та стала срібною призеркою національної першості.

 

12 травня

12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри. І хоча фактично святу вже більше 100 років, офіційно його було затверджено лише в 1971 році. День медичної сестри відзначається з моменту об’єднання сестер милосердя зі 141 країни в професійну організацію – Міжнародну раду медичних сестер. Вперше служба сестер милосердя була організована під час Кримської війни англійкою Флоренс Найнтінгейл. Тоді ж і сформувався стійкий стереотип, що медсестра – це санітарка, яка виносить з поля бою поранених чи стоїть біля операційного столу.

 

Обласний бюджет цього року складний

Констатує начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Ганна Ємченко. Ситуація така, що поки що не вдалося врахувати навіть всі поточні потреби. Проте захищені статті будуть профінансовані в повному обсязі:

 

Розібратися в ситуації на «Житомирських ласощах» вже просять Генерального прокурора України

Сьогодні на сесії обласної ради депутати, на прохання працівників підприємства, прийняли звернення до Олександра Медведька:

«Ситуація там непроста і вона, на жаль, не закінчується. Наскільки ми сьогодні зрозуміли, колектив чомусь готується до рейдерського захвату. Там змінюється охорона і, повірте, там готуються до бойових дій. Там і система сигналізації вже налагоджена, і працівники чергують цілодобово. Люди бояться втратити роботу» – обґрунтував доцільність звернення голова обласної ради Віталій Француз.

Також депутати запропонували прокуратурі області надати на чергову сесію обласної ради інформацію про хід перевірки підприємства правоохоронними органами. ЗАТ «Житомирські ласощі» є одним з найбільших платників податків на Житомирщині, за минулий рік сплачено близько 60 мільйонів гривень.

 

Зірки на долоні

Анастасія Стоцька підчепила араба, А.Р.М.І.Я впали з неба на землю, Повалій ледь не стала жертвою пожежі а Корольова влаштувала парад на Хрещатику. Детальніше про це та інше читайте в рубриці «Зірки на долоні»

 

Як в супермаркетах Житомира ошукують споживачів

Вражаючі факти ошукування покупців у супермаркетах Житомира виявили працівники обласного Управління у справах захисту прав споживачів. Мова йде про невідповідність ваги пакованого товару його справжній масі. Більш докладно розповідає начальник Управління Тетяна Пелех.

 

На Житомирщині виявили посадовців, які продали понад 120 тон м’ясної продукції з державного матеріального резерву

На Житомирщині працівники служби по боротьбі з економічною злочинністю виявили посадовців, які примудрилися продати понад 120 тон м’ясної продукції з державного матеріального резерву. Як з’ясували правоохоронці, зловмисники таким чином привласнили понад два мільйони гривень, чим завдали значної шкоди державі. Всі подробиці цієї кримінальної справи з’ясує досудове слідство.

 

Сьогодні у загальноосвітніх школах Житомирщини розпочинається державна підсумкова атестація

І всі без виключення випускники, а це понад 10 з половиною тисяч, пишуть переказ з української мови. Також у рамках атестації вони складатимуть іспит з математики або історії, в залежності від профілю класу, де навчаються, а також екзамен ще з одного предмета за власним бажанням.

 
Більше статтей...
  • Низка заходів, присвячених Міжнародному Дню матері, проходить сьогодні в обласному центрі
  • «Рок проти наркотиків»
  • З нагоди Дня Перемоги житомирські ветерани отримали державні нагороди
  • Ситуація на ринку готівкової валюти
  • Шахи
  • Визначилися півфіналісти розіграшу області з футболу
  • 9 травня
  • "Перша нота" шукала таланти у Житомирі
  • 8 травня
  • Анонс подій тижня
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  11 
  •  12 
  •  13 
  •  14 
  •  15 
  •  16 
  •  17 
  •  18 
  •  19 
  •  20 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »
Сторінка 13 з 222

ЖИТОМИРСЬКА ХВИЛЯ

Точний час

Програми

Житомирська хвиля

Курси валют

Погода в області

Меню користувача



  • Forgot your password?
  • Forgot your username?
  • Create an account