This version of the page http://103fm.com.ua/index.php?limitstart=160 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-05. The original page over time could change.
Житомирська Хвиля-Радіостанція Житомирська хвиля
  • Новини
  • Реклама
  • Про нас
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Замовити Пісню
  • Ваші запитання
  • Програма передач
  • Перша нота
  • Гості ефіру
  • Знайомства
  • Музичний автомат
  • ФОРУМ
  • Житомирська облдержтелерадіокомпанія

     



Новини



В області зростає кількість скарг щодо примушування працівників до безоплатного виконання понаднормової роботи

Лише впродовж останнього місяця їх надійшло 9. Про це повідомив начальник територіальної державної інспекції праці Василь Сокорчук. Річ у тім, що керівники деяких житлово-комунальних підприємств області аби не збільшувати рівень заборгованості по зарплаті скорочують штат працівників.

 

33 «Романівська весна» завітає в п’ятницю на Попільнянщину

Це традиційне Всеукраїнське літературно-мистецьке свято, яке проходить на батьківщині Максима Рильського в селі Романівка. Кожного разу на Житомирщину в ці дні приїздить багато гостей – літераторів, художників, поетів. Як повідомила «Житомирській хвилі» заступник голови Попільнянської райдержадміністрації Тетяна Кравчук, цієї весни їхній край зустрічатиме делегації з Київської, Закарпатської, Рівненської і Тернопільської областей, а також із-зарубіжжя – з Болгарії, Македонії та Польщі.

 

Зустріч з цьогорічними випускниками дітьми-сиротами провело керівництво області

Керівництво області провело традиційну зустріч з дітьми-сиротами, які в цьому році отримають атестат про повну середню освіту. В актовій залі Житомирського національного агроекологічного університету зібрались 156 юнаків та дівчат аби почути напутнє слово від ректорів місцевих вишів, директорів коледжів, технікумів, професійно-технічних закладів. Більшість дітей вже визначилась чим будуть займатися у найближчий час:

 

Два з половиною мільйони гривень складатиме цього року кошторис обласного фонду охорони навколишнього природного середовища

Найбільше грошей, понад 1 мільйон 250 тисяч, передбачено на реконструкцію та переобладнання очисних споруд в Овручі. Ще за рахунок коштів фонду планується реконструювати очисні споруди каналізації в селі Висока Піч та завершити такі ж роботи в Ємільчино. На екологічну освіту підростаючого покоління кошторисом визначено 30 тисяч гривень.

 

Після дворічної перерви відновлюються одноразові виплати допомоги по безробіттю для заняття підприємницькою діяльністю

Як поінформували «Житомирську хвилю» в обласному центрі зайнятості, наразі триває підготовка, і вже невдовзі можна буде говорити про конкретні суми, що будуть виділені на ці виплати:

«Застраховані громадяни, тобто ті, які вже працювали і сплачували внески до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, мають право на отримання допомоги впродовж 360 календарних днів. Якщо людині не підібрали роботу і вона визначилася, що вона бажає і може започаткувати власну справу, у такому випадку служба зайнятості має законне право виплатити цю допомогу за весь період одноразово» – пояснила суть справи начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Людмила Лось.

 

Суддю одного з районів Житомира затримано за одержання хабара у сумі дві з половиною тисячі доларів

Зловмисницю виявили слідчі Управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України спільно з працівниками СБУ. Посадовець вимагала та одержала хабар від громадянина за прийняття на його користь рішення у цивільній справі. За даним фактом порушено кримінальну справу, всі обставини якої має з’ясувати досудове слідство.

 

У Житомирському обласному військкоматі триває мобілізаційний тиждень

Основна мета заходу - вивчення реального стану справ з питань забезпечення військових частин на випадок надзвичайного стану. Також заходи мобілізаційного тижня спрямовані на якісне вивчення приписного особового складу та техніки, - зазначив виконуючий обов’язки обласного військового комісара підполковник Ігор Скородинський. Заходи мобілізаційного тижня у військових комісаріатах Житомирської області триватимуть до 21 травня.

 

Штраф від Антимонопольного комітету

Про застосування черговий фінансових санкцій повідомляють з Житомирського відділення Антимонопольного комітету. Цього разу на 10 тисяч гривень за зловживання монопольним становищем покарано дочірне підприємство «Пропан» товариства «Житомиргаз». Як з’ясувалося в ході перевірки, підприємство завищило роздрібні ціни на скраплений газ, який реалізується як моторне пальне в межах Андрушівського та Бердичівського районів області.

 

В Житомирському держуніверситеті зробили закадрове озвучення мультфільму "Таємниця абатства Келс"

Студенти й викладачі Житомирського держуніверситету зробили закадрове озвучення мультфільму "Таємниця абатства Келс", цьогорічного номінаната на «Оскар». Це був навчальний проект, здійснений в рамках медіа-підготовки майбутніх журналістів. Озвучення виконувалось медіа-студією "Три крапки" на виробничо-технічній базі Студентського інформаційного центру університету.

 

Вихованці школи-ітернату з Гришковець Бердичівського району провели ярмарок

Вже вдруге місцеві жителі відвідали справжній українській ярмарок на якому лунали пісні та були танці. Під керівництвом педагога-організатора Зінаїди Данилової діти провели розпродаж власних виробів. Присутні мали змогу придбати табурети, дощечки для нарізання продуктів, печиво...

 

Футбол

Сьогодні у Новограді-Волинському місцевий «Звягель» зіграє свій другий матч в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Після блискучого старту новоград-волинці приймають команду «Верест» з Хмельниччини. Поєдинок розпочнеться о 18 годині на місцевому стадіоні «Авангард». У рамках цієї ж першості чемпіон області коростенський «Хіммаш» прийматиме на своєму полі команду «УКРАГРОКОМ» з Кіровоградщини.

 

19 травня

Сьогодні виповнюється 100 років від дня народження нашого земляка, уродженця с. Буки, що на Малинщині українського архітектора, лауреата Державної премії СРСР Анатолія Добровольського. Він прожив довге творче життя. Понад півстоліття творив архітектурне обличчя Києва, залишивши для нащадків свої неповторні кам’яні автографи. У 50-ті роки найбільшою архітектурною роботою в Києві стає забудова Хрещатика, здійснювана колективом авторів, серед яких ім’я Добровольського. Згодом він стає головним архітектором столиці. Він був дійсним членом академії архітектури, академіком Всесоюзної академії мистецтв, двічі Лауреатом Державних премій (1910-1988). Інформацію про відомих земляків ви завжди знайдете у рубриці "Імена" (ефір щодня о 8-20 та 12-30). 
 

Зірки на долоні

Лера Кудрявцева хоче малюка від Лазарєва, Даша Астаф’єва повернулась до Х’ю Хефнера, учасниця «Горячего шоколада» вийшла заміж, а Потап і Настя стали хіпі. Про це та інше читайте у розділі «Зірки на долоні»

 

Зірки на долоні

Російські зірки показали себе «без макіяжу», Могилевська заради піару готова на все, а Приходько зібралася на «Євробачення-2011» . Про це та інше читайте у розділі «Зірки на долоні»

 

«Школа безпеки» у Денишах

В середу в Денишах Житомирського району розпочнуться обласні змагання «Школа безпеки». Це – своєрідне практичне закріплення школярами знань. Які вони отримали при вивченні програми з безпеки життєдіяльності. Впродовж трьох днів діти будуть демонструвати грамотність і впевненість своїх дій у запропонованих у завданнях різного роду надзвичайних та екстремальних ситуаціях. Подібні збори проводяться одинадцятий рік поспіль.

 

Володимир Зубицький виступатиме у Житомирі

В середу на філармонійному концерті в Житомирі буде присутній відомий український композитор і музикант, заслужений діяч мистецтв України, член асоціації акордеоністів Італії Володимир Зубицький. Метр приїде до Житомира спеціально на запрошення музичної громади міста і виступить на ювілейному концерті ансамблю народних інструментів «Фантазія» житомирського музичного училища імені Віктора Косенка. Кульмінацією програми стане прем’єра на великій сцені твору Зубицького «Омаджо» (присвята легендарному засновнику нового танго - Астору П’яццолі).

 

Ювілейний концерт – 15 років на арені

Артисти ансамблю «Фантазія» - всі музиканти з консерваторською освітою, які мають великий досвід викладання в житомирському музучилищі. Свій ювілейний концерт вони охрестили: «15 років на арені». Адже «На арені» - це назва найпершої п’єси, яку виконав ансамбль. Відтоді 15 років репетицій та концертів, майже без змін в колективі. Разом їх тримає любов до хорошої музики, професійність і, головне, можливість спілкування людей, які добре один одного розуміють.

«Мы получаем массу удовольствия от общения. Иногда смеемся до слез на репетициях. Конечно, бывают сложные моменты, у каждого свое видение, каждый зрелый музыкант. Но друг в друге мы нуждаемся. Не видимся два-три дня и… для нас отпуск – это самое тяжелое время», – поділився учасник ансамблю «Фантазія» Євген Шестаков.

 

Південно-Західна залізниця призначає 13 додаткових приміських поїздів на Трійцю

Це будуть поїзди підвищеного комфорту. Відтак, 21 травня 2010 року залізницею курсуватимуть ще такі електропоїзди:

- № 802/801 Фастів – Шостка

- № 868 Київ – Шостка

- № 865 Київ – Жмеринка

 

Аби немовлята були здоровими – необхідні гроші

Чітка тенденція збільшення народжуваності в нашій області спостерігається вже впродовж останнього десятиріччя. Завдяки покращенню медичного обслуговування за 25 років малюкова смертність зменшилась у 2,5 рази. Цьому сприяє і досить потужна неонаталогічна служба, відділення реанімації для новонароджених недоношених дітей, які діють в кожному районі, повідомляє офіційний сайт облдержадміністрації.

Але лікарів і сьогодні хвилюють високі показники захворюваності немовлят. Після народження до неонатальних центрів потрапляє кожна десята дитина.

 

Де взяти гроші на виплату пенсій?

Відповідь на це питання шукали на засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованостей із зарплат та пенсій. За словами начальника головного управління Пенсійного фонду в області Олександра Чорнія, на кінець 2009 року борг до Пенсійного фонду області складав 93 мільйони гривень. На сьогодні ця сума зросла до 102 мільйонів:

 
Більше статтей...
  • На Житомирщині працівники СБУ припинили діяльність злочинного наркоугруповання
  • На споживчому ринку цінова ситуація покращується
  • Тиждень планування сім’ї
  • Планується відновити роботу двох цукрових заводів
  • Аграрії Житомирщини будуть представлені світовій спільноті
  • В області завершується комплекс весняних польових робіт
  • Обслуговування за пільговими рецептами буде здійснювати «Аптека № 180»
  • Контроль підприємців, які торгують на ринку обласного центру, з боку податківців дав конкретні результати
  • 669 юнаків Житомирщини у рамках весняного призову вже відправилися безпосереднього до військових частин
  • Спортивна акція «Пробіг заради життя» вже всьоме згуртувала новоград-волинців
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  6 
  •  7 
  •  8 
  •  9 
  •  10 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »
Сторінка 9 з 222

ЖИТОМИРСЬКА ХВИЛЯ

Точний час

Програми

Житомирська хвиля

Курси валют

Погода в області

Меню користувача



  • Forgot your password?
  • Forgot your username?
  • Create an account