This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ua/program9/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-24. The original page over time could change.
Програма 9 - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт
Новини Наш блок Наш лідер Програма Інтерв'ю Прес-центр Фотобанк Форум

 

на форумі 0 повідомлень. Обговорити на форумі

Актуально

Москва зробить подарунок киянам до Дня Перемоги
Мер Москви Юрій Лужков надіслав листа Київському міському голові Леоніду Черновецькому з пропозицією зробити подарунок киянам до Дня Перемоги. Про це інформує прес-служба КМДА.
 

Фотобанк

15.03.2006 10:48:22

Акція "Києву - чисту владу!" (фото 2)

 

Опитування

Депутати якої з фракцій Київради найефективніше відстоюють інтереси киян?

 

Наш блок

Блок Леоніда Черновецького

Передвиборна програма

БЛОКУ ЛЕОНІДА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

на виборах депутатів до

КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

„З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ”  

 

У світі є міста, які відіграють особливу роль в історії людства, і Київ – одне з них. Всі, хто живе в українській столиці сьогодні, та їх попередники наполегливо працювали, і своєю працею створили це диво. Київ – місто нашої долі й нашої любові!

На жаль, протягом останніх років, київська влада крок за кроком губила свою головну складову, головне виправдання свого існування – відкритість  і доступність для тих, хто в цю владу повірив.

 

Наш лидер

Леонід Михайлович Черновецький. Шлях перемог

Почетный президент Правекс Банка, Леонид Михайлович Черновецкий —народный депутат Украины второго, третьего и четвертого созывов. Заслуженный юрист Украины, кандидат юридических наук, почетный работник Прокуратуры Украины. Имеет опыт прокурорско-следственной, а также преподавательской работы.

 

Статистика