адміністрація

[ адміністрація ]
[ карта сайта ]
[ публiкацiї ]

Наталя Валентинiвна Костенко

декан економiчного факультету
Дата народження: 19.02.1969 р.

Державний університет інформатики і штучного інтелекту
83050, м. Донецьк, пр. Б. Хмельницького, 84
E-mail: nvk@iai.donetsk.ua
Тел.: +380(62)3343747

Освiта

1989 р.
Закiнчила Миколаївський технiкум радянської торгiвлi.
1997 р.
Закiнчила Донецький державний iнститут економiки та торгiвлi iм. М.I.Туган-Барановського за спецiальнiстю "Економiка пiдприємства".
1998 р.
Поступила до аспiрантури Донецького державного iнституту економiки та торгiвлi на спецiальнiсть "Пiдприємництво, менеджмент i маркетинг".
2002 р.
У спецрадi Схiдноукраїнського нацiонального унiверситету iменi Володимира Даля (м. Луганськ) захистила дисертацiю за темою: "Управлiння iнновацiйним пiдприємництвом у машинобудiвному комплексi".
В рамках проекту "Пiдтримка розвитку малих та середнiх пiдприємств", органiзаторами якого були Державний комiтет України з питань розвитку пiдприємництва, Програма розвитку Органiзацiї Об'єднаних Нацiй (ПРООН), Інститут мiжнародного дiлового спiвробiтництва (м. Київ), успiшно закiнчила навчання й отримала сертифiкат за програмою "Курс практичного бiзнес планування".

Досвiд роботи

1997 р.
Член благодiйної громадської органiзацiї "Донецький Клуб Левiв", що входить до Мiжнародної асоцiацiї "Lions Clubs International".
1998 - 1999 рр.
Інженер вiддiлу прогнозiв та маркетингових дослiджень Донецького нацiонального технiчного унiверситету.
1997 - 1998 рр.
Брала участь у розробцi держбюджетної теми Г-95-01 "Новий змiст та методика викладання економiчних дисциплiн у торговельних вузах України", спiльних мiжнародних проектiв Т-JEP-10030-95 "Розробка навчального плану з економiки сталого розвитку", СР-10056-96 "Створення економiчної пiдтримки та консалтингового центру при Донецькому державному комерцiйному iнститутi".
З 1999 р.
Педагогiчна робота у Донецькому державному iнституті штучного iнтелекту.
З 2003 р.
Доцент кафедри мiжнародної економiки Донецького державного iнституту штучного iнтелекту.
З 2005 р.
Декан економiчного факультету Донецького державного iнституту штучного iнтелекту.

Нагороди та заохочення

2003 р.
Нагороджена Донецькою облдержадмiнiстрацiєю почесним дипломом за вагомий внесок у створення "Золотого iнтелектуального фонду Донбасу" як кращий викладач Донецького державного iнституту штучного iнтелекту.

Нагороджена почесною грамотою виконкому Будьоннiвської районної ради у м. Донецьку за iнiціативу i професiйний пiдхiд при розробцi програми з реформування системи житлово-комунального господарства району в рамках Всеукраїнського конкурсу проектiв та програм розвитку мiсцевого самоврядування.

Нагороджена дипломом Консорцiуму з удосконалення менеджмент-освiти в Українi i Центром iнновацiй i розвитку в рамках проекту "Бiзнес-менеджмент освiта в Українi" за розробку ситуацiйного кейсу "Стратегiчне управлiння П I I ЛУКОЙЛ-Україна".

Copyright ©   1995-2010; Інститут проблем штучного інтелекту.
Усi права на матерiали, що знаходяться на сайтi Інституту проблем штучного інтелекту, захищаються вiдповiдно до законодавства України. Використання матерiалiв дозволяється у випадку посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання) на www.iai.dn.ua. Передрукування, копiювання або вiдтворення iнформацiї, що не мiстить у собi посилання на www.iai.dn.ua, у будь-якому виглядi суворо забороненi.
Проблеми/коментарi? Пишіть.