Укр   Рус   Eng   
Про компанію
Новини
Продукція
Виробництво
Доставка води
Для преси
Акції
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     




  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ КОМПАНIЇ
12.03.2010
У керівному складі групи компаній IDS Group відбулися структурні зміни
У керівному складі групи компаній IDS Group відбулися структурні зміни. З лютого 2010 року Наталія Матусевич призначена директором із розвитку бізнесу та маркетингу міжнародної компанії IDS Borjomi International, Ольга Півікова призначена на посаду директора з маркетингу групи компаній IDS Group.
Докладнiше »

01.03.2010
Підприємства IDS Group вкотре підтверджують звання лідерів галузі
ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи», що входить до складу групи компаній IDS Group, стало переможцем номінації «Безалкогольні напої. Мінеральна вода» Національної премії «Made-in-Ukraine-2010: Найкращий виробник в Україні».
Докладнiше »

25.02.2010
Група компаній IDS Group підбила підсумки роботи за 2009 рік
Група компаній IDS Group, абсолютний лідер українського ринку мінеральних вод у всіх категоріях, підбила підсумки своєї діяльності за 2009 рік. Незважаючи на економічний спад і зниження купівельної спроможності населення, компанія збільшила свою частку ринку до 27,6% у натуральному вираженні, порівняно з 26,7% у 2008 році (дані компанії Nielsen Ukraine).
Докладнiше »

ПРО КОМПАНIЮ

Група компаній IDS Group є абсолютним лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Сьогодні група компаній контролює понад 28% ринку. Ця частка майже утричі більша, ніж частка ринку найближчого конкурента.

Група компаній IDS Group є частиною міжнародної холдингової групи IDS Borjomi International, яка є одним з трьох найбільших гравців на ринку мінеральних вод СНД та Прибалтики, лідер в категорії природних бутильованих вод.

На сьогоднішній день до Групи входять: IDS Borjomi Georgia (Грузія), IDS Group (Україна), IDS Borjomi Russia (Росія), IDS Borjomi Europe (Литва).

IDS Group (Україна) має збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах України, і представлені на ринку торговими марками «Моршинська», «Миргородська», «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька кришталева», «Старий Миргород», «Сорочинська». Також, IDS Group є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

Докладнiше »
 

 
Із пропозиціями та зауваженнями телефонуйте за безкоштовним номером «гарячої лінії» 0-800-501-921  Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2009. Всi права захищенi.