This version of the page http://www.upb.com.ua/about.php?t=3&ln=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-16. The original page over time could change.
УПБ - Місія, принципи, цінності

Згідно з рейтингами Асоціації українських банків, ВАТ "УПБ" входить в ТОП-15 за фінансовим результатом та в ТОП-50 майже за всіма іншими показниками .


     
7.88 7.933
   
9.75 10.05
   
0.250 0.267
   
   320

Курс НБУ:   USD: 7.925900
EUR: 9.976330
RUR: 0.26544
 
 
на русском
Депозити
Поточні рахунки
Кредити
Грошові перекази
Платіжні картки
Ідивідуальні сейфи
Операції з валютою
Ювілейні монети
Банківські метали
Депозити
РКО
Інкасація
Кредитування
Зарплатний проект
Корпоративні платіжні картки
Документарні операції
Операції з валютою
Інтернет-Клієнт-Банк
Банкомати та термінали
Робота з цінними паперами
Торговець
Зберігач
Реєстратор
Реалізація застави
 


Місія, принципи, цінності

Місією Відкритого акціонерного товариства “Український Професійний Банк” є забезпечення підприємств усіх форм власності та населення професійним і комфортним банківським сервісом через надання якісних послуг із метою сприяння становленню та розвитку бізнесу клієнтів.

Ми розділяємо наступні цінності:
Надійність та репутація – впевненість клієнтів у Банку.
Професіоналізм – відповідність високим критеріям у роботі.
Відповідальність – вміння тримати обіцянки.
Порядність – прозорість та передбачуваність дій.
Партнерство – вміння знаходити найкращі шляхи для співробітництва.
Збалансованість – підтримка рівноваги між суспільним і особистим, рівновага у взаємовідносинах.


Керівними принципами Банку є:
Здійснення сподівань – клієнти очікують від Банку якісного обслуговування, зручності у користуванні продуктами Банку, приємного спілкування з співробітниками Банку. Ми розуміємо, що найгірше – це розчарований клієнт. Наші зусилля спрямовані на те, щоб клієнти відчували себе максимально комфортно у відносинах з УПБ. Ми називаємо це «Комфорт у кожній точці» обслуговування.
Забезпечення впевненості – нам довіряють цінності, серед яких гроші, документи, таємниці, репутації. Нам вірять, тому що впевнені в нас, впевнені в збереженні коштів та конфіденційності інформації.
Дотримання законності – ми діємо у правовому полі, як на роботі, так і за її межами.
Доцільність – всі наші дії, думки, висловлювання, пропозиції є зваженими, лаконічними і відповідають суті моменту. Ми називаємо це «Нічого зайвого» і «Тільки доречне».
Паритетність у взаємовідносинах – наші дії не існують самі по собі, вони є частиною системи взаємовідносин всередині Банку. Можливість виконання кожним з нас своїх обов’язків часто залежить від результатів діяльності співробітників. Ми маємо право очікувати від співробітників ініціативності, відповідальності та беззаперечного виконання їхніх обов’язків, але ми пам’ятаємо, що наші колеги мають право очікувати від нас такого самого ставлення до роботи.
Розвиток та зростання – ми розвиваємося і зростаємо самі та допомагаємо клієнтам зростати, забезпечуючи їх необхідними фінансовими інструментами, своїм досвідом, натхненням. Зростання наших клієнтів є запорукою зростання Банку. Зростання Банку невід’ємне від зростання співробітників Банку – фінансового, кар’єрного, професійного.


У взаємодії з клієнтами та співробітниками; діловому листуванні та спілкуванні, корпоративному стилі та взаємодії керівників і підлеглих ми керуємося єдиними Стандартами обслуговування клієнтів, прийнятими у 2008 році.

Діяльність Українського Професійного Банку відповідає Рекомендаціям Національного банку України щодо вдосконалення корпоративного управління в українських банках .