This version of the page http://www.upb.com.ua/paycards.php?ln=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-15. The original page over time could change.
УПБ - Платіжні картки

За даними на 01 квітня 2010 року фінансовий результат діяльності Українського Професійного Банку склав 12 млн. 550 тис. грн .


     
7.88 7.933
   
9.75 10.05
   
0.250 0.267
   
   320

Курс НБУ:   USD: 7.925900
EUR: 9.976330
RUR: 0.26544
 
 
на русском
Депозити
Поточні рахунки
Кредити
Грошові перекази
Платіжні картки
Ідивідуальні сейфи
Операції з валютою
Ювілейні монети
Банківські метали
Депозити
РКО
Інкасація
Кредитування
Зарплатний проект
Корпоративні платіжні картки
Документарні операції
Операції з валютою
Інтернет-Клієнт-Банк
Банкомати та термінали
Робота з цінними паперами
Торговець
Зберігач
Реєстратор
Реалізація застави
 


Платіжні картки

 
 
У будь якій країні Ви зможете розрахуватися за допомогою картки без будь-яких проблем. Якщо замислитись, то картка безперечно має велику перевагу перед готівкою. Абсолютно надійно та безпечно тримати кошти на картці. Втративши картку Ви безболісно її поновите, а ось втрачену готівку навряд чи повернете.

Навряд чи Вам буде зручно перераховувати весь час гроші відносно грошової одиниці країни, якою Ви подорожуєте, замість того, щоб скористатися карткою, яка надає послугу автоматичної конвертації валют за кордоном.

Всі ми стикалися із запитанням: "скільки готівки я можу взяти з собою у поїздку, чи дозволить митниця провезти таку суму?" Це питання просто недоречне при використанні карток. Немає потреби у декларуванні грошей, якщо вони на Вашій картці.

Контролювати операції з рахунком, та залишок на ньому дуже просто за допомогою М-банкінгу – отримання інформації по рахунку за допомогою SMS.

Також є можливість надання овердрафту, зарахування пенсій та допомог на картку, здійснення комунальних платежів.

Чому варто отримати платіжну картку в Українському Професійному Банку?

Тому що Український Професійний Банк є асоційованим членом міжнародної платіжної системи Visa та принциповим членом міжнародної платіжної системи "УкрКарт".

Починаючи з квітня 2002 року ВАТ "УПБ" успішно виконує функції розрахункового банку платіжної системи "УкрКарт".

Також, наші клієнти мають можливість отримати декілька карток різних платіжних систем, прив’язаних до одного картрахунку, наприклад, УкрКарт + Visa, мати вигідні тарифи по обслуговуванню в Україні рахунку ПС "УкрКарт", одночасно мати можливість працювати з усіма валютами та вивозити гроші за кордон, дякуючи ПС "Visa".

Завантажити:

Тарифи по операціях з платіжними картками міжнародний платіжних систем
Тарифи по операціях з платіжними картками "Миттєва"

Види платіжних карток

Платіжна система Visa

Платіжна система УкрКарт
       Картка типу "Миттєва"

Додаткові можливості

Надання овердрафту (кредиту) по картковому рахунку

Овердрафт – короткостроковий кредит, що надається Банком у разі перевищення суми операції за допомогою картки від залишку на картрахунку. Овердрафт надається у валюті картрахунку.

Для оформлення овердрафту необхідно:
  • заповнити заяву встановленого зразка;
  • надати довідку з місця роботи із зазначенням посади та заробітної плати за останні 6 місяців, довідку з податкової інспекції про присвоєння ідентифікаційного коду платника податків, паспорт громадянина України;
  • підписати угоду про надання дозволеного овердрафту між Банком та Клієнтом.
    Кошти Клієнт отримує за допомогою картки Банку через банкомати у будь-який зручний для нього час.

    Зарахування пенсій та допомог на картковий рахунок
    Із сучасною системою виплати пенсій по картковому рахунку Ви отримаєте незалежність від дня та часу видачі пенсії. Тепер не потрібно йти на пошту, стояти у черзі, чи очікувати доки Вам принесуть пенсію. Ви зможете отримати її коли і де забажаєте.

    Комунальні та інші платежі через банкомати
    Власники платіжних карток, мають можливість оплачувати комунальні послуги та послуги зв’язку не лише у відділеннях банку, а ще й через мережу банкоматів.



  •