This version of the page http://www.pravda.kh.ua/news/2009-04-30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-12. The original page over time could change.
30 Апреля 2009 - Правда журналиста




Реклама
Новые сайты
[12.05.2010][Наука и образование]
Образование в Москве: образование дизайнер интерьера. Модульное обучение. (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Мы предлагаем: купить буклетницы (0)
[12.05.2010][Наука и образование]
Ижевск: архивоведение - обучение и образование - бухгалтерский учет (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Самое интересное в сети: лучший сайт юмора, прикольные Флеш игры онлайн (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Самое интересное в сети: смешные видео подборки, истории из жизни - читать (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Кожаное кресло руководителя, компьютерные столы СКМ: большой выбор мебели! (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Охрана труда - журналы, журнал отходов - покупайте у нас! (0)
[12.05.2010][Отдых и развлечения]
Отдых в Крыму: цены на отдых на Азовском море (0)
[12.05.2010][Товары и услуги]
Ножки мебельные, хромированная труба - купить: фурнитура на нашем сайте! (0)
[12.05.2010][Медицина и здоровье]
Имплантация зубов в Москве, стоматология на Преображенке на Binstom.ru (0)
Каталоги сайтов
Газета Сегодня
Среда, 12.05.2010, 21:59 Приветствую Вас Гость

Правда журналиста

Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2009 » Апрель » 30
Кому Черновецький забезпечив прямий шлях до Бога?
Останні розпорядження мера Леоніда Черновецького, зокрема щодо кімнат для людей різних віросповідань в муніципальних лікарнях, цілком відірвані від реальності і не є адекватними з точки зору здорового глузду. Прямий шлях до Бога для киян у багатьох столичних лікарнях уже забезпечений, оскільки вони практично не фінансуються – коментує ситуацію голова Шевченківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Павло Аніськович.
„Черновецький раптом згадав про столичну медицину і не знайшов нічого кращого, як забезпечити киянам „прямий шлях до Бога", - підкреслив Аніськович. - Для цього в останні три роки він і так зробив „дуже багато": лікарям ледве вистачає грошей на зарплату, про ліки та якісне обладнання можна лише мріяти. Постійні експерименти з платною медициною тільки озлобили людей і не дали ніяких преференцій лікарям. Тому нові ініціативи Черновецького нічого доброго їй не принесуть. Проте падати нашій медицині вже нікуди, дна вона вже досягла. Меру залишилось її лише втопати в це дно".
Нагадаємо, в документі, датованому 3 квітня, Леонід Черновецький наказав кожній лікарні „виділити одну кімнатку для мусульман, одну кімнатку для православних, одну кімнатку для католиків, одну кімнатку для протестантів. Це прямий шлях до Бога!". Градоначальник вимагає, щоб його розпорядження було виконано негайно.
Просмотров: 225 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)

БЮТівці організували у школах Шевченківського району лекції по протидії туберкульозу
Шевченківська районна партійна організація ВО «Батьківщина» спільно з громадськими організаціями ініціювала проведення в начальних закладах району низки міні-лекцій по боротьбі з туберкульозом. Заходи відбувалися під девізом "Від обізнаності населення, через спільні дії – до подолання епідемії туберкульозу в Україні” із залученням фахівців товариств Червоного Хреста, територіального управління Державної ветеринарної медицини, мережі неурядових організацій, громадськості та молоді. Зокрема, активісти партійного осередку та голова фракції БЮТ в Шевченківській райраді Микола Труш організували лекцію для студентів ліцею «Політехнік». Темою для обговорення стала загальна ситуація в державі щодо масштабів епідемії туберкульозу, ситуація у світі, Європі та країнах СНД із захворюваністю на туберкульоз, раннє виявлення та імунопрофілактика цього захворювання. Виступаючи перед студентською аудиторією, Микола Труш - лікар за професією, наголосив на значущості того, що молодь чітко усвідомлює важливість ведення здорового способу життя і підтримує подібні заходи. У продовження теми він зазначив, що стан здоров'я людини залежить в основному від способу життя, шкідливих звичок, харчування, чистоти води, екології і лише на 10% залежить від лікаря. По завершенню лекції активісти Шевченківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» роздавали молоді тематичні брошурки "Що необхідно знати про туберкульоз" та календарі із символікою БЮТ.
Просмотров: 180 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Обличчям до людей
Щоб люди з синдромом Дауна змогли нормально розвиватися, ними з раннього дитинства повинні займатися кваліфіковані служби, тому що розвиток на ранніх стадіях життя у більшості випадків визначає майбутнє цих людей..
Одним з пунктів виконання Програми реабілітації людей з синдромом Дауна є організація при Територіальному центрі №2 Шевченківського району груп по адаптації дітей з синдромом Дауна.
Відділення розраховане на 8 дітей - планується його розширення. Директор Терцентру № 2 Світлана Бабій прикладає немало зусиль для подальшого розвитку і функціонування цього відділення.
Для реабілітації і адаптації в суспільстві дітей з синдромом Дауна тут створені всі умови. Батьки дітей з синдромом Дауна спокійно можуть займатися своєю роботою і жити повноцінним життям – в Терцентрі є і кімнати для відпочинку, де дітки сплять в покладений час, і їдальня, і лікувально – адаптаційні кімнати, де з дітьми з синдромом Дауна займаються професійні лікарі, вихователі і психологи. В процесі реабілітації діти займаються лікувальною фізкультурою, отримують масаж, займаються за індивідуальною програмою.
Територіальним центром №2 Шевченківського району опікуються депутати від фракції БЮТ Шевченківської райради. Зокрема, Олександр Федоренко, Павло Аніськович та Олексій Заумний в день людей з синдромом Дауна не залишили без уваги цю установа.
Нещодавно Олексій Загумний відвідав Терцентрі №2.
Депутат спілкувався з мамами дітей, що мають це захворювання. Директор центру Світлана Бабій відзначила величезний внесок і участь в житті установи депутатів від Шевченківської райради Олександра Федоренка, Павла Аніськовича та Олексія Заумного. "Цей Центр – унікальне місце для батьків дітей з синдромом Дауна, де вони можуть зустрічатися, обговорювати проблеми адаптації і розвитку своїх дітей.
Планується розширення відділення для реабілітації дітей з синдро... Читать дальше »
Просмотров: 195 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Ющенко провалил национальный проект "Украина"


Почему Тимошенко, Ющенко и Янукович видят себя украинскими «джорджами вашингтонами»?

Почему, как бы наши политики не дрались, в конечном итоге все равно договорятся?

Возможна ли в стране российская модель демократии, и каким должен быть проект «Украина»?

Ждет ли страну Майдан-2 ?

Почему Яценюк не Обама, а Янукович совершает нелогичные поступки?


Об этом «Всей Правде» рассказал руководитель Центра социологических исследований «София» Андрей Ермолаев.


Андрей Ермолаев: «Ющенко провалил национальный проект «Украина»
Прямая речь
23.04.2009 13:11 / Дмитрий КОРНЕЙЧУК, Инна ЖОЛОБОВИЧ, «Вся Правда»

– По вашему мнению, кто в магическом треугольнике Ющенко-Тимошенко-Янукович способен остановиться в борьбе за власть ради интересов страны?

– Всех этих трех вождей и, соответственно, политические силы объединяет одно страстное желание – иметь максимально возможную власть. Когда люди познают вкус власти, то даже самые яркие инстинкты, житейские впечатления отходят на второй план. Считается, что для мужчины властвование – более сильное желание и энергетика, чем энергетика сексуальная. То же самое можно говорить о женщине. В чем особенность этой энергетики? Власть над людьми сильнее власти денег. Эти люди просто в какой-то момент смогли познать ее.... Читать дальше »
Просмотров: 145 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Шевченківці вийшли на суботник
З ініціативи Шевченківської районної партійної організації ВО «Батьківщина», було організовано суботник з благоустрою та озеленення прибудинкових територій Шевченківсього району. Так, на заклик БЮТ відгукнулися мешканці вулиці Ванди Василевської - вчителі, учні, партійні прибічники та просто люди не байдужі до долі свого житлового масиву долучилися до доброї справи і вирішили зробити собі подарунок. Зокрема, вони під егідою районної парторганізації ВО «Батьківщина» провели прибирання прибудинкової території по вул. Ванди Василевської, 12/16.
Особливу увагу під час проведення суботника, було приділено прилеглій території Терцентру соціального обслуговування №2, де активісти БЮТ на чолі з головою партійного осередку ВО «Батьківщина» Павлом Аніськовичем, взяли безпосередню участь у благоустрої та озелененні тутешньої навколишньої території. Ними посаджено десятки молодих дерев, понад 60 кущів квіткових насаджень, частково пофарбовано огорожу Терцентру, вапняним розчином пофарбовано бордюри, основи дерев, прибрано та вивезено сміття тощо. Загалом, у акції взяло участь понад 200 мешканців мікрорайону. Як зазначив голова Шевченківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Павло Аніськович, парторганізація та її актив, на відміну від решти політичних партій в Шевченківському районі, не зменшили оберти своєї діяльності, а навпаки, - ефективно реалізовують свої програмні цілі, які підкріплено активною роботою по вирішенню конкретних справ шевченківців. Павло Аніськович переконаний, що тільки добрі справи і вагомі вчинки вилливаються в потужний струмінь людської самосвідомості і підтримують гарні стосунки та плідну співпрацю мешканців району з БЮТ
Просмотров: 205 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

У квітні гімназія № 153 Шевченківського району відсвяткувала 60-річчя присвоєння навчальному закладу імені російського поета Олександра Пушк
Це свято за довгі роки стало доброю традицією для гімназистів та педагогічного колективу, тож ювілейна дата зібрала багато випускників різних років. Серед них – артисти театру та кіно Людмила Ардальян, Максим Запісочний, відомі науковці, дипломати, політи
У квітні гімназія № 153 Шевченківського району відсвяткувала 60-річчя присвоєння навчальному закладу імені російського поета Олександра Пушкіна. Це свято за довгі роки стало доброю традицією для гімназистів та педагогічного колективу, тож ювілейна дата зібрала багато випускників різних років. Серед них – артисти театру та кіно Людмила Ардальян, Максим Запісочний, відомі науковці, дипломати, політичні діячі. Привітати Пушкінську гімназію з ювілеєм у цей день також завітали голова Шевченківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Павло Аніськович, заслужений артист України Гарик Кричевський, представники посольства Російської Федерації в Україні, учні гімназії-партнера „Еконад”, школи № 85 та ін.
- Шевченківський район пишається тим, що саме на його території розташувалася гімназія № 153 ім. О.Пушкіна – один з найкращих навчальних закладів столиці та всієї України. Тут вже 60 років збираються та накопичуються найкращі освітні традиції. Тож випускники цієї школи стають студентами найбільш авторитетних університетів світу, а нещодавно гімназія по праву зайняла одне з перших місць у рейтингу 50 найсильніших загальноосвітніх закладів Києва, - зазначив Павло Аніськович. – Я хочу подякувати директору гімназії та всьому педагогічному колективу за їхню нелегку працю у вихованні підростаючого покоління, самовіддану любов до своєї професії та учнів. За традицією святковий концерт зібрав на одній сцені усіх героїв творів Пушкіна. Це і Тетяна з Онєгіним, тридцять три богатирі на чолі з дядьком Чорномором, цар Салтан, відставний поручик гвардії Дубровський, Руслан з Людмилою та багато інших. Але головними дійов... Читать дальше »
Просмотров: 326 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Турбота про тих, хто її потребує
Люди завжди намагаються оточити турботою тих, хто цього потребує. Нещодавно у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування № 2 (вул. Ванди Василевської, 11-а) для його відвідувачів – людей похилого віку, відбувся святковий концерт за участі пісенного колективу «Вербиченька». Вони представили як давно відомі, так і нові композиції зі своєї програми. Працівники Терцентру влаштували для своїх підопічних справжнє свято зі смачним обідом та чудовим концертом. Цього дня в гостях Територіального центру №2 побували голова Шевченківського осередку ВО «Батьківщина» Павло Аніськович та голова районного осередку ВО «Жінки Батьківщини» Валентина Дзиганська. Учасники відомого в Шевченківському районі самодіяльного колективу «Вербиченька» отримали від них подарунки . Директор центру Світлана Бабій відзначила величезний внесок і участь в житті установи депутатів від фракції БЮТ Шевченківської райради Олександра Федоренка, Павла Аніськовича та голови Шевченківського осередку ВО «Жінки Батьківщини» Валентини Дзиганської, "які за останні декілька років внеслії неоцінимий внесок у розвиток і функціонування цього Територіального центру". "Цей Центр – унікальне місце для пенсіонерів, де вони можуть зустрічатися, обговорювати власні проблеми, а ще завжди розраховувати на розуміння та підтримку..» Загалом же на обліку в Терцентрі № 2 знаходиться близько 3 тисяч осіб, понад 800 із них соціальні працівники відвідують удома. Вони допомагають самотнім людям по господарству, купують ліки та продукти харчування, підтримують морально. У самому ж Терцентрі мешканці отримують медичну допомогу, відвідують маніпуляційні кабінети, зали лікувальної фізкультури, перукарню, для них влаштовують і культурні програми - безкоштовне відвідування концертів, театрів та кіно.
Просмотров: 185 | Сайт: "Правда журналиста" | Дата: 30.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
  • Внимание!
  • Народная правда
  • Новости сайта
  • Информация журналистам
  • Информация пользователям
  • Интересные ссылки
  • Материалы журналистов
  • Ссылки журналистов
  • Лучшие статьи журналистов
  • Рекомендуемые материалы
  • Свобода слова
  • Замечания политикам
  • Материалы о политике
  • Форум
  • Каталог сайтов
  • Вопросы журналистам
  • Предложения и замечания
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов - 1
  • Каталог сайтов - 2
Форумы НДД "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Поиск
Информ-Эхо
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Нужны ли обществу независимые журналисты?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 58
Лента новостей Украины


Реклама
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины