This version of the page http://uelbu.org/?page_id=61 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-05-10. The original page over time could change.
Правила вступу - УEЛБУ
  • Головна
  • Про Асоціацію
  • Контакти
  • Участь
  • Діяльність
  • Інфоцентр
  • Проекти
  • Коментарі

Правила вступу

Членами Асоціації можуть стати всі типи підприємств, зареєстрованих на території України, а також приватні підприємці, готові дотримуватися Статуту Асоціації. Правління Асоціації розглядає кандидатуру заявника на підставі поданих документів і персональних контактів з ним і представляє висновок для ознайомлення всім членам Асоціації.

В Асоціації передбачено встановлення Почесного членства для юридичних і фізичних осіб, які зробили великий внесок у розвиток діяльності Асоціації УЕЛБУ.

Організаціям, які прийняли рішення про вступ в члени Асоціації Учасників Електронного Бізнесу України необхідно надати для розгляду наступні документи:

  1. Заява щодо вступу в члени Асоціації УЕЛБУ на ім’я Голови правління АУЕЛБУ, на бланку організації за підписом першої особи організації із круглою печаткою організації.
    Форма заяви доступна для завантаження >>> ЗАЯВА
  2. Анкета підприємства – члена Асоціації УЕЛБУ, із зазначенням контактної інформації для зв’язку з організацією.
    Форма анкети доступна для завантаження >>> АНКЕТА
  3. Копію свідоцтва про реєстрацію;

Після отримання документів Правління Асоціації здійснює перевірку повноти і достовірності відомостей, що містяться у поданих документах. На своєму найближчому засіданні Правлінням буде ухвалено рішення про прийняття  компанії в Асоціацію Учасників Електронного Бізнесу України. Після прийняття рішення про зарахування Вашої компанії в Асоціацію УЕЛБУ ми надішлемо Вам Сертифікат про членство в Асоціації УЕЛБУ.

Асоціація Учасників Електронного Бізнесу України постійно інформує своїх членів про свою діяльність (запрошення, нагадування, звіти, подробиці про поточні проекти АУЕЛБУ).

З питань, що стосуються вступу до АУЕЛБУ, звертайтесь до виконавчого директора Асоціації Учасників Електронного Бізнесу України – Світлани Титик.

Тел. / fax: +38 (044) 569-57-35
e-mail: info@uelbu.org
Офіційний сайт: www.uelbu.org

Коментарі закриті.