ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

                     

                            У В А Г А !

З 1 березня 2010 року розпочато підвищення кваліфікації державних службовців в рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу

«Кращий державний службовець».

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Наше призначення – служіння народу” –

під такою назвою в області проходить щорічний конкурс серед засобів масової інформації на краще висвітлення діяльності  державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Матеріли на Конкурс приймаються до 10 червня 2010 року

Новини
Вітання з нагоди 65-ї річниці Перемоги

Дорогі ветерани й учасники війни, шановні колеги!

Прийміть щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!

Протягом десятиріч День перемоги залишається святом із сумом від болю і втрат, і хоча тих, хто пав в боях, захищаючи нашу Батьківщину, з кожним роком все менше, але ми ніколи не забудемо їх геройський подвиг!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Напередодні цього світлого дня бажаємо Вам, дорогі наші ветерани, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Зі святом, дорогі друзі!

Проведено особистий прийом громадян

Заступник начальника Управління Володимир Бражевський провів особистий прийом громадян...>>

Інтерв'ю із заступником начальника управління В. Бражевським

Слухачі спецкурсу «Основи державної служби», студенти ІІІ курсу інституту філології та журналістики Житомирського державного університету ім. Івана Франка, взяли інтерв’ю...>>

Проведено пряму телефонну лінію "Державна служба"

Начальник Управління Анатолій Войналович провів пряму телефонну лінію „Державна служба” ...>>

       

Участь в урочистих заходах з нагоди 65-річниці Дня Перемоги

Працівники Управління на чолі з начальником Управління Анатолієм Войналовичем взяли участь в урочистостях з нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, що відбулися у приміщенні Житомирського обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги.

Оголошення
До уваги відвідувачів сайта!

Шановні відвідувачі сайта, у зв'язку із обмеженням фінансування тимчасово в управлінні діє одна телефонна лінія: 47-06-01.


Запрошуємо до обговорення

       Шановні громадяни!

       Управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області проводить обговорення проекту „Концепція удосконалення системи управління персоналом на державній службі”. Ваші пропозиції  щодо визначення нових підходів до змісту, цілей, завдань, критеріїв та механізмів розвитку системи управління персоналом на державній службі, ролі та статусу кадрових служб просимо надіслати на адресу Управління uds_zt@ukrpost.ua 


До уваги відвідувачів веб-сайта

 

 Шановні громадяни! 13 травня  2010 року  в Управлінні відбудеться пряма телефонна лінія „Державна служба”. Цього дня з 14-ї до 16-ї години на запитання громадян щодо проходження державної служби в органах виконавчої влади і служби в органах місцевого самоврядування відповідатиме заступник начальника Управління Володимир Бражевський.  Контактний телефон:   0412- 47-06-01.

 

__________________________________________________________

           

27 травня 2010 року  з 14-ї до 16-ї години в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Житомирській області  відбудеться пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції” за участю керівників Управління державної служби, прокуратури Житомирської області, Відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби, Управління Служби безпеки України та Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Житомирській області.

         В цей час жителі області, яких хвилюють проблеми з даного питання, можуть звертатися по телефону: 0412- 47 -06 -01.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян 
Звіт про діяльність Управління за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти