Львов
http://uavto.com.ua
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 1843   за сегодня 3
на проверке у администратора 1
Поиск
вопросы
новости
акции
форум
партнеры
контакты
Реклама
Поиск по разделу
Поиск по номеру объявления
Поиск по номеру телефона
Редактировать объявление
Обновить объявление
Удалить объявление
Как разместить объявление ?
Как редактировать объявление ?
Как разместить VIP-объявление ?
Как обновить мое объявление ?
Как удалить объявление ?
Каталог
Новые автомобили
Частные объявления
Автомобили
Прицепы
Спецтехника
Сельхозтехника
Водный транспорт
Мото-вело
Автотовары
Гаражи
Куплю
Все объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции
Наши друзья
Львівський тюнінг клуб
Львівський Volkswagen Клуб
Львівський Клуб БМВ
Щоденний Львів
Новости

Новости

30.04.2010 11:36:16 | Новини

З 1 ТРАВНЯ ДАIШНИКИ ЛЬВIВЩИНИ ПОСИЛЕНО ЛОВИТИМУТЬ НЕТВЕРЕЗИХ ВОДІЇВ

З 1 травня на дорогах Львівщини у посиленому режимі працюватимуть інспектори дорожнього руху. ДАІшники перевірятимуть водіїв, які полюбляють кермувати напідпитку. До роботи під час операції залучать 70% особового складу. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«У травні ми маємо багато вихідних, а наші водії люблять випити і сісти за кермо. Тому ми організували операцію саме на травневі свята», - розповіла старший інспектор СЗГ УДАІ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
29.04.2010 11:25:42 | Новини

УКРАЇНСЬКІ ДОРОГИ РЯТУВАТИМУТЬ ТРАНСПОРТНИМ ЗБОРОМ, ЩО УВІЙДЕ У АКЦИЗ НА БЕНЗИН?

Збільшуючи акцизний збір на бензин, уряд має намір включити в нього і транспортний збір, розмір якого зараз залежить від об`єму двигуна, а не від кілометрів, які щодня проїжджає автомобіль.

Розглядаючи реальну перспективу ухвалення «податку на розкіш», уряд має намір застосувати принцип «хто більше їздить, той платить більше» і в схемі нарахування акцизу на паливо. Як відомо, міністр економіки України Василь Цушко заявив: «Ми збільшимо акцизи на паливо - і гроші ці підуть на дороги, інакше ми їх не відремонтуємо ніколи. Платити повинні ті, хто їздить і заправляється бензином і соляркою - вони ж їх і псують ».

 

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
28.04.2010 | Новини

ЗАХИСТ АВТО. КОМУ ДОВІРИТИ ВСТАНОВЛЕННЯ СИГНАЛІЗАЦІЇ?

Як захистити своє авто, і кому довірити встановлення сигналізації? Це ті питання, які постають перед щасливим володарем відразу після придбання автомобіля. Головне, ніколи не купуйте нову машину з встановленою сигналізацією. Як правило, вона буде встановлена (розглядаємо на прикладі вітчизняних авто) у цьому ж місці, де ви придбаваєте автомобіль. У автосалоні в день може купуватися величезна кількість машин і встановлення додаткового устаткування, поставлене на потік. Ніхто не дасть майстру підходити до машини індивідуально, тай і йому це не потрібно. За день необхідно зробити машин п`ять, і чим більше зробиш, тим більше отримаєш.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
27.04.2010 11:22:45 | Новини

ВЕРХОВНА РАДА ТАКИ РАТИФІКУВАЛА УГОДУ ПРО ЧФ РФ

Парламент проголосував за пролонгацію перебування російського флоту в Україні. "За" це рішення проголосували 236 народних депутатів, незважаючи на димові шашки та запевнення опозиції, що картки "тушок" залиті суперклеєм.

Напередодні голосування у Верховній Раді України пройшли справжні бої проти ратифікації ЧФ РФ. У хід пішли кулаки, яйця та димові шашки.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
26.04.2010 | Новини

ЯК ЗАПОВНЮВАТИ ПРОТОКОЛИ ДАІ

Спілкування з працівниками ДАІ - не найприємніше заняття. Тому, коли даїшники докучають водієві без вагомих на те причин, не варта з цим мириться. Адже даїшників можна легко перемогти їх же зброєю.

Старі бланки протоколів, які були затверджені наказом МВС України № 1217, складені таким чином, що водій автоматично ставав порушником, лише підписавши протокол. У верхній частині співробітник ДАІ заповнював графу «Зведення про особу порушника».

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
23.04.2010 11:09:42 | Новини

ДАІ НАМАГАЄТЬСЯ "ПОВІСИТИ" ДТП ЗІ "ШВИДКОЮ" ЯНУКОВИЧА НА ВОДІЯ ТАКСІ

В аварії з кортежем президента винен водій таксі, вважають у ДАІ.

За словами заступника начальника Департаменту ДАІ Володимира Рєзнікова, на час проїзду кортежу було перекрито рух по проспекту Бажана.

Після проїзду авто супроводу регулювальник відкрив рух, але потім знову підняв жезл вгору - мабуть, помітивши що летить "Швидка".

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
22.04.2010 10:02:33 | Новини

У ЛЬВОВІ ПОЧАЛИ АРЕШТОВУВАТИ АВТОМОБІЛІ ЗА НЕСПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ БОРГІВ

Близько 100 орієнтувань на затримання автомобілів злісних боржників за комунальні послуги подала державна виконавча служба Шевченківського району у Державтоінспекцію. Про це під час прес-конференції повідомив начальник державної виконавчої служби Шевченківського району Андрій Потапов.

«Закон України про виконавче провадження регламентує примусове виконання виконавчих документів за рішенням суду чи постановою. Якщо боржник не сплачує якийсь вид боргу - накладається арешт на його майно.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
21.04.2010 13:05:10 | Новини

ДАІ ЗАБОРОНИЛО ВПИСУВАТИ В ТЕХПАСПОРТ РОДИЧІВ

При реєстрації або перереєстрації транспортного засобу вже не можна вписувати у техпаспорт родичів.

У МРЕВ пояснюють це новими вимогами, які діють з початку цього року.

Останні 8-9 років у техпаспорт вносили тільки двох людей, причому найближчих родичів. Згідно з раніше діючою інструкцією МВС це - батьки, тесть, теща, чоловік, дружина, діти, рідні брати і сестри, внуки, дід і бабуся, усиновителі та усиновлені.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
20.04.2010 10:21:12 | Новини

ЧОТИРИ З П’ЯТЬОХ ПОВІТРЯНИХ ЗОН УКРАЇНИ ЗНОВУ ЗАКРИТІ

4 з 5 повітряних зон України, зокрема Дніпропетровська (з 12.00 до 18.00), Львівська (з 00.00), Бориспільська (з 3.00 до 15.00) та Одеська (з 9.00 до 15.00) закриті. Також припинив роботу до 15.00 міжнародний аеропорт «Бориспіль» у зв'язку з переміщенням хмари вулканічного попелу через виверження вулкана в Ісландії.

Про це пише «Обком» з посиланням на прес-службу Міністерства транспорту та зв'язку.

При цьому прес-секретар МТЗУ висловила сумнів, що після 15.00 аеропорт зможе відновити роботу.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
16.04.2010 | Новини

ЩО РОБИТИ У РАЗІ ДТП

Аварія це стрес для будь-якого учасника ДТП. У паніці навіть найдосвідченіший водій може натворити дурниць і надалі виявитися винним, навіть якщо порушень ПДР з його боку не було.

Насамперед після зіткнення слід включити «аварійку», заглушити двигун і поставити машину на «ручник» (у паніці багато хто забуває це зробити). Потім бажано позбавиться від шокового стану. На фізіологічному рівні шок - це миттєвий викид великої кількості адреналіну.

Обсудить в форуме » Отправить на email » Подробнее »
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · Следующая

Новости Львова

О проекте
Отзывы о портале
Реклама на портале
© 2007-2010 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
При полном или частичном использовании материалов
ссылка на "UAvto.com.ua" обязательна.
Создание сайта
студия веб дизайна