This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl?rozd=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-30. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту
Інститут в ЗМІ

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК

Довідники

Телефони
E-mail


ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
65009, м. Одеса, вул. Генуезька, 22
тел. (0482) 729-76-48, 729-76-49
E-mail: izdat@oridu.odessa.ua


Загальна інформація
Література
Збірник
До уваги авторів

Про видавництво ОРІДУ НАДУ при Президентові України

     Видавництво Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України було засновано у 1999 році. За невеликий час становлення видавництво пройшло шлях від кількох відповідальних працівників до самостійного професійного колективу.
   Сьогодні видавництвом інституту здійснюється повний технологічний цикл робіт з підготовки та видання літератури. У видавництві здійснюється редагування і коригування текстів, верстка і дизайн публікацій. Воно має у своєму розпорядженні велику нормативну базу з видавничої справи, потужну словниково-довідникову базу і сучасне програмне забезпечення.Видавництво зареєстровано у державному комітеті інформаційної політики телебачення та радіомовлення України і має Свідоцтво "Про внесення суб'єкта видавничої справи до державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції", серія ДК №1434 від 17.07.2003 р.
   В інституті встановлена міні-друкарня, і за допомогою сучасного обладнання виходить у світ чисельна наукова і навчально-методична література. Це книги, присвяченні вирішенню проблем державотворення, місцевого самоврядування, управління галузями народногосподарського комплексу. У виданнях подаються науково-практичні розробки, що віддзеркалюють новітні здобутки в науці управління, досліджується зарубіжний досвід. Наука державного управління охоплює широкий спектр дисциплін і є синтезом досягнень різних наук: гуманітарних, природних, точних та ін. Тому література видавництва інституту стає в пригоді науковцям, аспірантам, докторантам, державним службовцям, а також усім тим, хто цікавиться галуззю управління.

     Видавництвом ОРІДУ НАДУ при Президентові України ведеться випуск різних видів видань: монографій, підручників, конспектів лекцій, навчальних посібників, іншої навчально-методичної літератури. Одним із основних видань є збірник наукових праць "Актуальні проблеми державного управління", який внесено до переліку наукових фахових видань України у галузі "Державне управління". докладніше .

     Видавництво часто бере участь у спеціалізованих виставках, на яких видання інституту викликають неабиякий інтерес відвідувачів. Цей інтерес спричинений тим, що на сторінках виданих книжок кожна зацікавлена особа може знайти ґрунтовні відповіді на питання щодо становлення державного будівництва України як самостійної незалежної держави.

   Література, яка виходить друком, відповідає високим стандартам щодо якості та змісту. Наприклад, монографія В. Г. Таранця "Арії. Слов'яни. Руси: Походження назв Україна і Русь", стала лауреатом Загальнонаціонального конкурсу "Українська мова - мова єднання".

     Діяльність видавництва не обмежується лише випуском літератури. Налагоджуються контакти з розповсюджувачами літератури ОРІДУ НАДУ. Здійснюються реальні кроки у створенні мережі поширення видань серед вищих навчальних закладів, бібліотек і книжкових магазинів, центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій, інших закладів, які цікавляться питаннями менеджменту і державного управління.

     Придбати нашу літературу можна за безготівковим розрахунком, згідно з виставленим рахунком, або післяплатою. Запрошуємо до співпраці авторів та розповсюджувачів літератури. Контактна особа - Чебан Олександр Іванович.



Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Cистема управління якістю
ISO 9001: 2008

 Фотогалерея інституту
 Фотогалерея подій
 Відеогалерея
 Карта сайту

Посилання







Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі