This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl?rozd=13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-30. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту
Інститут в ЗМІ

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК

Довідники

Телефони
E-mail


Міжнародний відділ


Міжнародне співробітництво Проекти та програми Гранти та міжнародні програми Відділ міжнародних зв'язків


       Відповідно до Стратегії модернізації Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ НАДУ) та Дорожньої карти модернізації загальнонаціональної системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ співпрацює з вищими навчальними закладами та недержавними організаціями Великобританії, Франції, Німеччини, Канади, США, Туреччини, Польщі, Росії, Молдови, Білорусі, інших країн. Укладена низка угод про співробітництво між зарубіжними інститутами та ОРІДУ НАДУ. За підтримкою міжнародних фондів ОРІДУ НАДУ бере участь у багатьох міжнародних проектах та програмах. В рамках міжнародного співробітництва за фінансовою підтримкою Представництва Європейської Комісії в Україні, Світового Банку, USAID (Агенції з Міжнародного Розвитку Сполучених Штатів Америки), DFID (Міністерства Міжнародного Розвитку Великобританії), CIDA (Канадської Агенції Міжнародного Розвитку), IRF (Міжнародного Фонду "Відродження") здійснює діяльність за такими напрямками:

  • впровадження сучасних методів навчання;
  • розробка та удосконалення навчальних програм з державного управління та менеджменту;
  • підвищення кваліфікації викладачів;
  • залучення іноземних фахівців до навчального процесу;
  • запровадження програм стажування та підвищення кваліфікації за кордоном для слухачів, студентів, викладачів, представників адміністративного складу Інституту;
  • проведення наукових досліджень в галузі державного управління, менеджменту, аналізу політики, регіонального та місцевого розвитку, тощо;
  • проведення міжнародних конференцій, семінарів, літніх шкіл, тощо з проблемних питань теорії та практики державного управління, менеджменту;
  • впровадження європейських стандартів якості вищої та післядипломної освіти;
  • сприяння розвитку бібліотечних ресурсів та інформаційних технологій через програми міжнародної технічної допомоги.

       Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України є членом таких впливових міжнародних асоціацій, як NISPAcee (Мережа інститутів та шкіл державного управління Центральної та Східної Європи), IPMA (Міжнародна асоціація проектного менеджменту), SEE-ECN (Мережа співпраці в освіті Південної та Східної Європи).
       Збірка ОРІДУ "Актуальні проблеми державного управління" включена до реєстру Міжнародної системи стандартизації номерів періодичних видань (ISSN) та їй присвоєно номер ISSN 1993-8330.
       У 2007 році комп'ютерний клас Центру дистанційного навчання ОРІДУ пройшов міжнародну сертифікацію Служби освітянського тестування (ETS). Йому присвоєно міжнародний код STN12854A та статус CTAS - Сертифікованого центру з адміністрування тестування ETS. Це надає змогу щомісяця проводити он-лайнове тестування знань з англійської мови з наданням сертифікату міжнародного зразка (TOEFL).

Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Cистема управління якістю
ISO 9001: 2008

 Фотогалерея інституту
 Фотогалерея подій
 Відеогалерея
 Карта сайту

Посилання







Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі