This version of the page http://dpa.rv.ua/n425.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-22. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Четвер, 22. квітня 2010
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадках проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби звертайтеся за телефоном довіри (0362) 22-67-45
Головне меню
Реєстрація



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
Новини по даті
< квітня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 23 24 25
26 27 28 29 30    
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:131
Вчора:171
Всього:22179


На сторожі закону
Четвер, 22 квітня 2010 09:54

Співробітниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне в ході проведення оперативних заходів в рамках операції «Бюджет» (ризиковий платник) встановлено, що підприємством «Д» незаконно було заявлено до відшкодування ПДВ на суму понад 1506,0 тис. грн. За фактом умисного ухилення службовими особами підприємства «Д» від сплати податків за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України, прокуратурою м. Рівне порушено кримінальну справу.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Четвер, 22 квітня 2010 08:55

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
Запрошуємо до обговорення
Четвер, 22 квітня 2010 08:53

З метою створення в суспільстві атмосфери негативного ставлення до роботодавців, які виплачують заробітну плату без сплати податку з доходів фізичних осіб та внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та з метою забезпечення обізнаності населення щодо економічних, соціальних та етичних переваг отримання легальних доходів Державна податкова інспекція у м. Рівне запрошує до обговорення на форумі Державної податкової адміністрації України (http://sta.gov.ua/jforum/forums/list.page) теми «Зарплаті в конвертах - НІ».

 
Легалізація оплати праці - на постійному контролі
Четвер, 22 квітня 2010 08:09

Питання щодо легалізації робочих місць залишається актуальним та проблемним. Мають місце непоодинокі випадки, коли використовується праця найманих працівників без належно укладених угод про трудові відносини, або ж виплачується заробітна плата у «конвертах». Зрозуміло, що в такому випадку більша частина заробітної плати видається без документального її оформлення, без сплати установлених податків і зборів та відрахувань до Пенсійного фонду. При цьому порушуються:  з одного боку законодавство - в частині мінімізації доходів та витрат суб'єктів господарювання, з іншого - права громадян щодо виплати нормальних пенсій, соціального забезпечення, отримання кредиту тощо.

Детальніше...
 
Лісоматеріали без документів про їх походження вилучені
Четвер, 22 квітня 2010 08:07

Спільними зусиллями працівників Сарненського відділу податкової міліції та працівниками охорони лісу ДП «Остківський лісгосп», в рамках проведення операції «Щит», поблизу державного кордону з Республікою Білорусь встановлено 2 факти зберігання лісопродукції без будь-яких документів:

- на території  пилорами, яка належить одному з приватних підприємств Рокитнівського району, в кількості понад 6 куб. м., орієнтовною вартістю 3,4 тис. грн.;

Детальніше...
 
Провели і семінар, і анкетування
Середа, 21 квітня 2010 21:50

Семінар з питань трудових відносин, податкового законодавства та порядку подання податкової звітності суб'єктами господарювання відбувся у Здолбунові.

На семінар були запрошені бухгалтери підприємств та організацій усіх форм власності та підприємці. На семінарі, крім податківців, виступили також представники Пенсійного фонду, районного центру зайнятості, інших районних служб.

Детальніше...
 
Підсумки роботи зарічненських податківців
Середа, 21 квітня 2010 09:49

За I квартал 2010 року  Зарічненським відділенням Дубровицької МДПІ до зведеного бюджету району забезпечено надходжень в сумі понад 3,3 млн. грн., що становить 105,9% до прогнозного завдання. Порівняно з аналогічним періодом минулого року відбулось збільшення надходжень на суму 103 тис. грн., або на 3,1%.

Детальніше...
 
Тестування на перевірку податкових знань
Середа, 21 квітня 2010 09:48

Корецька загальноосвітня школа  № 3 завжди активно приймає участь у заходах, які організовує податкова служба. Цікавими та жвавими виявились проведені для учнів дев'ятих класів конкурс "Кросвордист" та тестування на перевірку податкових знань  "Що ти знаєш про податки?". Переможці та учасники заходу  отримали призи.

Детальніше...
 
Операція “Торгові центри”
Середа, 21 квітня 2010 08:08

Податкові органи області продовжують виявляти факти порушень чинного законодавства платниками податків на торгових точках, які мінімізують сплату належних сум податків до бюджету шляхом  виплати офіційної заробітної плати меншої за розмір мінімальної заробітної плати, чи на її рівні, а також виявлення фізичних осіб, праця яких використовується суб'єктами господарювання без укладання трудових угод та без сплати податку з доходів фізичних осіб до бюджету.

Детальніше...
 
Небезпечні для життя і здоров’я фальсифіковані алкогольні напої вилучені
Середа, 21 квітня 2010 08:03

Працівниками УПМ ДПА в Рівненській області встановлено факт продажу в торгівельній мережі області фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору під виглядом однієї з недорогих торгових марок. Згідно з висновками експертів, надані на  дослідження зразки алкогольних напоїв є небезпечними для життя і здоров'я громадян. Наклеєні марки акцизного збору виготовлені з використанням поліграфічного обладнання офсетним способом плоского друку з імітуванням відповідних захисних засобів, а не на державному підприємстві, що здійснює випуск марок акцизного збору на алкогольні напої.

Детальніше...
 
Розпочато операцію «БЮДЖЕТ»
Вівторок, 20 квітня 2010 09:50

У квітні 2010 року державною податковою адміністрацією області на виконання відповідного доручення ДПА України проводяться оперативно-профілактичні та контрольно-перевірочні заходи в рамках загальнодержавної операції «БЮДЖЕТ». Метою операції є:

- звільнення від податкових перевірок сумлінних платників податків;

Детальніше...
 
Офіційно оформлений працівник - соціально захищений
Вівторок, 20 квітня 2010 09:35

У структурі загального фонду місцевого бюджету бюджетоутворюючими є податкові платежі, які, відповідно до ст. 64 Бюджетного кодексу України, закріплюються за бюджетами місцевого самоврядування, або так званий перший кошик. Їх частка становить 85%, а основними складовими є податок з доходів фізичних осіб. За січень - березень 2010 року податку з доходів фізичних осіб було сплачено 9 млн. грн. Відповідно головні зусилля податківці Дубенщини спрямовують саме на адміністрування цього виду податку. Розпочинають податківці з найпростішого: приймаючи форму 1ДФ, вони бачать повну картину персоніфікованого обліку щодо кожного громадянина, який працевлаштований у тій чи іншій організації, установі чи підприємстві.

Детальніше...
 
Підсумки роботи у І кварталі відрадні
Вівторок, 20 квітня 2010 09:34

За I квартал 2010 року  Зарічненським відділенням Дубровицької МДПІ до зведеного бюджету району забезпечено надходжень в сумі понад 3,3 млн. грн., що становить 105,9% до прогнозного завдання. Порівняно з аналогічним періодом минулого року відбулось збільшення надходжень на суму 103 тис. грн., або на 3,1%.

Детальніше...
 
Детінізація найманих працівників - на контролі у податківців Рівненщини
Вівторок, 20 квітня 2010 08:51

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року   № 539-р,  в області  затверджено План заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, відповідно до якого робота  органів виконавчої влади  спрямовується на виведення із тіні  доходів фізичних осіб. В податкових органах області створені групи для контролю та  виявлення фактів порушень чинного законодавства платниками, які мінімізують сплату належних сум податків до бюджету, не виплачують заробітної плати або проводять її виплати в розмірі, меншому від мінімального рівня, а також виявлення фізичних осіб, праця яких використовується без укладання трудових угод та оподаткування.

Детальніше...
 
Про результати роботи з великими платниками податків та їх фінансові наслідки розповідає перший заступник голови ДПА в області Анатолій Сташко.
Понеділок, 19 квітня 2010 09:32

«Враховуючи те, що великі  платники податків є основними вигодонабувачами та замовниками схем мінімізації податкових зобов'язань, робота з цією категорією платників є пріоритетною для забезпечення виконання завдань бюджетних призначень поточного року» (Голова ДПА України Олександр Папаіка)

Детальніше...
 
Результати проведення операції «ЩИТ»
Понеділок, 19 квітня 2010 08:24

9 квітня 2010 року в Україні розпочалась операція «Щит», метою якої є протидія незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері, мобілізація коштів до бюджету.

Детальніше...
 
Розпочато загальнодержавну операцію «ЩИТ»
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:34

Податкова міліція Рівненщини, на виконання доручень координаційної наради керівників правоохоронних органів за участю Президента України, яка відбулася 12 березня 2010 року у Генеральній прокуратурі України, проводить оперативно-профілактичні заходи в рамках загальнодержавної операції «Щит».

Мета операції - протидія незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері та мобілізація коштів до бюджету.

Детальніше...
 
Сплата податків повинна бути добровільною і добросовісною
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:14

Днями в приміщенні  державної податкової адміністрації в Рівненській області  відбулася семінар-нарада з керівниками податкових органів районного рівня, їх заступниками та працівниками юридичних підрозділів.

Бажаними гостями на даному зібранні стали представники суду - заступник голови Рівненського окружного адміністративного суду Юрчук Михайло Іванович та суддя цього ж суду Шевчук Світлана Михайлівна.

Детальніше...
 
Ні! Нелегальним доходам на ринках Рівненщини
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:13

Одним із пріоритетних напрямків роботи податкових органів області є легалізація заробітної плати.

Особлива увага приділяється суб'єктам підприємницької діяльності - фізичним особам, які торгують на ринках області, з метою  належного оформлення ними трудових відносин з найманими працівниками та протидії виплаті заробітної плати в "конвертах".

Детальніше...
 
Розпочато загальнодержавну операцію «ЩИТ»
П'ятниця, 16 квітня 2010 08:12

Податкова міліція Рівненщини, на виконання доручень координаційної наради керівників правоохоронних органів за участю Президента України, яка відбулася 12 березня 2010 року у Генеральній прокуратурі України, проводить оперативно-профілактичні заходи в рамках загальнодержавної операції «Щит».

Детальніше...
 
В рамках операції „Квартироздавач” залучено до оподаткування 567 осіб
Четвер, 15 квітня 2010 20:11

З метою недопущення порушень вимог податкового законодавства при наданні послуг зі здачі в оренду житлових приміщень громадянами, податковими органами області проводилася операція „Квартироздавач". З працівників підрозділів оподаткування фізичних осіб, податкової міліції, працівників державних, комунальних відомств та установ було створено робочі групи.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Запитували - відповідаємо
  • Легалізація найманих працівників - на контролі
  • Закінчується перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей»
  • Жінка-підприємець за кермом на 2 автомобілях
  • До уваги відвідувачів веб-сайту.
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 1 of 14
Інформ ДПА




Банери






Опитування
Якщо Ви звертались з письмовими зверненнями до органів державної податкової служби, то Ви: